Mellandagsrea!

Jag avskyr verkligen mellandagsrea! Det är inte roligt att gå på stan då! Jag orkar aldrig stå och knuffas för att få den storleken jag vill ha och jag orkar aldrig stå i mils långa provrums köer! Det är pest! Jag väntar hellre tills efter nyår någon gång för att slippa stå där och bli sur på någon annan som tog plagget jag ville ha.
Men jag tog mig ändå ner på stan idag efter jobbet för att köpa ett nytt puder på Make Up Store. Jag trodde att jag skulle gå ensam men eftersom att jag och Sara slutade samtidigt så fick jag skjuts av henne ner till stan och sen gick vi där tillsammans.
Jag fick med mig ett puder och lite vitt vin från stan idag! Imorgon åker jag ner till stan igen, ska först på körlektion och sedan ska jag och Frida gå på stan tillsammans, men inte för att shoppa en massa utan bara för att vara med varandra innan hon åker till Gällivare! Sen ska jag träffa min kusin lite snabbt för att få låna en jacka av henne samt få mitt vin. Sen blir det till att fixa Saras naglar och sedan åka till Daniel!
Nu är det dags för middag och sen en efterlängtad träning! Idag blir det fys träning samt massor med spel!

Annandagen!

Julafton var mysig som vanligt, hela familjen var samlad. Det va Jag, pappa, mamma, Robert, Ida, Jenny, Inko, Berith, Albin och Niclas. Det kom en till och med en jultomte, först kände jag inte igen honom men sedan insåg jag att det var våran granne och hans dotter som kom och delade ut våra julklappar. Det var förstås för att Albin är så liten som vi hade jultomte, men det kändes väldigt trevligt!
Jag fick en massa fina saker som jag vet att jag kommer ha väldigt stor nytta av! Det blev massa med kastruller, en verktygslåda, påslakan, presentkort, två mattor och massa annat fint!
Tack Stephanie för dom fina duntofflorna! Tack Frida för ljuslycktorna, Ängeln, boklampan och fransböjaren! Tack Daniel för presentkortet på MQ!

Tack alla för fina julklappar!

Idag är det är det annandagen och jag har varit i Penglund hos Daniel! Imorgon ska jag jobba istället för Stephanie, 7-12. och sedan blir det att väldigt snabbt gå på stan för att hitta lite små saker till Nyår!
Nu ska jag sätta mig och se Extraordinary people på kanal 5!


Jul!

Nu är det snart jul! Och då är det inte långt kvar till  nyår! Jag längtar ihjäl mig! Jag vill ha på mig min klänning nu! Inte sen!
Igår kväll hade jag tänkt ha en lugn hemma kväll men så blev det inte riktigt, det blev en lugn kväll men inte hemma hos mig utan jag tog bussen 19.35 från stan till Vännäs! Stephanie ringde och tyckte att jag kunde komma och vara med henne. Vi såg på film och tog det bara lungt. Sen åkte jag med henne och Sebbe till stan idag för att köpa en julklapp till Daniel! Sen tog jag mig hem och somnade! Jag vet inte varför jag är så himla trött men det kankse är bra att sova lite eftersom jag ska upp så tidigt imorgon! Jag har hunnit vara till Frida ikväll, vi har bytt julklappar och pratat! Nu ska jag bara ta de väldigt lungt och sova massor i natt eftersom jag börjar jobba kl 07.00 imorgon! Efter att jag har jobbat klart så åker vi till Kvarnbyn för att fira jul tillsammans med kusinerna så nu hinner jag inte skriva mer innan jul! Jag vill bara önska er alla en riktigt God Jul!

Vi hörs snart igen!

Jullov!

