Träning, städ och arbete på schemat.

Bodyjam var helt underbart, härligt att få släppa lös lite och dansa loss. Samt en jätte härlig instruktör som fick oss alla att skratta under passet.
Idag har jag bara tagit det väldigt lugnt, städat, plockat och tränat. Det kändes otroligt skönt att få träna ordentligt idag igen. Jag sattsade på gymmet idag och sen blev det dags för aerobic, det blev mycket roligare nu när man har kört passet några gånger för man kommer in i rörelserna lättare och det känns verkligen som att man får bättre träning.

Imorgon väntar arbete, först 7-13 och sen avlastning 15.15-17.45. Vet inte riktigt om jag längtar så mycket men det ska nog gå bra. Man måste ju arbeta för att få någon lön. Nu ska jag fortsätta kolla på tv4 som visar dokumentären "En skräddarsydd lillasyster".

Snart beger vi oss norrut, det är bara 8 dagar kvar tills vi är hemma! Jag längtar så otroligt mycket nu!

Nya pass som passar mig.

Igår testade jag ett pilatespass, ett underbart pass. Kände redan efter passet att det är ett riktigt bra pass för hållningen. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig men på något sätt så tror jag nog att jag har fastnat för det.
Idag sattsar jag på ett ytterligare nytt pass, Bodyjam. Det ska vara ett pass fyllt med dans. Så nu hoppas jag på att det ska vara roligt. Dom pass jag än så länge har testat har varit riktigt roliga och verkligen något som jag kommer att fortsätta att gå på.

Dags att göra sig i ordning och sen ta cykeln iväg till Livskraft.

Ormjägarna!

En härlig dag med både sol och moln. Vi åkte ut till Oscars mamma och pappa vid 12 tiden idag, där väntade grillen på oss. Vi åt gott och hade väldigt trevligt tillsammans med Oscars familj. De med riktigt bra tålamod tog sig till sjön där de åkte ut med båten för att meta. Vi andra stannade kvar på gården med hästarna, grisarna, hundarna, hönsen och katten. Jag och Oscar bestämde oss för att fara till sjön och kolla efter hur det gick för de andra, när vi badat fötterna och suttit i solen en stund så skulle vi gå tillbaka till bilen. Oscar gick lite före mig och jag upptäckte en orn som bara låg där så jag skrek till och Oscar blev så rädd att även han skrek. Vi tog en stor pinne, eller som Emma kallade det en stock för att peta bort ormen, men den ville inte riktigt röra sig. Efter ett tag så for den iväg med en hemsk fart ut i skogen, vi sprang till bilen, det kändes som om bilen stod flera mil bort. Det var förövrigt en snok vi såg, så vi kanske inte riktigt hade behövt vara så rädd men man vet ju aldrig. Bättre att hålla sig på avstånd än att plocka upp ormar.

När vi kom hem till stan igen så kom Emma förbi för att snacka lite och säga hejdå, eftersom att den muttan får åka till Kreta imorgon. Men det slutade med att jag tog på mig löpkläderna och följde med henne ut i spåret och sprang en runda. Rikltigt skönt, men jag måste verkligen ligga i nu om jag ska hålla ett högt tempo under försäsongen. Vi får allt se hur det går, känner ingen glädje i att bara springa runt i ett spår, utan det är mycket roligare att köra spinning eller gå på något härligt konditionspass. Får styra upp detta med Emma när hon kommer hem igen.

Jag kommer att sakna dig Emma!!

09.05.20

Denna vecka har mesta dels bestått av arbete och träning för min del. Förra onsdagen så blev det ett bodyvive pass och sen vår ruset tillsammans med några arbetskamrater. Efteråt gick vi på Harrys, det var riktigt roligt att se dom två äldre arbetskamraterna släppa loss lite. Jag och Nathalie fick inte dansa med så många eftersom att våra vänner var som magneter på dansgolvet. Alla ville dansa med dom.

Sen var det ännu mer arbete och inte allt för mycket roligt på schemat mer än att träna. Men nu är det bestämmt, den 4/6 åker jag och Oscar till Umeå och hälsar på över helgen. Jag längtar jätte mycket. Jag har inte varit hemma i Umeå sen i julas så det ska bli spännande att se om stan är sig lik.

Igår var vi i Skattkärr för att kolla på fotbollsmatch, det stundade för DM men tyvärr så gick det inte vägen för Skattkärr. Idag beger vi oss till Skattkärr igen men denna gång för att grilla och ha lite trevligt. Nu ska jag göra mig iordning för att fara.

Jag saknar dig Emma!

Förövrigt...

Nu har äntligen Sälen filmen kommit ut.

http://www,youtube.com/watch?v=OebbJg-w1pA

Kolla in den och njut!

The one and only Johan Friman.

