...

Ikväll ska jag åka tillbaka till Vännäs igen, det känns skönt samtidigt som det känns lite jobbigt. Men jag vet att ni alltid finns där för mig och jag uppskattar er så otroligt mycket.
Idag har det blvit en hel del shopping, visst älskar jag det men på något sätt så känns det bara jobbigt.



Stephanie du är den starkaste människan på hela jorden! Jag avgudar din styrka! Du kommer för alltid vara den bästa vän man kan ha.

Nu är det bara 18 dagar kvar!

Skönt med lite lugn och ro.

Ytterligare en lugn dag på jobbet. Kanske har att göra med att vi var 3 undersköterskor och 2 sjuksköterskor idag på röd sida. Kändes skönt att hinna med allt som skulle göras och ändå ha tid över till annat. Vi behövde inte slita ihjäl oss idag och vi fick se stora framsteg hos många av patienterna. Imorgon är det sista dagen innan jag har två dagar ledigt. Känns skönt men samtidigt så är det inte underbara dagar ledigt. Men samtidigt så måste jag försöka göra mina dagar så bra som möjligt med tanke på omständigheterna. Tack för allt stöd!
Idag kom mitt armband som jag beställde för ett tag sen, blev överlycklig när jag såg paketet på min säng så jag slet upp det och tog direkt på mig det. Snyggt som bara den.



Hoppas alla får en underbar kväll!

Bara 18 dagar kvar nu!

Helgen.

Jag har haft en ledig helg och det har varit så underbart! Lördagen spenderades tillsammans med Frida i Norrmjöle. Vi badade och solade hela dagen och sen for vi hem till stan igen för att göra oss iordning för kvällens festligheter. Vi åkte till Sofia där det grillades och drack. Jag tog det lungt eftersom jag hade lovat att jag skulle vara fyllechaufför. När vi hade skjutsat fylleskallarna till Pipes så tog vi bilen vidare genom stan. Stannade lite på bangården och kollade på lite racing. Sen körde vi hem en fylleskalle och sen var det dags för sängen. Söndagen spenderades även den i Norrmjöle tillsammans med Frida. Sen blev det filmkväll. Skönt att få ha annat i tankarna ett tag. För så fort som det inte händer något och jag sitter för mig själv så kommer alla tankar upp och det är då de blir jobbigt.

Idag har jag varit på jobbet hela dagen och när jag kom hem så bestämde jag mig för att det var dags för en löprunda. Det blev 8 km idag, skönt att rensa tankarna i spåret.


.

Hur kan en sån underbar människas liv bara försvinna?! Jag förstår inte varför livet är så orättvist. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och mina minnen med dig stannar föralltid kvar hos mig. Du är min idol!

Varför?!!!

Varför ska de hända?! Det är inte rättvist!

Helt underbart!

Igår kväll kom B förbi, vi såg på film och hade det väldigt trevligt. Natten blev helt underbar! När jag vaknade på riktigt imorse så tog jag bilen förbi kusinen och sen åkte jag ner på stan för att köpa dop presenten. Jag bestämde mig tillslut och nu behöver jag inte tänka mer på den. Sen var det dags att fara på jobbet, både jag och Helena trodde att det skulle bli en tung kväll med en massa stress men det visade sig bli en rätt skön kväll på jobbet. Vi hann med allt som skulle göras och vi slet inte ut oss helt och hållet.
Imorgon väntar jobb hela dagen och imorgon kväll kommer B förbi igen. Jag längtar redan! Nu är det dags att lägga huvudet på kudden och försöka få lite sömn så jag är pigg och glad imorgon.

Hoppas att alla får en underbar kväll!

Du är den sötaste!

Träna, städa och vara lycklig!