Första riktiga dagen på mitt 3 veckor långa jullov! Igår var det inte jullov på riktigt utan jag skippade bara att fara på julavslutningen! Efter träningen igår var jag helt utmattad och jag kände att det va bäst att bara lägga sig i sängen och sova för jag visste att jag hade körlektion kl 7 imorse! Jag vaknade faktiskt och steg upp när väckarklockan ringde, annars brukar jag somna om och vakna väldigt sent!
Körlektionen gick jätte bra! Nu är det inte långt kvar till körkortet! Jag har halkbanan i januari! När jag kom hem kände jag mig inte det minsta trött så jag satte igång med att baka pepparkakor! Väl färdig med dom så satte jag mig och julpysslade lite, så nu känner jag lite julstämmning! Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på så jag somnar väl snart! Får se om jag åker ner till stan något eller om jag bara tar det lungt här hemma och kanske går till Frida med hennes julklappar!


Roligt!

Igår så hade vi två lektioner och efter det så tog vi bussen till Iksu, där spelade vi beachvolleyboll i 2 timmar! VI hade det ruskigt roligt! Jag satt och målade naglarna och räkade poäng! Extremt roligt att se hur alla ofrade sig för att nå bollen!

   
   

Efter att alla hade duschat och vi suttit i omklädningsrummet på IKSU i ca 1 timme så tog vi bussen till Droskan där vi skulle äta! Alla va väldigt hungriga och när vi stod och väntade på att alla skulle komma så kom våran gamla lärare Kerstin dit! Alla, eller de flesta blev extremt glada! Hon va en extremt bra lärare som vi gillade, tyvärr va hon tvungen att sluta, men hon lovade att hon skulle komma på vår student! Nästan alla i klassen kom på middagen och det blev hur trevligt som helst, vi skrattade och pratade.

   
Johanna, Sara            Kerstin, Sofia         Petra, Johanna      Eleonore, Helena

Efter middagen gick jag, Emma, Frida och Astrid till stars, de ville ha kaffe och sedan tog jag bussen till Vännäs!
Det absolut bästa med dagen var att Stephanie ringde och berättade att min nyårsklänning hade kommit! Och sen fick jag ett sms av Diana, hon undrade om jag fortfarande va på att åka till Åland för att spela innebandycup, självklart är jag de! Och sedan att vi fick träffa Kerstin igen! När jag kom till vännäs så for vi direkt och hämtade ut klänningen! Sen fick jag testa den och jag ville inte ta av mig den, jag ville att det skulle vara nyår på en gång! Sen åkte jag hem till Daniel! Väldigt trevlig dag!


Nu är det snart dags för träning! Men jag bloggar nog mer efter den!

Sista dagen i skolan!

Ja nu är det sista dagen iskolan för min del! Vi har julavslutning imorgon, men jag tänkte ju som sagt åka till Vännäs idag efter vår klassmiddag på Droskan! Jag har två lektioner kvar sen vänter det allt för efterlängtade jullovet! Jag börjar med omvårdnad och sedan blir det socialomsorg/utvecklingesstörning. Tyvärr så kommer jag inte kunna vara med på Beachvollybollen eftersom jag har så förbannat ont i nacken! Jag förstår inte riktigt varför vi bokade vollyboll planer eftersom vi redan i 1:an såg hur värdelösa vi är på vollyboll! Vi kunde ju typ bara spela bollen över nätet två gånger! Jaja, vi ska vara glada över att vi får göra något annorlunda istället för att bara sitta i klassrummet och dega!
Nu ska jag packa min väska och sedan ska jag gå ut till bussen!

Ha en bra dag allihopa!


På väg hem från skolan igår!

IBK Söder - Iksu ungdom

Jaha, så va den DM matchen över. Tyvärr så förlorade vi med 1-2, men vad gör de?! Det gör ju faktiskt inte ett dugg igentligen. Visst jag hatar att förlora, men jag gjorde ändå fulaste räddningen! Bollen rullar in i mål den ligger väl kanske 4 mm innanför mållinjen. Jag drar bara ut bollen i ren reflex och vips så va de inte mål! HAHAHA! Varken domaren eller tjejen från iksu hann se att bollen gick in, men de gjorde jag! Efter matchen så var jag bara tvungen att berätta för alla i omklädningsrummet att bollen faktiskt va inne! Det kändes bara så otroligt skönt!
Bollen ville inte riktigt studsa våran väg idag, den studsade iofs inte iksus väg heller men dom lyckades få in två bollar i målet och vi lyckades bara med en (fast extremt snyggt från Anja!) Cilla och jag delade på matchen och vi fick släppa in varsitt mål, vilket kändes skönt.
Nu är det dags att dra sig till sängen för att vila upp sig inför morgondagen, jag måte packa och göra mig i ordning innan skolan eftersom jag direkt efter middagen med klassen ska ta bussen till Vännäs! Jag längtar så mycket!

