Pyssel!

Gårdagen kändes ganska skön, jag började med att vara i skolan ett tag och sen åkte jag för att jobba. Tyvärr så blev jag väldigt trött i öronen av att alla skulle prata så otroligt mycket, men jag fick åka tidigare från jobbet. Jag tog bussen till Linus. Vi hade en välidgt mysig och extremt rolig kväll. Massor med knasiga och roliga saker hände. Vi va självklart lite busiga innan vi skulle gå in och lägga oss. Ja kan ju säga smällare....
Jag tog sovmorgon idag igen, så ännu en samhällskunskapslektion missad. Men vad gör de?! Jag kom lite väl sent till svenskalektionen också men jag syllde på att jag hade hemsk huvudvärk när jag vaknade så jag hade legat kvar för att se om den gick över. Min lärare köpte såklart min förklaring och tyckte att jag skulle gå hem och vila mer men jag stannade kvar och sa att när jag väl hade tagit mig till skolan så kunde jag lika gärna stanna resten av dagen. Jag trodde då att vi skulle gå igenom något viktigt på omvårdnadslektionen men vi fick bara prata betyg med Lotta. Så varför for jag egentligen till skolan idag?! Efter omvårdnaden så hade vi lunch och efter den så for jag och Frida hem till mig för att pyssla på med vårat projektarbete. Vi har faktiskt äntligen lyckats ta oss ganska långt med det och snart borde det vara färdigt!
Ikväll blir det träning för hela slanten, men jag ska ta det lite försiktigt. Jag råkade kasta mig det första jag gjorde på tisdagsträningen och det va inte speciellt skönt i nacken. Men jag kan iaf. stå på knä i målet och le! Jag funderar på att kanske åka till dig efter träningen om du vill det och om jag har fått in allt jag borde kunna till provet imorgon i socialomsorg. Det känns väldigt fel att prata så pass mycket om olika religioner på en lektion som inte har något med religioner att göra. Vi ska nu ha prov på omvårdnadaspekter utifrån religioner imorgon. Det känns ganska drygt. Men om jag bara tar mig för och läser igenom det så borde det kunna gå ganska bra.
Nu ska jag ta mig i kragen och läsa igenom mina anteckningar och sen ska jag äta lite middag. Ikväll blir det träning! Tagga!

Ha en bra kväll!

Träna!

Frida och jag kom fram till att vi har båda två varit i skolan hela dagen och vi har inte klagat en enda gång på att det har varit drygt. Det är faktiskt väldigt bra gjort av oss. Men vi kom på idéen om att måla röda prickar på handen och hoppas på att Sven skulle ta det som rödahund så vi kunde bli hemskickade. Men han är lite smartare än så. Dagen gick rätt snabbt men på något sätt så fick den väldigt sakta. VI hann även med att laga våran vän Ben. Hans axel hade hoppat ur led.  Så vi fixade en skruvmejsel och skruvade till honom.
Ikväll blir det äntligen min första träning på väldigt länge! Jag känner mig väldigt taggad, men vi får se hur mycket jag klarar av att vara med på. Speciellt nu när jag är lite förkyld så kanske det inte lyckas jätte bra, men jag får iaf ta på mig mina målvaktskläder och ställa mig i målet. Jag får äntligen tillbaka mitt kära mål! Jag måste dock först skriva färdigt min romananalys som jag nu är försenad med! Jag hatar boken och jag vill inte skriva analysen om den! Men jag måste ju lämna in den nån gång så det är lika bra att få det gjort.


         Ben!

Igår blev det en härlig kväll med innebandy, tyvärr så lyckas Dalen inte vinna över Pixbo men vad kan man göra?! Det va iaf väldigt trevligt att sitta tillsammans med så pass många i laget och kolla på innebandy. Jag gick tidigare från matchen för att promenera in till Vasaplan och ta bussen till Linus. Vi båda försökte plugga lite men vi såg på förlängningen på tv istället och sen fortsatte vi titta på tv och pratade mest tills vi somnade. Så det blev inte mycket skolarbete gjort men vi hade de iaf väldigt trevligt och mysigt.
Nu är det dags att sätta sig och skriva om Candide och sen tagga mer inför träningen!

Ha en bra kväll!


Snacka om kapad!

Ganska lungt i skolan idag, slutade till och med ca 40 minuter tidigare! Frida och jag drog en sväng på stan. Vi gick till ett skomakeri så ja kunde få mina skor omklackade.
-Klackar ni om skor?
-Näe, vi säljer korv.
-Va?
-Vi säljer korv.
-Jaha, hahaha...
Snacka om att bli kapad vid fotknölarna, självklart så klackar dom om skor. Vad tusan tänkte jag med?! Inte hjärnan i varje fall. Frida fick sig ett gott skratt iaf!
Ikväll blir det lite innebandy på Skycom, de är Ligacup final. Sen åker jag till Linus. Men först av allt måste jag skriva färdigt min romananalys om Candide, jag skjuter den bara framåt i tiden men nu går det inte längre för den ska lämnas in imorgon. Drygheter!

Ha en bra kväll!

Mysig fredag!