När jag vaknade imorse så hade regnet dragit iväg för en stund. Jag prata med B i telefonen en stund och sen bestämde jag mig för att ta en löprunda, det blev 8 kilometer idag. Kände att det kunde vara bra att ta en lite längre runda eftersom det inte blev något igår. Sen blev det en snabb dusch innan jag och lillebror tog bilen ner till stan. Skulle försöka hitta en dop present till Lucas, men det va inte så enkelt som ja hade tänkt mig. Mamm kom med en idé men självklart så har affären semesterstängt. Så nu får jag komma på något annat.
Jag tog mig även för att storstäda mitt rum, när det finns minsta lilla känsla för att de skkulle vara roligt att städa rummet så ska man passa på och städa igenom allt. Nu ser det väl mer okej ut än vad det gjorde tidigare. Känns skönt att ha ett rent och fint rum och med tanke på besöket som kommer ikväll så vill man ju inte ha det stökigt. Nu ska jag bara ta det lungt en stund och njuta av min lediga dag, regnet kom tillbaka ungefär när vi komer hem från stan. Men jag är ledig och det känns underbart!

Jag saknar dig Stephanie!

Chefen från kirurgen 3 ringde mig nyss och frågade om det är okej att jag börjar min inskolning den 25/8. Vilket jag självklart sa ja till, känns skönt att få komma tillbaka dit så snart som möjligt och det är alltid skönt att få lite pengar. Om tre veckor ska jag fara till henne så ska vi kolla på mitt schema och se så att de ser bra ut. Jag längtar så mycket till kirurgen. TIllbaka till alla sår och omläggningar, lätta patienter och extremt trevlig personal.

Hoppas att alla får en underbar fortsättning på dagen!

Hur kan du vara så söt?!

Det blåser storm..

Det båser riktigt mycke ute, känns nästan lite obehagligt.. Sitter inne i värmen nu men jag var tvungen att springa ut till soprummet för att kasta soporna som blev efter att ja var flitig och rensade de tre sista lådorna som var kvar. Jag hann bli ordentligt blöt och det kändes nästan som om man skulle blås bort. Under kvällen har jag vilat upp mig, rensat lådorna samt pratat i telefonen väldigt länge med B. Otroligt mysigt att bara prata om allt möjligt, känns skönt att kunna prata om allt. Tiden bara flög förbi ikväll och nu känns det som att ja borde gå och lägga mig, jag måste trots allt träna och städa imorgon. Sen vill man ju inte somna innan man får besök.

Hoppas att alla får en bra kväll!

Du är så grymt söt!

Mycket jobb och massor att städa.

Nu har det varit många dagar på jobbet men imorgon väntar en välförtjänt ledig dag för mig. Igår så kom det upp en idé om att vara med Frida, R & B, riktigt trevligt faktiskt men det blev kanske lite väl sent. Lite för sent att komma hem klockan 01.20 när man ska upp och jobba 05.30. Men jag tog mig upp imorse och jag va inte så farligt trött på jobbet heller. FIck lite lätt huvudvärk när det va cirka 30 minuter kvar. När jag kom hem så la jag mig i sängen en stund, slumrade till några minuter tills telefonen ringde. Men det blev inte ett sånt där hemskt uppvaknande utan jag blev rätt glad. Sen blev det middag tillsammans med Frida.
På grund av vädret så blir det ingen fys ikväll utan den sparar jag till imorgon, jag ska istället sysselsätta mig med att rensa några lådor till och städa på mitt rum. Det får ju inte se ut som det gör just nu om B ska komma förbi imorgon. Nu ska jag sätta igång innan min sista energi försvinner ut kroppen. Ska dock försöka hålla mig vaken till åtminstonde 20 ikväll. Kan ju inte somna för tidigt.

Hoppas att alla får en underbar kväll!

Han är söt!

Städa och rensa är ett måste nu!

Mitt mål för dagen igår va att städa mitt rum, jag lyckades faktiskt med det. Men när jag va färdig så kom jag på att jag måste rensa lådorna och skåpen i min byrå, jag måste gå igenom min garderob. Jag måste helt enkelt rensa hela mitt rum innan det är dags. Jag måste verkligen bestämma mig för vad ja ska ha kvar och vad som ska slängas, vad som ja behöver ha med mig och vad som jag klarar mig utan och kan lämna hemma. Jag vill ju inte ta med mig för mycket men jag vill samtidigt inte lämna någon som jag senare behöver hemma. De är riktigt svårt och det måste göras rätt snart eftersom att tiden flyger förbi, snart är det dags.
Idag har jag rensat den översta lådan så det är bara 3 kvar, jag har ätit lite lunch så jag orkar med en kväll på jobbet och snart ska jag fara iväg till jobbet. Jag är trött på att jobba hela tiden, inte någon gång som jag kan få vara ledig några dagar i sträck, nej jag får bara vara ledig en dag åt gången och det går inte att vila upp sig ordentligt då. Jag har även så mycket som måste göras innan det är dags så jag får inte en stund över till att vila.

