Gott Nytt År!

Nu är det sista dagen på det gångna året, 2008. Det känns nästan overkligt när jag tänker tillbaka på året, för ett år sen gick jag fortfarande på Östra Gymnasiet tillsammans med min helknäppa klass och våra virriga lärare tyckte fortfarande att vi inte hade lärt oss tillräckligt mycket utan vi skulle absolut lära oss så mycket mer på så kort tid som möjligt. För ett år sen bodde jag i Umeå och spelade innebandy i IBK Söder. Men tiden har flugit fram och ett helt år har gått sen dess. Vi gick på balen, tog studenten och började jobba. Helt otroligt att vi klarade oss så långt. Nu har saker och ting förädrats men inte till något dåligt utan bara till det bättre. Jag kan känna mig stolt när jag säger att jag har flyttat hela vägen ner till Karlstad och nu spelar jag i SKattkärrs IK. Självklart så saknar jag allt som har med Umeå att göra, mamma, pappa, lillebrosan och mina vänner. Men det är bara att åka och hälsa på varandra.

Dagens planer är att jag ska pallra mig till pekås och handla lite, börja göra mig iordning, typ duscha, fixa håret och sminka mig lite och sen ta bussen till Emma för att äta middag och sen fira in det nya året med alla nya möjligheter.

Det gångna året:
  
IBK Söder!

  
Balen!

  
Studenten!


   
Åland!


Karlstad!


Mycket har hunnit hända och jag kan gläjdas åt det gångna året. Det känns bra att börja ett nytt år nu, vi får se vad som bjuds på 2009. Något som redan är inplanerat är Åland och Sälen, vilket jag ser fram emot väldigt mycket.
Nu får jag ta och börja klä på mig så jag hinner med det jag ska göra idag!

Hoppas att alla får en underbar sista dag på året och Gott Nytt År på er alla!

Så nära utlandet vi kunde komma idag.

Fy va tidigt det blev i morse, det kändes hemskt tills det att jag kom utomhus och fick känna den kalla luften. Då blev det nästan ännu värre. Det blev väldigt lugnt på gymmet idag med tanke på hur jag mådde, men allt efter dagens gång så har det blivit bättre i både hals och bihålorna.
Efter besöket på gymmet bar det av ner på stan tillsammans med Emma, vi tog en fika, gick runt och fördrev tiden samt pratade på om allt möjligt roligt. Vi försökte även planera lite inför imorgon, men vi tar dagen och kvällen som den kommer. Vi passade även på att sola och bokade även in en tid imorgon för att bättra det hela lite. Det enda jag köpte på stan va mat vilket var välbehövligt eftersom jag knappt har något ätbart hemma. Nu ska jag koka mina nudlar och sen bara ta det lugnt resten av kvällen.

Dags att bli starkare!

Klockan är inte så mycket och jag är redan uppe, men det tog på att kliva upp så här tidigt. Jag lät väckaren ringa ett bra tag innan jag klev upp och stängde av den. Men nu har jag lyckats vakna till liv och jag ska bara packa min väska och sen tar jag en promenad till Sundsta där jag ska träffa Emma och Nina för att gymma. Men för mig blir det nog en lätt runda eftersom jag är rätt sjuk idag men jag vill inte bara lata mig så jag kör på lite lätt och ser hur mycke jag orkar.
Efter träningen så ska vi vidare ner på stan för att kolla runt lite och börja planera inför nyår.. kanske lite sent att göra det dagen innan men om man inte har haft behovet av att planera det innan så brukar det oftast bli bättre än om man har gjort upp planer så långt innan att dom har hunnit ändrats tusen gånger.

 
Jag saknar sommaren, våra dagar på stranden Frida.Poca och Malin med sina knäppa idéer.

Nu är det dags att ta sig i kragen och börja göra sig färdig. Hoppas att alla får en bra dag.

Ingen snö, ingen åkning!

I lördags kom Emmas riktiga sida fram, hon plockade fram barnet i sig själv och hon va inte rädd för att visa det. Mitt i natten hittade hon något som hon längtat mycket efter, hon kom till och med ihåg namnet på tefatet. Tyvärr så fanns det ingen snö ute så det blev inget tefats åkande utomhus, hon testade dock det inomhus på parkettgolvet.


   


Men det gick inte så bra. Vi får helt enkelt vänta tills det kommer lite snö.


Dags att sova eftersom att morgondagen börjar tidigt på gymmet tillsammans med Emma och Nina. Sen blir det en vända på stan för lite planering.