Det blev en mysig fredagskväll tillsammans med Linus, Frida och Jonas. Vi valde att se 28 veckor senare. Rätt bra film men vi hade våra tankar om några saker som kanske kunde ha förbättrats. Men man ska inte alltid klaga.
VI försökte somna flera gånger i natt, men vi kom alltid på något annat att prata om innan vi somnade. Så vi låg och pratade väldigt länge, tror klockan hann bli 4 innan vi bestämde oss för att verkligen sova. Men de är så otroligt roligt och mysigt att bara ligga och prata med dig. Många tankar och ideér. Vi vaknade rätt sent och då va det bara att äta frukost och sedan åka till Vildmannahallen för att se innebandy.
Vi vann! Vi vann med härliga 5-1. Vi kanske kunde ha presterat lite bättre men vi vann iaf. Malin "Biffen" Lindqvist gjorde dagens mål! Diana passade henne uppe vid halvplan och Biffen kunde snyggt lägga in bollen i bortre hörnet av målet!
Jag får se vad som blir ikväll, har inga planer men jag hoppas att det ska dyka upp något.

Ha en bra kväll!

Som vanligt!

Jag tänkte vara riktigt duktig idag och fara till skolan i tid och sen vara där hela dagen. Men va händer?! Jag kommer i tid, vi har våran naturkunskap i en timme och sen när vi ska ha våran socialomsorg/utvecklingsstörning så kommer inte ens våran lärare! Är det hemskt ovanligt?! Nej! Vi har typ aldrig någon lärare! Så jag och Frida gick hem istället för att som förra fredagen sitta och vänta på att sista lektionen skulle börja, jag sitter inte på skolan i 4 timmar för att vänta på en lektion! Vi gick ner på stan ett tag och sen åkte vi hem till Frida.
Planerna för kvällen är att åka ner till stan för att hyra en film tillsammans med Linus, Frida och Jonas!
Nu är det dags att hoppa in i duschen och duscha bort allt hår som fortfarande är kvar i kläderna sen klippningen som vi drog idag!

Ha en bra kväll!

Tävling!

Gissa vem?!!!!

image92

Minnen.

Vissa minnen är tillför att förstöras!

  

Frida och jag hade vädigt roligt! Och de va ändå inget att spara på, de tog bara en massa plats!

Dina Försäkringar!

Fan va skönt! Dom ringde från Dina Försäkringar nyss! Vi kommer att få pengar för sveda och verk för dom 4 första veckorna nu. Och om det inte går över för oss så kommer vi att kunna få ut mer för sveda och verk! Killen som ringde va så otroligt trevlig och snäll, han förklarade allt så man förstod vad som skulle hända och så. Han sa även att om vi hade fler frågor så skulle vi höra av oss direkt. Samt att vi skulle höra av oss så han visste hur vi mådde och om det blev bättre eller smäre för oss! Nu känns det riktigt skönt. Då va de problemet lite mer ur tankarna! Nu får vi bara vänta och se hur mycket pengar det blir och hoppas på att vi slipper ha ont så länge till!

Projektarbete

Jag kom sent till skolan idag, fast nu valde jag att inte gå så tidigt så jag får skylla mig själv. Jag struntade totalt i samhällskunskapen idag eftersom det bara skulle vara redovisningar. Sen kom jag sent till svenskan. Men det va för att jag ville vara kvar hos dig lite längre. Jag ville inte gå till skolan, jag ville hellre mysa! Efter svenskan så skulle jag och Frida bara fara till Ersängsskolan och berätta om omvårdnadsprogrammet och om hur det är att gå på Östra! Men det va ingen som undrade något eller som vågade fråga något så vi satt bara bakom ett bord i 2 timmar. Ganska tråkigt men ändå roligt att sitta och titta på alla små 9:or om ska välja program nu. Vi skulle egentligen gå hem till mig och fortsätta med vårat projektarbete men vi bakade istället cockies! Riktigt goda! Så har vi även hunnit skriva lite på våran romananalys om Candide. Så forhoppningsvis hinner vi göra färdigt den till imorgon.
Ikväll ska jag åka och kolla på träningen och sen får jag se vad jag hittar på mer. Kanske nå mys eller så blir de nått helt annat.


Det spökar!

Riktigt härligt kväll igår! Allt som man inte tror ska hända hände och roligt va de!
Jag for till Linus efter träningen igår kväll, vi satt och rökte vattenpipa. Jag va verkligen sämst på att göra rökringar! De gick inte så bra för mig om vi säger så, jag försökte göra de som Linus förklarade att man skulle göra, men jag började bara skratta hela tiden. Men tillslut så skärpte jag till mig och då lyckades jag göra några stycken. Vi såg på Grattis Världen och pratade nästan hela natten. Självklart så ska vi ligga och berätta om hemska saker typ spöken och sådant. Så jag blir hur rädd som helst. Och sen börjar det knacka i Linus element, han berättade att de va ett spöke som brukade göra så. Efter att vi hade pratat en stund till så låter det som om någon slår väldigt hårt på dörren och jag håller verkligen på att dö av skräck! Jag blev så kissnödig så vi va tvungna att gå till toan, jag vågade nästan inte ens röra mig ur sängen eftersom jag va rädd för att någon skulle ta fast mina fötter eller nått. Men när jag väl va på toan så upptäckte jag att jag inte alls va kissnödig, jag fattar inte vad jag tänkte med men kissnödig va jag verkligen inte!
Vi ställde väckar klockor på bådas mobiler, vi vaknade av signalerna men stängde bara av dom och somnade om igen. Vi tänkte kliva upp klockan 7 men vi vaknade klockan 8 och då låg vi kvar i sängen ett tag till innan vi tog oss upp för att börja göra oss i ordning. Jag hade dock helt glömt bort att jag skulle vara på IKSU kl. 8.25 med idrottspsykologin. Men jag gick istället med Linus till skolan och satt där och väntade på att vi skulle börja med psykiatrin. Dagen gick rätt fort eftersom jag skulle fara och jobba kl. 15 så for jag tidigare från skolan, men jag va på jobbet kl 14 och då fick jag börja jobba tidigare istället för att bara sitta och vänta en timme!
Nu känns det som att de är dags att lägga sig och sova så man orkar med skoldagen imogon!

