Göteborg!

Nu gäller det, snart åker vi till Göteborg för att spela mot Surte. 3 poäng ska med hem, vi ska vinna idag.
Efter matchen ska jag försöka hitta en busshållplats någonstans i Surte/Nödinge/Ale. Hoppas på att den ligger i närheten av hallen så jag inte behöver springa omkring jätte länge med mina två väskor. När jag sen väl kommer till Göteborg så blir det hemlagat hos kusinen! Jag ser fram emot en rolig helg!

Tagga!

Jag kommer att sakna dig Värmland! De brukar ju alltid vara vi på helgen!

Mycket på gång nu!

Nu har jag mängder med saker att se fram emot! Jag hoppas nu bara att allt ska bli så roligt som jag tror att det borde bli. Jag måste verkligen skriva upp allt så jag har koll på vad det är som ska hända varje dag!

Tisdag:
IB träning!
Onsdag: Jobb 4½ h. Aerobic på kvällen.
Torsdag: Jobb 6½ h. IB träning.
Fredag: Spinning på Väg(g)
Lördag: Borta match i Göteborg, stannar i Göteborg hos min kusin.
Söndag: I Göteborg.
Måndag: Möte med jobbcoach, lillebror kommer och stannar hela veckan!

Jag ser fram emot alla roliga stunder nu. Men jag börjar med att fokusera på träning ikväll, jag har inget att förlora! Jag kan fan bara vinna nu. Känns skönt att jag har omvandlat alla negativa känslor till något positivt. Jag tackar alla underbara tjejer i mitt lag som visat under denna helg att vi kommer klara oss bra denna säsong!

Inte riktigt som jag tänkt mig!

Seriepremiären blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det slutade med vinst i sudden. Skattkärr - Nykvarn 4-3.
Lördagskvällen spenderades tillsammans med laget, vi sjöng och pratade hemma hos Maria. En väldigt trevlig kväll som avslutades på ankan.
Tyvärr så blev söndagen en sån där tyngre dag, men vi tog oss till hallen för att se på karlstads herrar, rolig match med många mål. Sen ver det dags att åka ut till Oscars mamma och pappa, denna gång kom Emma med. Vi klappade hästar, katter och hundar och åt gott.Sen var det dags för film hos Axel.

Idag är det bara en sak som gäller! Träningen ikväll, då ska jag prestera som jag aldrig tidigare har gjort! Men innan dess ska jag och Emma ner en sväng på stan, kan vara bra om Emma hittar något till sin pappa.

Bara en vecka kvar nu tills min lillebror kommer på besök!

Seriepremiär!

Idag gäller det, Nykvarn hemma och vi ska vinna. Serien startar äntligen!

Just nu sitter jag och kollar på en dokumentär på tv4 fakta, timmarna efter tsunamin. Det handlar om hur de i Sverige som hade makten att skicka hjälp ner till Asien valde att stanna hemma och fira färdigt julen.
Rätt intressant att höra deras förklaringar. Men snart ska jag ta mig en promenad för att slippa sitta inne och tagga till matchen för mycket. Sen åker jag tidigare till hallen för att se Emma spela!