Plugga, plugga, plugga

Ja de är väl det ända jag har gjort denna vecka. Det känns väldigt drygt, under träning idag så satt jag och tänkte på vad ben heter på latin. Efter några minuter kom jag fram till att det måste vara extremitas inferior. Men vad kommer jag på efter de?! JO ännu fler latiska ord, under träning ska man inte tänka på skolan. Då lyckas man som inte så bra! Tur att jag får ståmatchen!
Just nu hyser jag hat mot skolan!!! Jag vet att hat är ett väldigt hårt ord, men det går inte att tycka något bra alls om skolan! Man kanske skulle ta och göra som Lotta lärde oss. Det räcker med att ta några alvedon, eller det är ganska många som ska ner i magen innan något händer. Och jag det känns verkligen inte värt att ta livet av sig bara för att skolan är skit. Snart är den över, snart är det jullov och efter det är det bara 13 veckor i skolan sen är det dags för praktik och sen tar vi STUDENTEN!
 
Kattungarna
har växt väldigt mycket och ögonen (öga = oculus) är snart helt öppna! Dom är så söta! Om någon är intresserad av en kattunge så hör bara av er.

 

Nya planer

Det har blivit några små förändringar i mina planer,
Onsdag:
Färga Julias hår, kolla på kattungarna, plugga
Torsdag: Träna och plugga
Fredag: Se idol med Ida
Lördag:
Match mot Kågedalen, åka till Vännäs vara med Stephanie och festa
Söndag: Plugga
Helt plötsligt blev veckan lite roligare.


Onsdag

Så va det onsdag, jag sjukanmälde mig idag. Men inte för att jag är så jätte sjuk utan för att jag måste plugga! Jag lovade även Stephanie att vi skulle gå på stan ett tag idag. Jag klev upp kl 8 åt lite frukost och sen började jag plugga. Jag satt med mina papper i ca. 3 timmar innan jag bestämde mig för att gå ut och gå.  Jag tror de kan vara bra att rensa huvudet lite medans man studerar, de blir så otroligt många nya ord som far fram och tillbaka i huvudet så man kan inte tänka klart när man suttit för länge. Jag ska snart åka ner till skolan för att vara med på klassmötet med rektorn. Sen blir det stan i någon timme och efter det bara plugg igen!

Skolan:
v. 48 Fredag: Lämna in samhällskunskapen, prov medicinsktkterminologi (ca 200 ord som jag ska kunna på svenska, latin och grekiska)
v. 49 Måndag: Seminarium (Religion), Lämna in psykologiarbetet
         Tisdag: Seminarium (Samhällskunskap)
v.50 Måndag: Prov Psykiatri (Personlighetsstörningar)
        Tisdag: Seminarium Psykologi (Borderline)
        Onsdag: Redovisning socialomsorg (fallbeskrivning) prov fortplantningsorganen (sjukvård)

Inte så roligt, men efter onsdag v. 50 så ska vi bara läsa en bok på svenskan och sedan är det JULLOV!

En solig tisdag

Solen sken hela dagen, men i klassrummet låg ett tungt mörker när vi insåg att allt ska lämnas in antingen på Fredag eller på Måndag. Vilket betyder otroligt mycket skolarbete hela veckan och hela helgen! Men det ska vi väl på något sätt lyckas med, vi går ju trots allt omvårdnad. Och tydligen ska man klara av att göra vad som helst bara därför. Sara P fick ett frispel och tänkte kanske råna skolan eller nått, (det finns inte mycket att ta) men roligt hade vi det iallafall!

Veckan ser ut som denna:
Tisdag: Plugg och träning
Onsdag: Ta ledigt från skolan för att plugga samt gå på stan med Stephanie
Torsdag: Skola, plugga och träna
Fredag: Inte några planer (verkligen inte plugga!)
Lördag: Match
Söndag: Plugga

Det ska nog gå, men vi får väl se om alla i klassen överlever de sista veckorna innan jullovet! Det känns väldigt tungt, men det måste gå!


Helgen

Så vad helgen över och dags att fara till skolan igen. Söndagen började med en bussresa upp till Skellefteå för att spela match mot Clemensnäs. Resan hem var väldigt trevlig eftersom vi fick åka hem med en vinst! Matchen slutade 8-0 till oss!

  
Biffen åt banan            Malin                        Lollo och Adde

Ikväll blir det träning till tusen och sen måste jag fixa mina naglar och plugga lite!

Fredag

Förkylningen kändes lite bättre så jag for på skolan för att igen stå i aulan och berätta om omvådnadsprogrammet. Jag tycker inte att man ska klaga på maten som vi får på skolan, den är faktiskt väldigt bra! Men när man såg Johanna sitta och försöka äta maten i fredags så måste det ha varit något fel på den. Jag tyckte att hon kunde sluta äta den och ta nån smörgås istället men hon kände sig hungrig och just därför skulle hon äta upp allt!