Igår kväll hemma hos Annie och Elin så träffade jag Johan Friman, som har dömt några av våra matcher under säsongen. Självklart så kom jag bara ihåg matchen då han och en domare som vi inte behöver nämna vid namn eller förklaringar dömde, jag hade denna domaren på min planhalva hela matchen och det enda han kunde säga var fortsätt spela tjejer. Så jag tyckte inte alls att domarna skötte sig bra, men egentligen så var det bara den ena domaren som inte alls lyckades dömma. Johan Friman skötte sitt uppdrag väldigt bra och jag ber om ursäkt för att jag tyckte att domarna var dåliga den matchen och rättar mig till att den ena domaren var dålig och att Johan var bra.

Men Johan Friman ska inte kommas ihåg för sin position som domare utan han ska kommas ihåg för den extremt duktiga innebandyspelaren han är. Jag har sett honom spela och han gör väl i snitt 5 poäng per match. Han önskar själv att alla kunde komma ihåg honom för sitt spelande inom innebandyn och inte domarrollen. Jag kommer nu och för alltid att komma ihåg den duktiga innebandyspelaren Johan Friman som även dömer innebandy och gör det bra.Ett underbart bodypump pass!

Bodypump passet var helt underbart. Det kändes riktigt mycket i benen och armarna, kunde kanske ha haft mer vikter men man måste börja någonstans och sen öka. Tror nog att det kommer att gå bättre och bättre på nästa bodypump pass. Har ett spinningpass på söndag som jag ser fram emot väldigt mycket. Men jag funderar fortfarande på vilka pass jag ska testa nästa vecka. Funderar väldigt mycket på om man ska testa bodyjam och kanske aerobic. Men det blir självklart minst ett bodypump pass i veckan.

Nu har jag ätit lite yoghurt och müsli och det börjar bli dags att kliva in i duschen och sen göra sig iordning för afterworken. Just nu känns det jobbigt att ens behöva kliva ut genom dörren, det regnar och är väldigt mulet. Jag önskar bara att det kunde bli soligt och varmt ute så man kunde börja använda dom riktiga sommarkläderna. Men man måste göra det bästa av situtationen och efter ett hårt pass på livskraft så känns faktiskt allt mycket bättre.


Mycket gjort på kort tid.

Imorse klev jag upp tidigt för att hinna vakna till liv innan jag cyklade iväg till Claratappen, när jag kom dit så fick jag läsa igenom ett häfte med information och sen bara vänta. Men tydligen så var det många som var och lämnade blod och dom hade för lite personal. Så jag fick boka om min tid och för att jag hade tagit mig tid idag för att komma men inte fick göra det som skulle göras så fick jag 50 kr. presentcheck. Jag tycker egentligen inte att jag hade behövt det men dom tyckte att det var värt att ge mig något som ersättning för att jag hade tagit mig tid. Så nästa vecka fick jag en ny tid istället. Jag hoppas verkligen att jag kan få ge bold eftersom det känns inte mer än rätt att göra det.

Nu väntar jag på att mitt bodypump pass ska börja, fick även ett samtal från Carema. Jag får börja 2 veckor tidigare i sommar för att få ihop lite mer tid. Jag fick även förklaringarna på vad alla passförkortningar betyder, jag arbetar än så länge bara 3 helger på alla veckorna. Men jag sa att jag gärna tar fler turer så dom skulle kolla upp det. Nu ska jag bara byta om och cykla iväg igen. Solen skiner men det är några större mörka moln på himlen som förhoppningsvis försvinner till i eftermiddag.


09.05.07

Det har inte hänt speciellt mycket under denna vecka, förutom att det har blivit grönare i hela Karlstad samt att det börjar bli mindre med arbete för oss timvikarier. Jag hoppas att det vänder snart, det fanns inte en enda dag åt mig denna vecka på jobbet, men jag har fått boka in två lång dagar nästa vecka än så länge.

Idag regnar det här och jag kände verkligen inte för att kliva upp ur sängen för att göra något vettigt. Men jag tog mig upp och iväg till det nya gymmet, Livskraft. Vilket underbart ställe, det fick mig verkligen på gott humör igen. Idag var det dags att gå igenom gymmet tillsammans med min personliga instruktör. Känns roligt att man får en ur personalen som hjälper och peppar en så man verkligen fortsätter träna när det känns jobigt eller tråkigt. Vi gick igenom halva gymmet idag och nästa vecka blir det den resterande delen. Hon tyckte även att vi skulle boka in ett pass i veckan så det blev självklart ett spinningpass på söndag eftermiddag. Så nu har jag något att längta till. Imorgon ska jag fara till Claratappen för att ta lite blodprover, det är dags att börja lämna blod och plasma om jag får det. Så imorgon tar jag första steget. Funderar på om jag ska boka in något helt annat slags pass imorgon efter att jag har varit på claratappen. Ska kolla in vad det är som finns tillgängligt.

Ikväll blir det lugnt men imorgon eftermiddag ska vi iväg på afterwork, jag vet att det blir jag, Emma och Linn iaf. Efter det hoppas vi på att vädret tillåter så vi kan sätta oss på en uteservering. Men annars så tar vi väl oss en promenad hem.

Under nästa vecka så händer det inte så mycket mer än att jag arbetar måndag och tisdag och sen på onsdag är det vårruset. Får förhoppningsvis tid till att träna ordentligt.


Sälen filmen borde snart vara tillgänglig för er alla.