Ha en bra kväll!


Skönt!

Riktigt skönt att sova ut idag och veta att jag skulle ha varit i skolan om de va en vanlig måndag! Nu sitter jag bara och väntar på att bussen ska komma så jag kan fara till skolan. Men idag har jag bara två lektioner. Först en lång människan socialt och kulturellt och sen en kortare naturkunskap! Sen hoppas jag att min kusin kommer förbi så jag får säga hejdå till henne innan hon åker tillbaka till Göteborg. Sen blir de träning, men inte för mig som vanligt jag fårbara titta på! Och efter det så kommer jag till dig!

Ha en bra dag idag!

Turen!

Snacka om att det är bra att ha en mamma! En mamma som kommer ihåg alla viktiga saker!
Jag hade helt glömt bort att jag hade sovmorgon imorgon, så jag hade tänkt kliva upp tidigt för att åka till skolan som vanligt imorgon, men mamma frågade mig om jag inte hade sovmorgon imorgon och jo de har jag!
Så skönt, våran idrottspsykologilärare har komp imorgon så vi får sovmorgon!
Så nu behöver jag inte känna ågan över att kliva upp tidigt! Jag kan sova ut imorgon och så har jag bara två lektioner!

Ha en bra kväll!

Min lillebror!

Snacka om att min lillebror är för söt! Han kommer inte på mitt rum och frågar mig:

- Vet du vart mamma har sånna där som man kan trycka ihop? (han visar något med fingrarna)
- Hmm, menar du säkerhetsnålar?!
- Ja som en nål.

Det är ju tur att vi förstår varandra, för det är nog inte lätt för andra att förstå oss när vi pratar med varandra. Vi har som vårat eget språk som inte ens mamma och pappa förstår ibland! Han är ju nästan helt underbar!
Synd bara att han var tvungen att slå sänder en av sina hockeyklubbor idag när det var ca 50 sekunder kvar av matchen och självklart också bli utvisad! Ja du, inte lätt när man är liten!
För han är trots allt min lillebror och inte min storebror som många tror!

image88
I Chicago på kryckor!

Fint ute!

Jag upptäckte något väldigt häftigt när jag skulle gå från garaget efter att mamma hade hämtat mig från Malin. Så jag var tvungen att ta kort på det.

image85 


Det kändes väldigt mystiskt att snön stannade kvar så där på stolpen! Naturen kan göra underliga och roliga saker!

Helt lyckat!

Visst va fredagen väldigt dryg i skolan, jag va inte allt för glad när jag kom hem från skolan. Men sen for jag och Frida till Bjurholms grabbarna. Snacka om en lyckad kväll! Hur roligt som helst. Vi va heltenkelt tvungna att visa er hur man igentligen ska göra, de va bara så!
Vi tyckte att era hångelpauser va dryga, så vi ville bara visa er. Och det var väl tur de, så tack Frida och Jonas! Det blev en grymt mysig/trevlig kväll och natt. Vi vaknade ganska sent, men vi gick och handlade lite som vi kunde äta och sen gick vi ner på stan. Tyvärr så va vi tvungna att gå skilda vägar när din buss gick, tråkigt. Men vi syns ju mer!
Det blev innebandy, Dalen - Karlstad med Malin, Diana och Sarah och sen väldigt god tacopaj hos Malin. Sen blev det väldigt mycket snack om Ålandsresan! Det kommer att bli hur roligt som helst! 
Nu ska jag försöka läsa ut Candide och sen ska jag försöka sova. Imorgon blir det ishockey. Och vi har även seriematch mot Vindeln! Självklart ska vi vinna!

Ha en bra kväll! 

Äntligen Fredag!