Hoppas att alla får en underbar dag!

Massor med sol på min ledig dag!

Det har varit en helt underbar dag med massor av sol. Jag tog en kortare runda i spåret idag, det blev bara 4.5 km. Men det kändes som att det fick räcka för dagen. Tänkte nämligen springa lite imorgon innan jobbet också. Städa rummet är det enda jag har kvar att göra sen har jag lyckats göra det jag imorse bestämde mig för att göra. Men man kan inte vara inne för att städa en solig dag. Jag och mamma cyklade till Expert för att kolla om det fanns någon lite billigare bärbardator att köpa, men vi är så klart inga speciallister på datorer så vi har ingen aning om vad jag ska ha för någon. Jag kom på för några dagar sen att det nästan är ett måste att köpa en dator om jag nu flyttar. Hur ska jag annars kunna hålla koll på allt och blogg?! Men det är ju ett tag kvar så jag hinner nog hitta någon. Nu ska jag ta tag i städandet och sen får vi se vad som händer.

Hoppas att alla får en underbar kväll!

Ledigt!

Idag är jag ledig, äntligen! Jag känner att ja behöver få vara ledig nån gång lite nu och då. Det tar faktiskt på rätt mycket att jobb på strokecenter. Igår kväll skulle jag och min kusin Ida grilla lite kött till en sen middag men grillen startade aldrig så vi gav upp de och gick in för att steka köttet, det blev riktigt misslyckatgott. Sen hade vi kvar att vaxa benen, vilket alltid är roligt att göra tillsammans med Ida.
Jag pratade även med tränaren igår, kändes skönt att få fråga lite och få höra lite om laget. Jag tror att ja kommer att trivas, men vi får se när jag kommer ner.
Idag har jag bara planerat in att träna samt städa mitt rum, det behövs verkligen. Nu ska jag ta mig i kragen och göra det!

Hoppas att alla får en underbar dag!

Mindre än en månad kvar nu!

Tiden gick så sakta!

Idag har tiden gått riktigt sakta på jobbet, när nästan alla patienter klarar sig själv och det inte kommer in något akut så händer det inte speciellt mycket. Som tur va så jobbade jag tillsammans med Andrea. Hade de inte varit för henne så hade tiden gått ännu saktare. Vi städade hela avdelningen och jag kan inte påstå att de va speciellt rent överallt. Vi testade bland annat att hälla lite ytdesinfektion på golvet och sen lägga dit ett papper. Städet gör inte riktigt det dom borde göra kanske. För papperet blev svart! Men de kanske inte är så lätt att få det rent heller. Vi hann även planera en heldel saker som vi ska hinna göra. Älskar din kommentar om din pojkväns kompisar!


När jag kom hem från jobbet så var jag vaken ett tag sen kom Berith och Inko, vi for hela familjen samt dom till Anumark för att äta lite middag tillsammans, jag har aldrig vetat att man äter hamburgare med ägg på. Men det kan man tydligen göra. När vi kom hem igen så somnade jag en stund och sen kom Ida förbi med sin cykel och hesa röst. VI pratade på medans pappa fixade cykeln och sen skjutsade jag hem henne. Jag fick självklart inte gjort de jag tänkte göra men då är det ju tur att ja har sovmorgon imorgon så jag hinner städa mitt rum samt träna lite.

Hoppas att alla får en underbar kväll!

Det är inte länge kvar nu!

Snart så är det dags.

Nu är resan bokad! Så snart bär det iväg. Får väl se hur jag känner när jag är där.


Jag saknar dina varma kramar och jag saknar dig!

Konstigt.