Godmorgon

Tisdagmorgon och sovmorgon! Nu är det dags att tagga match, vi måste vinna ikväll! De är iaf vad jag tycker, för det skulle vara roligt att få möta IKSU elit i nästa match!
Idag känns det som om allt kommer att gå ganska bra för mig, jag ska gå in med ett leende på läpparna i allt vad jag än ska göra idag! Jag har dom två sista sakerna i skolan idag! Sen är allt över!
Jag ska bara berätta om mitt nedicinarbete (lungorna) och sedan ska jag berätta om dom Tamilska Befrielsetigrarna! Sen är det så gott som jullov!

Men nu är det dags att göra sig i ordning, har inte riktigt kommit på vad jag ska ha för kläder på mig men det kommer nog snart!

Jag lovar att berätta mer on Daniel senare!


Olofsfors

Så va jag hemma igen. Det gick ganska bra med jobbet på Olofsfors, lite tröttsamt kändes det. Men vi fick bulle och choklad när vi va färdiga. Nu är det bara till att lägga sig i sängen och njuta av livet, för livet leker! Det känns verkligen skönt att jullovet snart är här! På något sätt flyter mitt liv på väldigt bra, jag vet inte riktigt varför. Men jag njuter medans der varar för vem vet snart kanske det slutar att gå bra och allt bara vänder neråt!

Jag fick mig ett par extremt roliga stunder under jobbet, måste lägga upp några bilder som visar hur knäppa alla i laget verkligen är (på ett bra sätt!)

 
   
       Anja                    Maria                  Adde           Malin, Sara, Biffen
  
Oskar, Cilla                        Adde                       Desire

Diana
ville inte vara med på bild just därför slipper hon det! Desire är ny i laget (jag vet inte om jag har stavat ditt namn rätt för så stavar inte jag mitt, men på hemsidan står det på detta vis!)

2 dagar kvar!

Nu är det bara två dagar i skolan kvar innan jullovet.
Imorgon blir det sovmorgon och sedan medicinskterminologi, samhällskunskap och människan socialt och kulturellt. Och på kvällen är det match, DM match mot Iksu ungdom på Vildmannahallen! Onsdagen ser ut som följer, sovmorgon, metod (omvårdnad), socialomsorg och sedan ska vi fara på IKSU för att spela lite beach vollyboll sen ner till Droskan för att äta middag tillsammans i klassen. Sen tar jag bussen till Vännäs för att vara med Stephanie. Och självklart även Daniel, som jag inte har berätta om för någon! Saragumman jag lovar att berätta om honom om jag får veta om de är Sara M eller Sara P som vill veta mer!

Jag trodde denna kväll skulle vara lugn utan några som helst göromål, men så blev inte fallet. Jag ska strax gå upp till Maria för att bli hämtad av våran tränare eftersom vi ska fara och arbeta med laget. Det blir säkert jätte roligt men jag hade velat ha en kväll hemma med absolut ingenting att göra! Dock skönt med sovmorgon eftersom att när jag kommer hem så kan jag ta mig tid till att inte göra något!

Nu är alla julklapparna köpta och snart är alla inslagna, det roligaste med julen är att slå in julklapparna och sedan ge bort dem, jag struntar helst i att själv få någon julklapp eftersom det är roligast att se folks reaktioner när dom öppnar och får se vad man köpt. Nu är det dags att fara!