 

Efter skolan så gick jag och Frida på stan och fixade mina nya knäskydd! Sen blev det buss hem till Frida för att ta ett glas rött. Sedan blev det bowling och där fick vi ett VIP kort till X3M så vi kunde gå in gratis. Men nu kom vi lite för sent så det blev inte gratis men iv vilket fall som helst så fick vi inträdet betalt av Jim. Kanske inte den roligaste kvällen men det är väldigt roligt att sitta och titta på alla tjejer som tror att dom har klätt sig snyggt, men som tyvärr bara har lyckats klä sig som små slampor. Men det är kanske det som är inne nu, då kanske de är jag som är helt ute. Men skulle det nu vara så, så stannar jag jätte gärna kvar ute! Trevligt med en promenad hem sedan, tillsammans med Frida och Nina! Det tycker jag att vi ska göra om!


Torsdag

Sjuk som bara den, men ändå så far jag till skolan. Jag kände väl att jag inte vill svika mina ambasadörskompisar. För vem skulle annars ha stått i aulan framme vid scenen och berättat om omvårdnadsprogrammet för alla niorna?!
Efter skolan blev det träning, men inte för min del, jag for dit och satt bara och kollade. Det var tänkt att jag skulle få spela ute men när man är förkyld så ska man inte träna så det var tyvärr bara att stå över denna gång.
Men något possitivt är ändå att jag fick sätta mina kunskaper på prov. olyckligt nog så ramlade Olle och slog sig på vaden tyckte hon, men vi andra ansåg att det var på sidan av underbenet. (Men Olle berättade för mig att hennes pappa snusade ettan kramsnus) jag fick iaf. linda hennes ben för att slippa någon onödig blödning, så faktiskt den lilla träning vi har fått på skolan i metodsalarna kom till användning och jag lyckades faktiskt!
Något som däremot är väldigt tråkigt är att nu Linda Johansson har åkt till Spanien, vi kommer att sakna dig Linda!

  

Kattungarna

Så har Julias katt fått kattungar! Jag kunde inte hålla mig så jag tog mig en promenad till Julia ikväll för att klappa dom små söta sakerna. Jag bestämmde mig för att blogga om dom ikväll och Julia kom med ideen om att jag ska komma om några dagar igen och ta fler bilder och följa sötnosarna tills dom blir så pass gamla att dom får ett nytt hem. Julia har döpt den ena till Henning och den andra vill hon ska heta något på I. Jag tycker om namnen, Henning och I.


  
Henning                         I                                        

Om någon är intresserad av att ta en kattunge så finns dessa två söta om 12 veckor!

Lars!

Hur kunde jag glömma?!
  Tack Jonas för att du ifrågasatte varför jag inte har skrivit om Lars!

I söndags va Jag, Frida, Jonas och Fredrik på Lars Winnerbäck! Det måste vara den bästa dagen i mitt liv, varje gång jag får se Lars live så pirrar det i min mage, han är så bra! Han spelade både nya och lite äldre låtar och varenda en är bra, jag förstår inte hur en artist alltid kan lyckas med alla låtar.
Efter konserten fanns det inte mycket röst kvar hos varken mig eller Fredrik, fast han var ju trots allt förkyld. Men själv så skrek jag så mycket att rösten försvann. Alla hade väldigt roligt efter konserten, varje gång jag öppnade munnen för att prata så skrattade alla!

Kul att man kan göra folk glada!


Lars får klart 10/10 av mig för denna kväll! Helt underbart!

  

Förkylningstider!

Ja huvva! Nu börjar alla bli förkylda och självklart så har jag sovit lite för lite under några veckor så mitt emunförsvar har väl försämrats med sådär 50%. Så nu har jag dragit på mig halsont, det är bara till att börja kurrera sig så man slipper alla hemska förkylningar!
Jag tror jag börjar med en kopp te och lite honung, sedan blir det nog varma bad!

Nu har man iallafall lyckats göra bort ett prov så nu återstår bara några prov och några inlämningsuppgifter innan jullovet! Ikväll blir det bara en slapp kväll med lite fotboll.

Nystart

Ja nu måste jag ta mig i kragen och göra något bra. Vi sitter i datasalen på medicinskterminologin idag och ska tydligen vara inne på nån hemsida och svara på frågor om kroppen, men så blev det inte. Iställer sitter vi och kollar runt på internet och så säger Sara P du skriver ju aldrig på din blogg, varför? Så nu måste jag göra en nystart och börja skriva mer.

Tack Sara, du gjorde min dag lite bättre!
http://www.Saraps.blogg.se
Saker som måste göras just nu är:
- Blogga mer!
- Sattsa på träningarna!
- Köpa julklappar!
- Plugga!