Den här helgen har spenderats både i Vännäs samt i Umeå. Jag önskar dock att jag kunde få göra om hela helgen, jag ville inte att det skulle bli som det blev men jag får leva med det. Jag önskar att jag hade fått träffa dig i fredags. I lördags så gick jag och Stephanie på marknaden och självklart så lyckades jag köpa 3 väskor samt en ny mobil. Kanske inte det smartaste men jag ville ha den. Jag trodde att det här skulle bli en lugn helg med massor av roliga saker men riktigt så blev det inte. Jag fick bara vara ledig till idag, måste fara till jobbet igen kl 14. Och speciellt lugn blev den inte. På något sätt så kändes allt bra men nu helt plötsligt känns de konstigt. Vill bara veta hur du känner.


Lomnäs!

Igår började dagen tidigt med arbete, hela dagen var fylld med arbete. Jag fick mig en 6 minuters lång lunchrast. När jag väl hade fått sluta så kom Frida och hämtade mig. Vi körde till Bjurholm där vi stannade ett tag hos R & R. Vi hade inte riktigt tänkt på att dom skulle bjuda oss på en riktigt trevlig och god middag men dom grillade och gjorde en potatisgratäng. Riktigt gott! Sen åkte vi vidare till Fridas föräldrar. Helt underbart snälla människor. VI satt i deras kök och pratade och drack riktig mjölk till sena kvällen. Sen tog vi en sväng i Fridas pappas bil, det bar av ut i skogen med förhoppningen om att få se Lodjuret som han tidigare hade sett. Tyvärr så skymtade vi inte ens den men vi satt i bilen med varsin kattunge i knäet så vi var måttligt nöjda ändå. Vi fick sova i våningssäng med kattungarna hela natten. När vi väl klev upp så hade klockan blivit rätt mycket så vi åt en frukost/lunch sen gick vi till kossorna ute i hagen. Jag trodde inte att kor va så stora, men jag insåg snabbt att jag inte skulle vilja bli påsprungen av en. men nyfikna djur är det. Vi åkte tillbaka till Bjurholm och R & R. Det bjöds på middag igen och denna gång blev det pasta med pastasås. Även denna måltid va riktigt god. Sen bestämde vi oss för att hämta Jenny och åka hem till Umeå igen. Två extremt härliga dagar, jag trvis bra ute på landet, även fast jag är rädd för spindlar och inte alls gillar skogen så mycket så kan det vara härligt att komma bort från staden ett tag och få vila upp sig lite.


Vi gick och hämtade mjölk.

Tiger och Trötter.

Trötter.

Tiger.

Gräddnos.

Diva och Gräddnos.

Ett glas riktig mjölk.

Vi fick nygräddade bullar av Fridas mamma.

Kossorna.

Nyfikna men ändå så rädda.

Moström/Strandberg

Ladugården.

Jag satte blommor i håret.

Nere vid sjön.

Fina vilda blommor.

Påväg hem.

Nu är det dags att gå och lägga sig så men orkar med morgondagens arbete. Hoppas att alla får en underbar kväll!

Nu börjar det ta sig.

Kvällen har spenderats med Emelie och Flight of the conchords! Så grymt roligt. Vi tog cyklarna till Coop för att köpa lite jordgubbar, men där fanns inga så vi cyklade vidare till Willys, men inte där heller. Så vi beslutade oss för att baka kladdkaka. Det börjar bli tradition att äta kladdkaka och än så länge så har vi bara lyckats med den. Vi satte oss och kollade på avsnitt från serien Flight of the conchords som är för bra. Jag hann även prata med Malin om resan.
Nu efter att Emelie har begett sig hem så har jag suttit och kollat på buss-, tåg- och flygresor. Kom snabbt fram till att det enklaste är att ta tåget ner. Det blir lättast med väskorna, på flyget får jag nog knappast ha med mig så mycket saker som jag behöver och buss är bara för drygt att åka. Tåget tar ca 10 timmar och jag vill såklart åka i en liggvagn så det kostar lite mer, men jag klarar inte av att bara sitta där i 10 timmar. På natt tåg kan man sova bort tiden så det känns rätt bra. Men jag avvaktar med att boka någon resa tills mamma har kommit hem och hjälpt mig lite. Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen och vila ut mig riktigt mycket till imorgon då jobbet väntar.

Hoppas att alla får en bra kväll!

Solsken!