Nu är det äntligen fredag, jag och Frida har klarat oss helt utan skador idag!
Men jag kan ju inte direkt påstå att denna dag har varit helt underbar för de, vi hade naturkunskap och sen rast i typ 30 minuter, sen skulle vi ha en lång lektion i Utvecklingsstörning, men vad gör våran lärare?! Jo hon tycker att vi ser trötta ut så hon säger att vi slutar, då har det bara gått 30 minuter av den 1 ½ timme långa lektionen. Alla som inte hade individuellavalen i eftermiddas blev väldigt nöjda med att få sluta kl 10.30. Men vi andra som redan hade en håltimme på 1 ½ timme blev inte allt för nöjda! Hål i 2½ timme så ovärt! Vi fick sitta på skolan utan något att göra för att sen ha en lektion på 1 timme och 50 minuter. Tur att det va idrottspsykologi annars hade jag inte stannat!
Men vi överlevde denna fredag och nu är det helg!
Ikväll blir det en filmkväll med lite vin, imorgon blir det solning med Sara och Frida! Eftermiddagen är det innebandy på schemat! Sen får vi se vad som händer.
Nu är det dags att fixa iordning mina naglar för att sen fara.

Ha en bra kväll!

Sämst!

Candide måste vara den sämsta, verkligen sämsta boken som jag någonsin har läst! Jag var tvugnen att läsa om dom första 45 sidorna 3 gånger innan jag ens fattade vad boken handlade om! Jag måste dock läsa dom sista 60 sidorna så snart som möjligt. Och nu behöver jag inte läsa om varje rad flera gånger, men den är ändå inte bra för de! När den väl är utläst så ska jag ta mig för att läsa om en jätte bra bok, "Låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindqvist. Den är så grymt bra, men den ska jag läsa bara för att jag vill!
Träningen idag var ganska rolig att kolla på, känner dock suget efter att själv träna, men jag har bestämt mig för att börja träna upp nacken lite försiktigt nästa vecka och sen kanske till och med vara med på någon träning veckan efter det. Men vi får se hur det känns. Har jag ont så kommer jag att stå över det, men jag hoppas iaf att det ska gå och genomföra. Jag tänkte mest bara stå stilla i målet under dom första träningarna så att jag iaf kan säga att jag har fått träna!
Imorgon är det skola igen, kändes ganska skönt att få fara på halkbanan idag och slippa lite skola. Det behövdes!Men jag går in med nya tag imorgon för att orka med dagen, jag har iofs. bara tre lektioner tror jag men dom är väldigt långa!!! Speciellt den sista, de är Idrottspsykologi. Den kursen verkar vara extremt intressant och rolig så jag längtar faktiskt efter den. Kanske är lite för att vi hade avslappning i slutet av förra lektionen och då somnade jag där på madrassen med filten! Jag tror jag kan ha stor nytta av den kursen i mitt eget liv, så nu har jag något att se fram emot. Nu är det nästan dags att lägga sig i sängen iaf så jag får vila min stackars kropp som inte har fått sova en hel natt den förra torsdagen. (Pga. av smärtan i nacken)

Ha en bra kväll så hörs vi senare!


Halkbanan!

Å va roligt de va på halkbanan! Alla klarade sig och ingen körde helt åt fanders! Det va så himla roligt så jag skulle lätt vilja göra om det typ 5 gånger till! Det absolut skönaste va att sitta helt själv i bilen och bara få köra som man själv vill! Ingen som sitter där och säger allt. Jag hade kunnat stanna tills imorgon!
Ikväll blir det träning för laget så jag ska självklart fara dit och kolla, se vad som händer. Sen måste jag läsa ut Candide så jag har gjort bort det.
Nu ska jag bara lägga mig på sängen och vila nacken lite, sen blir det väl någon middag.


Sol!

Nu vill jag ha sol och värme! Jag klarar inte av det här vädret nå mer, de är så deprimerande!
Jag hoppas på sol i eftermiddag! Nu ska jag snart ta bussen ner till stan och sen ska vi köra bilen till Hörnefors, det är dags för halkbanan. Jag hoppas att det går bra för oss alla som ska dit idag.
Sen blir det träning och bara lite mer vila, kanske skulle satsa på att läsa ut Candide så jag har gjort bort det.


Ha en bra dag!

Träna!

Jag kan inte ens hålla mig ifrån innebandyhallen. Vi hade träning idag, jag va självklart där. Jag vill inte missa något, jag vill vara med laget eftersom vi har så roligt! Och jag vill inte missa några nya uppspel eller något, det känns bara så jobbigt att sitta där och inte kunna vara med. Men om jag bara skulle vara hemma så skulle det inte gå mycket bättre, jag skulle sakna innebandyn för mycket om jag inte var och kollade på den. Innebandy är ju det jag lever för. Men jag måste ju tänka på min hälsa också så just därför klarar jag av att inte träna. Jag har hela livet kvar att leva och jag kan inte gå och förstöra nacken mer nu bara för att jag vill träna. Snart får jag förhoppningsvis träna igen! Jag längtar till den dagen!
Jag vet att jag inte har någon karriär som domare! Jag suger verkligen på att dömma, jag vill som inte vara dum mot något av lagen och jag vill inte blåsa sönder matchen hela tiden! Så förlåt för att jag sög som domare idag på träningen, men jag tycker att jag skötte sekritariatet väldigt bra!
Imorgon är det dags för skola igen, men först har jag körlektion, jag hoppas bara att det går bra. Men jag upptäckte just det sämsta! Jag missar den första lektionen, visst det gör inget men sen har jag ju världens hål innan naturkunskapen börjar! Drygt! Men Naturkunskap är roligt, så länge som man får göra en massa experiment, det ska ju så klart helst explodera och så men jag tror inte att skolan tillåter sådan. Synd!
Nu är det dags att lägga sig i sängen och läsa lite mer på Candide dom vi måste läsa på svenskan!

