Solsken!

Inte lång tid kvar i Umeå nu men solen skiner. Jag har börjat packa och det är inte lätt att göra de. Tänk om man glömmer något viktigt, iofs så kan jag ta med det när jag kommer hem till jul men man tänker tanken. Jag har tyvärr bara 5 arbetspass kvar på Kirurgen 3. Det är verkligen den bästa arbetsplatsen man kan ha. Jag kommer att sakna alla trevliga människor, men jag är välkommen tillbaka och jag kommer tillbaka!
Idag har jag tänkt kolla över mitt rum och kanske rensa bort lite mer sen blir det en kväll på jobbet, hem och sova efter det för imorgon jobbar jag istället för Cathrine och det blir inte många timmars sömn. Imorgon kväll blir det tacokväll med mitt gamla lag. Känns som att jag kan behöva en lugn fredagkväll för lördagen kommer att innehålla mycket.

Bara 9 dagar kvar!


Så mycket att göra men så lite tid!

Just nu består dagarna av jobb, innebandy och planering. Varje gång det blir lugnt på jobbet så börjar jag fundera på vad jag ska ta med mig till min nya lägenhet. Jag kan inte riktigt bestämma mig och det börjar bli dags för att packa. Jag kan inte styra på det längre, men jag får ta tag i det i helgen. Jag måste även fixa resten av min outfit tills maskeraden. Jag får se om jag lyckas hitta något som passar till kjolen annars får jag fixa något annat.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite sen ska jag försöka få lite sömn så jag tar mig upp i tid till jobbet imorgon. Hoppas att alla får sov gott i natt!

Bara 16 dagar kvar!

Åh så skönt!

Ska allt verkligen börja lösa sig nu?! Jag får en lägenhet och jag har ett jobb, nu ska jag bara försöka hitta lite fler timvikare ställen som jag kan hålla mig till. Jag trodde verkligen inte att det skulle lösa sig med lägenhet, jag trodde inte att jag skulle få någon men idag när jag vaknade så hade dom ringt från newsec samt skickat ett mail om en lägenhet. Den är min från idag om jag vill men jag valde att ta den ifrån den 1 november. Jag är på så bra humör just nu och solen skiner. Allt känns rätt bra nu!


Skönt med en vinst iaf.

Helgen började med en förlust mot Dalen 5-3 men den blev bättre, lördagskvällen spenderades på jobbet och sen tog Frida med mig på en sväng runt ett regnigt Umeå. Vi tog oss hem rätt tidigt eftersom att jag skulle åka till Skellefteå igår med laget. Vi tog oss fram, spelade matchen och trodde att det skulle gå jätte bra men det slutade inte riktigt som vi trodde, vi vann men vi hade kunnat vinna med bättre siffror, 4-3. Fick även veta att det går bra för mitt lag därnere, 4-0 är inte dåligt! Under söndags kvällen for jag och Frida och hyrde en film, såg den och for direkt och lämnade tillbaka den, sen for vi förbi killarna på Teg och såg ytterligare en film. En riktigt trevlig kväll där jag värvade ytterligare ett nytt smeknamn, Bellman.
Jag tog en sovmorgon idag men snart ska jag fara iväg till jobbet, jag har så bra schema så jag jobbar bara ikväll och sen är jag ledig 3 dagar. Men jag vet att denna kväll kommer att bli en nervös kväll för imorgon får jag veta om jag får lägenheten eller om den går till tjejen som anmälde sig innan mig. Hon har tills imorgon på sig att höra av sig och säga om hon vill ha den, annars går den till mig. Jag vill verkligen ha lägenheten och jag hoppas att hon har hittat något bättre eller inte alls tyckte om den här. Skulle vara så otroligt skönt att ha en lägenhet fixad.

Nu är det dags att göra sig iordning för att fara och jobba. Hoppas att alla får en underbar dag och kväll.

Bara 25 dagar kvar nu!

Tiden går fort när man har roligt.

Jag vet inte hur fort tiden har flugit förbi, jag var nyss nere i staden jag längtar till och hälsade på. Men det var ändå för över en månad sen. Jag trodde att tiden skulle stanna upp när jag kom hem igen, jag trodde aldrig att det skulle gå så snabbt till flytten. Nu återstår bara 27 dagar i Umeå.
Jag har fått göra magnetröntgen nu och det känns skönt att jag hann föra den innan jag flyttar, nu väntar jag bara på svaret. Men på Skellefteå lasarett verkar dom arbeta effektivt så jag tror inte svaret dröjer så länge. Jag har även fått ett jobb och det känns skönt att veta. Nu återstår bara en viktigt sak och förhoppningsvis får jag veta till veckan om jag får lägenheten eller om jag måste fortsätta leta. Men jag hoppas och önskar verkligen att tjejn som är före mig på lägenheten tycker att den är för liten eller att hon har någon annan på gång. Det skulle vara så skönt att få allt fixat innan jag flyttar ner.
Igår var det match, visst vi förlorade och jag va förbannad men idag är en ny dag och idag väntar jobbet ikväll och det längtar jag till. När jag kommer hem ska jag bara lägga mig i sängen och försöka få lite sömn i natt så jag orkar med bussresan till Skellefteå och matchen imorgon.

Dags att göra sig iordning för arbete hoppas att alla får en underbar lärdags kväll!