Solen skiner som aldrig förr! Det känns så underbart att vakna och kolla på termometern och upptäcka att klockan 9.15 är det 22 grader i skuggan! Det kan inte bli bättre. Min lillebror är dock extremt värdelös just nu, han skickade ett sms till mig kl 07.40 med texten "Kan du hämta mig i sörmjölet?" Han verkar inte tänka på att ja sover den tiden när jag är ledig. Men jag ska vara snälla mot honom och hämta honom om ett tag. Han måste trots allt hinna hem till 14.30 eftersom vi ska på begravning då. Dagen är underbar men så ledsam.

Hoppas att ala får en underbar dag i solen!

Träning är underbart!

Så underbart att få träna idag, visst vi va bara fyra st. men vi tog i allt va vi kunde och det kändes så otroligt skönt! Lollo, Lisa och Olle ni va grymma! Tyvärr så har jag inte lyckats komma på hur ja ska göra, men allt lutar mer och mer åt ett håll. Trots allt så kanske man aldrig mer får ett sånt här erbjudande.

Jag och Emelie planerade just våran lördag kväll, den kommer att spenderas framför alla avsnitt Flight of the Conchords. och med en massa trevligt tjejsnack. Jag längtar jätte mycke! Det brukar gå lång tid mellan gångerna som vi hittar på något, men nu var de inte allt för länge sen vi satt hemma hos Emelie och åt kladdkaka. Men det har hänt så mycket på kort tid som jag bara måste få berätta för henne, jag vill höra vad hon tycker om det och vad hon skulle ha gjort.

Nu sitter jag mest och kollar på min ny inköpta klänning som jag vill ta på mig, men ja väntar med det tills imorgon. Hoppas att alla får en underbar natt!

Ny klänning och jag är glad.

Svårt med alla beslut just nu. De är rätt många som ska tas och det underlättar heltklart om jag kan bestämma mig snart. Jag läste mitt horoskop imorse och där stod de "De är dags att fatta ett viktigt beslut, res bort!" Det får mig ganska säker på mitt val, men som sagt ja måste få tänka lite till. Det känns ändå bättre med tanke på att jag kan åka till dig under sommaren och hälsa på och se vad det är för stad. Se om jag trivs, kanske träffa lite människor och se om det är något för mig. Man får bara en sån här chans i livet tror jag.

Idag har jag varit på stan med Ida, jag hittade världens snyggaste klänning som jag va tvungen att köpa. Jag fastnade direkt för den och då ska man inte tveka. Så jag cyklade hem och hämtade mina presentkort och sen tillbaka till stan för att köpa den. Ikväll har jag tänk fara på fysträning med laget, sen får vi väl se hur många det är som tänker komma, men jag vet iaf. att Olle kommer och då är vi två. Nu har jag hunnit äta och bytt om till härliga träningskläder. Jag älskar det!





 

Jag måste bestämma mig, men inte än.

Ytterligare en dags arbete utfört. Jag har verkligen dom underbaraste patienterna, alla är så snälla. Visst jag har nog slitit lite för hårt eftersom jag har fått ont i ryggen men samtidigt så har jag fått skratta rätt mycket idag. Jag stormtrvis på jobbet! Nu har ja gtvå lediga dagar som jag ska nyttja till att vila ut så man orkar med helgens arbete.

Jag har några viktiga beslut att ta, men det känns rätt så självklart om vad det är jag vill göra. Hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag fortfarande bara fram till en sak. Det känns som en bra idé och jag vill göra det! Nu ska allt bara bli som jag vill att det ska bli, allt måste fungera nu.

Kvällen kommer att spenderas mestadels i min säng eftersom att jag är trött och jag måste verkligen vila lite. Hoppas att alla får en underbar kväll!


Så roligt!

Så otroligt skoj! Jag kommer att ha svårt att bestämma mig, det är en ganska stor sak att göra. Fast det handlar ju bara om ett par månader och det kan vara nyttigt att få se något helt annat. Jag känner mig riktigt glad över det iaf, men jag måste fundera ut hur tusan allt ska gå ihop. Kan man börja då, eller kan man säga att man inte kan jobba?! Jag vet inte alls hur jag ska lyckas, men på något sätt så kommer det hela att bli bra. Jag är överlycklig! Tankarna flyger runt i mitt huvud och de kommer dom nog göra dom närmaste dagarna. Så länge som en lösning dycker upp så är jag nöjd.