Ha en bra kväll!

Smärtan!

Jag har inte fått sova en hel natt sen i torsdags! Hela den här helgen har jag vaknat varje gång jag rör mig! Jag är så trött och jag vill bara sova men så fort jag rör på mig så gör det ont! Nu är det dags att försöka vara i skolan en dag till, men får jag för ont så går jag hem! Jag ska kämpa men jag vet att när det gör för ont så kommer jag att ge upp, det är inte lönt att sitta på skolan och ändå inte lyssna på var lärarna säger för att man har för ont, då kan jag lika gärna ligga hemma och vila upp mig så jag blir bra snart! Nu ska jag gå ut till bussen och försöka at inte halka i blixthalkan! Varför ska de snöa jätte mycket och sen bara regna bort?!

Ha en bra dag!


IBK Söder

Jag har ett riktigt härligt lag! Jag trivs kanon bra, det som är väldigt tråkigt just nu är att precis innan jag skulle fara och kolla på träningen så ringde läkaren som jag fick träffa i fredags på akuten. Han berättade att de hade kollat lite till på mina röntgenbilder och de hade då upptäckt att den 5:e kotan i nacken har blivit ihoptryckt. Det har som blivit ett hålrum i den. VIlket medför att jag inte kommer att få träna på ännu fler veckor. Det kan ta uppemot 1 månad innan det blir bättre. Jag förstår inte hur jag ska klara de här, jag kommer att missa nästan hela den del av säsongen som är kvar! Jag kommer att gå miste om så mycke träning som jag behöver till Vättern Runt! Ingenting går som jag vill!

     
    
     
    

Grymt härligt lag! Vi kanske inte alltid är så smarta men vi har då alltid roligt!

Fika

Jaha, tyvärr så slutade matchen 3-0 till Hammarängen. Känner mig inte riktigt nöjd med det men vad ska man göra?! Jag fick iaf stå skriven som tränare på matchprotokollet idag. Efter matchen så åkte jag och mamma till Hasse och Gunnel för att gratta Hasse på födelsedagen
Nu är det bara middag och sen plugga som gäller ikväll. Kanske har tur att få vara lite med Frida också. VI får se vad som händer.

Match

Nu är det snart dags att fara till Vildmannahallen. Vi möter Hammarängen men jag får inte spela, jag får bara sitta på sidan! Men jag ska tagga alla i laget så vi kanske kan få vinna, efter matchen blir det till att plugga människan socialt och kulturellt eftersom vi har prov imorgon!
Hoppas att alla får en bra dag!

Värme!

Det va väldigt skönt att få komma hem igår, jag och Frida blev hämtade av mamma och eftersom ingen av oss hade ätit något på väldigt länge så stannade vi på Frasses och mamma bjöd oss på mat! Sen for vi hem till mig och kollade på Sunes Sommar! Väldigt roligt iaf. Sen gick vi till David och tog ut Tapio så han kunde få springa av sig lite innan de va dags att sova. Det fungerade bara bra för Frida att gå ut och gå med honom eftersom hon hade sin laserpekare med sig, Tapio är som en katt. Han sprang efter laserstrålen hur länge som helst. Han är så otroligt söt! Jag somnade efter att jag hade fått fixa till mina kuddar ett par gånger, jag kunde bara ligga på rygg inatt, jag vaknade varje gång som jag rörde mig lite för att det gjorde ont i nacken. Men Det känns så bra att både jag och Frida klarade oss så bra igår! Jag tror att det beror på hur bra Frida hanterade krocken, hon släppte inte bara allt och skrek utan hon hann flytta foten från gasen till bromsen och hon höll en stadig kurs med ratten. Vem vet vad som hade kunnat hända om hon hade släppt ratten?! Så jag tackar dig FRIDA! Jag kommer alltid att våga åka bil med dig! Idag blir det bara en lugn dag, jag ska försöka gå ut och gå lite så jag inte blir allt för stel och så, men jag ska klä på mig ordentligt så jag kan behålla värmen runt nacken. Just nu sitter jag med min vetepåse på nacken, den är varmoch skön, det känns som om allt släpper för ett tag. Tyvärr så kommer ju smärtan tillbaka efter ett tag, men det går att genomlida! Vi överlevede ju trots allt och det är de som ärdet viktigaste!

Frida du betyder allt för mig! Tack för att du finns!

AUDI!

Så fin var den innan!

image59

Gubbjävlen som ska förstöra allt!

CHOCKEN!!!!!!