Nu börjar det lösa sig.

Det känns rätt skönt att vara tillbaka i Karlstad igen, men jag saknar dock redan mamma, pappa, min bror och alla vänner. Men idag var jag på intrevju på Karlstad Hemtjänst och hon sa att hon bara skulle ringa till mina referenser och höra om jag skött mina tidigare arbeten samt om jag är en bra person att ha som timvikarie. När jag väntade på bussen gick jag runt en sväng på stan och lyckades komma över mobiltbredband vilket känns skönt, det kostar inte mycket och nu kan jag hålla kontakten med alla där uppe i Umeå lättare.
Jag har blivit lite sjuk tyvärr men jag kurerar mig inför nyår som kommer att spenderas tillsammans med Emma. Vi har inte haft behovet av att planera speciellt mycket utan det får bli som det blir.
Ikväll är det träning tillsammans med Karlstad och Sjöstad, vi ska tydligen köra lite små turneringar och det kanske är bra för mig att ta det lite lugnt.
Nu ska jag gå ner i källaren och boka in en tvätt tid och sen ska jag ta mig något att äta till lunch och sen får jag se vad dagen bjuder på.

Jag slapp mardrömmarna trots att du skrämde mig igår.

Hoppas att alla får en bra dag i solskenet!


Hemåt igen.

Nu har vi precis kommit hem från stugan där vi tillsammans med kusinerna har firat ytterligare en fin jul. Jag fick det jag önskade mig och nu kommer jag att klara mig ett bra tag i Karlstad. Imorgon är det dags för mig att ta bussen till Sundsvall där tåget sedan väntar på att ta mig vidare till Gävle där jag byter till tåget mot Örebro och där måste jag byta till bussen som går mot Karlstad. Om jag ska vara ärlig så har jag saknat Karlstad men det har varit skönt att få vara hemma och träffa vänner och familj lite. Imorgon kommer jag hem till Karlstad och på lördag ska jag träffa Malin och Linn, roligt att vi inte hann ses i Umeå utan att ni tag er ner till Värmland och att vi får träffas där istället.

Hoppas att alla har haft en fin jul med mycket snö.

Umeå!

Nu är jag tillbaka i Umeå igen. Kändes skönt att komma till en vit stad, till mitt rum och äntligen få bråka lite med min lillebror. Jag har nog saknat det mest men nu har jag några dagar framöver då jag får bråka på med honom. Jag stannar här till den 26:e och sen åker jag tillbaka till Karlstad igen. Jag har inte planerat in så mycket än men jag vet att jag ska vara med mina vänner och min familj.
Nu ska jag gå och puckla på min lillebror i soffan så han inte somnar innan sin match.

Hoppas att alla får en underbar dag!


Klädproblem!

Nu är det vitt i hela Karlstad, snön kom över en natt och har stannat kvar ett dygn iaf. Så jag hoppas att det stannar tills jag åker hem i varje fall. I kväll ska jag fara på herrarnas match tillsammans med Nina.
Imorgon väntar en innebandy match som vi ska vinna och på kvällen är det julfest tillsammans med herrarna hos Axel. Jag har gått igenom min garderob men inte hittat något jag känner för att ha på mig så det blir en sväng på stan för att leta reda på det jag vill ha samt lite julklappsköp.
Nu ska jag göra mig i ordning för att plumsa i snön som jag älskar!

Snön faller.

Snön faller över Karlstad just nu, men om jag ska gissa så är det borta inom någon dag. Jag har fortfarande inte hittat mig något arbete än, men jag har fått 6 dagar ute på Sätter extra. Sista dagen just nu är på söndag. Och eftersom att det inte går några bussar ut dit på helgerna så sover jag över hos Jojo och hennes förälrar (alltså Malins familj) på Hammarö.
Ikväll ska jag och några tjejer från laget fara till Tingvallahallarna och kolla på när Skattkärrs herrar spelar. Förövrigt så har herrarna bjudit in oss i damlaget på julfest nästa helg vilket jag ser fram emot. De i herrlaget som jag har träffat är riktigt trevliga och det kommer nog bli en härlig kväll. 
Jag saknar Umeå och allt vad det innebär men jag kommer hem och hälsar på den 20:e december. Jag har säkert missat massvis med saker som har hänt men jag får updatera mig när jag väl är hemma. 
Imorgon är det match dags igen, denna gång möter vi Kumla och jag vet att det är dags för en vinst! Nu ska jag fortsätta mitt sökande efter ett jobb.

Hoppas att alla får ha en bra dag!