Frida körde bil till skolan idag och när vi slutade så fick jag åka med henne hem, vi fick sluta tidigare idag och när vi kommer till trafikljuskorsningen mellan E4:an Kolbäcksvägen så är det grönt för oss och grönt för mötande bilar. Vi kör från Åhlidhems hållet och ska rakt fram i korsningen så vi kör, det står en ful, äcklig och rostig Volvo 244 som blinkar att han ska svänga vänster så han kan köra norrut! När vi är ca 1 meter ifrån honom så svänger han ut i vårat körfält och krockar våran (Davids) extremt snygga, perfekta och underbara Audi A6a. Både jag och Frida blir helt chockade och vet inte vad vi ska göra. Båda kliver ur, Frida ringer direkt till David oc jag till larmcentralen (112) för att fråga vad vi ska göra. Gubben i den fula volvon säger så fort han kliver ur sin bil (han får inte upp förardörren utan måste klätra över passagerarsidan och gå ut den vägen) att Frida skulle ha kört mot rött! Det låg två bilar framför oss som han inte krockar in i utan han va absolut tvungen att köra in i oss! Vi får stå ute i snön och vänta på att David ska komma och sen var vi tvungna att stå och vänta på att bärgningsbilen skulle komma och hämta våran fina Audi! När jag ringde till larmcentralen så frågade han i telefonen om det var någon personskada, jag tänkte direkt på att varken jag eller Frida blödde någonstans och sa nej. Men när vi hade lugnat ner oss och chocken hade börjat lägga sig så fick både jag och Frida hemska smärtor i nacken och ryggen. Vi ringde då min moster och hennes man och frågade om dom kunde skjutsa oss till akuten. Vi kom in till akutmottagningen kl. 16.10. Vi undersöktes och fick båda varsin remiss till röntgen! Vi röntgades och sedan fick vi gå ner till akuten igen för att invänta svar. Ingen av oss har någon så pass allvarlig skada att vi skulle vara tvugna att ligga kvar på sjukhuset. Men båda två har dragit på sig blödningar i nacken och ryggens muskelfästen! Kl 19.30 fick vi äntligen fara från sjukhuset efter att ha varit på apoteket och hämtat ut lite piller mot värken! Det blir inget jobb för mig imorgon vilket innebär att jag går miste om väldigt mycket pengar! Samt att jag inte kommer att kunna spela matchen på söndag mot Hammarängen och jag kommer nog inte kunna träna på hela veckan! Frida kommer nog inte att kunna gå ut med sin hund eftersom det blir svårt att hålla i kopplet! Men man kan ju iaf tycka att det var tur att det bara var blödningar i nacken och ryggens muskelfästen det är ju lindrigare än vad andra har råkat ut för i trafiken så vi är glada över det! Något som var väldigt roligt var att gubbsatan hade varit ner till Borlänge för att hämta upp den fula volvon till Boden till hans son. Men Volvon slutade på skroten i Umeå!

Den fina Audin!
     

Den fula Volvon!


Nu va de gjort!

Ibland är rektorn extremt seg på att göra saker, som tex. att hjälpa våran klass att få en bättre arbetsmiljö. Men ibland näe då springer han fan i väg på en gång och gör saker och ting!
Visst det slutade väldigt bra idag och det är jag ruskigt glad över! jag känner mig så stolt över hela klass( de som va där idag) för att alla va så bra! Nu känns allt så otroligt lätt! Jag mår så bra!

Det blev en fikabuffé med Frida idag efter skolan och på vägen hem ringde chefen och frågade om jag inte kunde jobba lite. Självklart kan jag de för varje minut ger pengar!
Imorgon blir det 5 timmar på jobbet och sen 2 timmar i skolan. Ganska skönt ändå. Ikväll är det dags för träning och det är sista träningen före match så ikväll måste jag vara på topp! Nästan dags att tagga igång redan nu!

Snälla..

Efter några få timmar i skolan så ska det självklart bli värsta jävla diskutionen om något helt onödigt! Visst diskutionen i sig är väl nödvändig men den hade kunnat bli så mycket kortare om alla bara kunde inse vissa saker! Ibland måste man helt enkelt acceptera att andra uppfattar vissa saker på helt anorlunda sätt än vad man själv kanske gör!
Man kan inte alltid bara se till sig själv i en grupp man måste även se till hur andra känner och man ska stötta varandra i en klass! Och om man alltid går in med inställningen att det kommer att bli skit om man alltid ska vara negativ så får man räkna med att resultatet kommer att bli negativt! Om man går in med åtminstonde en neutral attityd så kan det alltid bli bättre än vad det redan är!
Alla kanske inte vill sitta och berätta för hela klassen vad det är man har uppfattat som kränkande, jag skulle inte vilja göra det när vi har dom i klassen som då alltid ska säga att man har fel, att de inte alls va så eller alltid lägga in någon dum komentar om att dom inte tycker att man ska tro så. Då håller man hellre det för sig själv.
"Man ska inte alltid ta allt så himla hårt man ska ta saker med en nypa salt" är det någon som säger under diskutionen, visst ska man kunna ta saker med en nypa salt men man ska fan inte bara låta andra trampa på en och trycka ner en, man ska kunna stå upp och säga att det räcker någon gång och alla kan inte ta saker med en nypa salt. Bara för att någon inte tycker att det är så allvarligt så vet man inte om någon faktiskt tog väldigt illa upp! Snälla försök sätta dig in i andras situation så kanske du klarar dig när du blir äldre, för när du börjar arbeta så kommer du inte bara kunna se till dig själv längre! Det fungerar inte!


Upp!

Jag tog mig upp ur sängen efter många om och men! Men nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma, sen blir det skola. Jag hoppas att vi gör något vettigt idag annars vet jag inte om jag kommer att vara på skolan hela dagen eller om jag far hem tidigare.

Dagens outfit:

Svart kofta: H&M (Lillebrors)
Linné: 365 Sunshine (MQ)
Jeans: Zoul (MQ)

Ha en bra dag!

MQ!

MQ måste ha dom snyggast kläderna! Jag tror att jag alltid har lyckats hitta någonting där varje gång jag har varit in. Nu har jag fått min lillebror att börja handla där också. Han kom hem idag med två super snygga tröjor Emilio! Självklart så kostar kläderna lite mer än vad de gör på till exempel H&M, men kläderna på MQ får man orftare vara lite mer ensam om eftersom det inte massproducerar sina kläder så som Gina Tricot och H&M gör.
Jag tycker dock att det är väldigt bra baskläder på H&M och Lindex men vill man ha lite mer speciella kläder så går iaf. jag på MQ!
Tyvärr så är det väldigt mycket REA just nu och som jag tidigare har skrivit i ett inlägg så avskyr jag verkligen REA! Det är oftast förra årets kläder eller så finns det bara tre plagg kvar av dom eller så finns inte rätt storlek. Självkart kan man hitta mycket snyggt om man orkar leta i all röra, men jag brukar hålla mig ifrån det. Ska jag lix köpa kläder så kan jag lika gärna betala normalt pris för dom. Då får jag oftast det jag vill ha och i rätt storlek.
Men nog om det nu ska jag göra mig i ordning för att fara till träningen.

Ha en bra kväll!


Tisdag!

Jag har redan hunnit baka färdigt, eller brödet är just nu i ugnen! Naglarna är snart fixade och cyklingen har jag bestämt mig för att jag tar innan träningen ikväll!
Det enda som är kvar idag är att fara med Frida och sola, jag tänkte faktiskt plocka upp lite saker på mitt rum också! Så kanske det blir lättare att kliva upp imorgon när skolan väl börjar!

Ha en bra dag!


Sista sena kvällen!

Sista sena kvällen innan skolan börjar, men sen blir det väl sena kvällar ändå. Det går som inte att göra något åt det, man har mycket i skolan som ska göras färdigt hemma och det är träningar. Man vill ju inte helelr bara sitta hemma varje kväll så då hittar man på något helt annat och då blir det ändå bara sent! Men man har ju överlevt tidigare så det blir inte jätte jobbigt nu heller, de är trots allt bara ett halvår kvar i skolan!

Träningen ikväll gick ganska bra trots att jag var tvungen att använda ett ton med tiger balsam på den för att jag ens skulle kunna röra den! Men det var roligt att träna igen, det har gått ett par dagar nu sen vi sist hade en innebandyträning, hoppas att morgondagens träning blir ännu roligare och att det blir ännu mer fys! Det tråkiga med denna träning var att Sara inte kunde träna och det kommer hon nog inte kunna göra på ett tag nu, hon var på akuten igår med bröstsmärtor och läkaren sa åt henne att vila och invänta provsvaren från halsen!

Mamma tyckte att brödet som jag bakade idag var så gott att hon tyckte att jag kunde baka mer av de imorgon, eftersom det är min sista lediga dag innan skolan drar igång! Så mina planer imorgon är att kliva upp rätt tidigt för att baka mer, cykla minst 20 minuter, köra styrka, fara och sola med Frida samt träna lite innebandy!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se om det är något värt se på tv:n!


Vättern Runt!

Nu känns det som att det är dags att börja träna inför Vättern Runt! Målet för mig och Irene är ju trots allt att ta oss runt! Det är 30 mil som vi ska cykla tillsammans så det gäller att vara förberedda! Inte bara med all träning som behövs innan man sätter sin rumpa på en sadel i 30 mil utan vi måste ha med oss rätt saker, vi måste tänka på att det kan vara regn hela vägen runt och det kan vara soligt hela vägen, vi vet ingenting än så länge om värdet men det är lika bra att vänja sig vid alla väder!
Jag tog mig en cykeltur i vårat vardagsrum på 25 minuter och sedan körde jag stegen (72 st. armhävningar, 72 st. situps, 72 st. knäböj, 72 st. rygglyft, 72 st. vindrutan och 72 st. höga hopp) Jag har även hunnit baka ett jätte gott och nyttigt bröd som min kusin hade bakat till julafton!
Nu känns det som att jag har gjort en del i dag och sedan blir det innebandyträning!

Ha en bra dag!


IBK Söder - Umeå City

VI kom till semifinal och där fick vi möta Umeå City. Tyvärr slutade matchen med förlust (6-1). Trots resultatet är jag ganska nöjd med matchen. Jag fick göra några snygga räddningar och det är nog tack vare att Cilla fick mig att vakna till under uppvärmningen! Jag blev tyvärr knäad i huvudet så min nacke mår inte allt för bra och jag blev slagen på fingrarna så nu har jag ett snyggt sår där. Men det är sånt man får ta när man har valt att stå i mål!
Efter matchen gick jag, Sara och Sandra hem till mig och fixade i ordning oss sen gick vi tillbaka till Sporthushallen och kollade på lite mer innebandy och sedan for jag och Sara hem till henne för att äta lite middag innan dam och herr finalerna började. Vi tog ett glas vin till våran helt utsökta lassagne! Och sen blev vi bjudna på lite annat också. Sen bar det av till Ersäng för att kolla på dam finalen mellan Ersboda - Umeå City. Emelie var tvungen att åka till akuten (jag vet inte hur det har gått för henne men jag hoppas att det inte är någon fara!) Tyvärr så förlorade Ersboda i förlängingen men jag tycker helt klart att Ersboda gjorde en bättre match!


IBK Söder - Sävar IBF

Vad gör vi?!!!!
Jag vill inte ens berätta något om denna match! Jag kan säga att vi förlorade med 7-2! Och vi va extremt dåliga! Men vi får iallafall spela semifinal imorgon! Men självklart så möter vi Umeå City! Vi får se hur det går men jag är taggad! Jag vill självklart vinna! Det finns inget annat i mitt huvud än vinst!
Jag hatar att förlora! De är det värsta som finns!

Nu är det dags att lägga sig i sängen och försöka sova lite så jag är pigg och glad imorgon!

TAGGA MATCH!

IBK Söder - Ersboda 2

Innebandy!
I matchen mot Ersboda 2 vann vi med 3-0! Ersboda 2 sköt ett skott på mig under de första två perioderna, jag klistrade bollen och såg Sickan fri i mitten. Hon fick mitt utkast och lyckdes sätta den! 1-0 till oss! Sedan fortsatte vi spela bra och vann så klart matchen med 3-0!
Jag och Sara gick hem till mig så jag kunde få duscha och sen bar de av till Ersäng igen för att titta på mer innebandy. Ersbodas damer mötte Umeå city, tyvärr så förlorade Ersboda med 4-3 sen var det Ersbodas herrars tur att möta Thorengruppen. Lyckligtvis så vann Thorengruppen med 3-2!
En rolig kväll på Ersäng! Nu är det dags att sova så man är utvilad imorgon när man börjar jobba!

Jag har fått ett paket som jag måste hämta ut imorgon, jag vet inte vem det är ifrån men jag har mina gissningar på att det kan vara från Nicole! Spännande!


IBK Söder - Sandåkern

Våran första match under 13-dagscupen spelades igår mot Sandåkern och jag kan inte säga att vårat spela såg speciellt bra ut! Vi måste verkligen skärpa till oss för om vi ska ha någon chans att vinna denna cup!
Matchen slutade 1-1, jag och Cilla utsåg Anja lagest bästa spelare! Hon var värd trisslotten efter hennes slit genom den del som hon fick spela!
Idag är det Ersboda 2 som vi ska möta! Nu är det bara att tagga igång efter en dag på jobbet! På med taggmusiken och ladda!

2008!

Nytt år! Vad ska man göra av detta året då? Och vad lyckades man göra under det förra året?!
Jag blev tillsammans med en kille förra året som efter ett tag visade sig vara en riktig skit! Jag kallar honom skit eftersom han behandlade mig helt utan respekt, han brydde sig inte om hur jag mådde eller hur jag ville ha något! Nej han bara körde över mig totalt, men som tur va så lyssnade jag på mina tankar och gjorde slut med honom. Jag lyckades även byta innebandy lag! Det kändes väldigt bra gjort av mig eftersom jag hade spelat i samma förening i 9 år! Än så länge är jag nöjd över mitt val av lag, visst har det varit några små saker som jag har stört mig på, men de gör man alltid! Jag har lyckats ta mig igenom 2 ½ år i gymnasiet så nu är det bara ett halv år kvar! Jag har lyckats träffa nya människor som har gjort mitt liv väldigt mycket roligare och bättre! Jag tycker heltenkelt att 2007 blev ett bra år! Så nu måste man bara göra det bästa av 2008 också!

Nyår var extremt roligt och jag fick äntligen ha på mig min fina klänning! Det kommer kanske några bilder senare. Planerna sprack tyvärr eftersom att Stephanies pappa Åke ramlade och bröt knäet några dagar innan nyår så det blev en avbokad middag. Men jag Daniel, Stephanie och Sebbe åt istället middag hos Mårten och Carina (Sebbes storebror). Vi fick utsökt mat och även väldigt gott vin till! VI åt där och sedan tod jag mig till Daniel Som tidigare under kvällen hade åkt till Toman på fest. Väl där så skålade vi in Tolv slaget och sedan var det mest bara fest!

Nu drar 13-dagscupen igång! Det är den roligaste cupen under hela året! Ikväll blir det match mot Sandåkern, imorgon mot Ersboda 2 och på fredag mot Sävar! Vi får se hur det går för oss, men vi hoppas på GULD!

Jag vet än så länge fem roliga saker till 2008! Jag ska cykla Vätternrunt tillsammans med Irene om det nu inte är så att det är samtidigt som Studenten! Jag ska även åka med till Åland för att spela ytterligare en innebandycup tillsammans med Diana och hennes gäng! Jag tar STUDENTEN! Jag ska gå på BALEN! Samt att Stephanie och Sebastians son är beräknad till den 19/3! Sen är det säkert en massa mer som jag har glömt nu men allt kommer att hända!