Så var helgen snart över

Söndagkväll igen! Helgen har varit helt otroligt roligt! Började bra med att jobba i fredagskväll och sedan vinst mot holmsund i lördags. Festen hos Sara var trevlig! Lite synd bara att det skulle behöva sluta som det slutade. Jag och Daniel åkte hem vid halv 12 eftersom vi båda var väldigt trötta. När vi kom hem så gick vi och la oss men sedan var det bara att kliva upp eftersom det kom några som ville hälsa på.
Det roligaste var ändå att tjejen som kom trodde att korten på kylen var våra barn, att jag och Daniel hade två barn och att det var vårat hus. Ja visst, de skulle väl vara trevligt men just nu så är det inte så. Jag gick och la mig efter ett tag och Daniel stannade uppe tills Jonas for hem. Jag tänkte försöka hålla mig vaken tills Daniel kom och la sig i sängen men jag somnade så fort som mitt huvud träffade kudden. Idag har jag bara tagit det lungt, har faktiskt lyckats skriva färdigt mitt arbete om lungorna som jag ska lämna in imorgon. 
Måste nästan gå och lägga mig snart eftersom jag har körlektion imorgon kl 07.00!

Nu är det bara 3 dagar kvar i skolan sedan väntar ett efterlängtat 3 veckor långt lov! 

Match!

Så var de lördag! Fredag kvällen spenderade jag på jobbet, det var faktiskt exmtremt roligt att jobba i går kväll! Alla ordinarie var på julmiddag så det var bara vi vikarier. Så det kändes nästan som det brukar göra på sommaren förutom att det blev mörkt väldigt snabbt.
Idag har vi varit i Holmsund och spelat match! Vi vann! Söder - Holmsund 3-1! Jag fick stå och jag måste säga att jag är välidgt nöjd med min egna insatts, det fungerade väldigt bra för mig. Lyckades göra några väldigt snygga räddningar, men vjag skulle inte klara av att vinna utan mina duktiga utespelare! Anja och Malin var på topp idag! Jag höjer hela laget för eran insatts, jag höjer även spelarna som vi har på skadelistan eftersom alla hade tagit sig tid och åkt ut till Holmsund för att heja på oss! (Verra, Alicia, Malin, Sara, Sandra och Jannice!)
Adde
hade det väldigt roligt i omklädningsrummet strax innan matchen!
Ikväll blir det fest hos Sara och Andreas!

v. 48 Fredag: Prov i medicinskterminologi
                         Lämna in samhällskunskapen
v.49 Måndag: Seminarium Religion
v.50 Måndag: Lämna in människan socialt och kulturellt
                         Prov i psykiatri (personlighetsstörningar)
         Tisdag:  Seminarium psykologi (Borderline)
        Onsdag: Fortplantningsprov
        Torsdag: Redovisning (socialomsorg)
                          Lucia!
        
Fredag:  Vara nagelmodel åt min kusin samt jobba
v.51 Tisdag:  Seminarium Samhällskunskapen (tamilska tigrarna)
         Fredag: JULLOV!


Adde!

Men alltså!

Luciatåget idag var väl okej, men inte så som man önskar att det va! Inte helt bra. Men man ska inte klaga, vi har ju iallafall ett luciatåg!
Efter luciafirandet så satt vi oss ner för att göra färdigt vårat socialomsrogs arbete, vi var nästan helt färdiga när våran lärare kommer in och säger att hon behöver två st. som ska hjälpa henne att fara och handla fika till redovisningarna. Vi i våran grupp var dom enda som satt i klassrummet och vi sa att vi inte kunde, men sa att de satt folk i datasalen som hon kunde fråga. Men nej, dom dög inte! Så hon blev sur och gick därifrån. Vi var precis färdiga när hon gick så jag och Johanna gick till hennes rum för att säga att vi kunde följa med nu, men då säger hon: -Nä nu skiter vi i det där, vi redovisar bara! Så börjar hon gå sin väg igen och slänger ur sig: -Jag är så trött på alla konstiga elever, vi struntar heltenkelt i fikat coh redovisar bara. Jag orkar inte! Men efter några minuter så frågar hon ändå några andra i våran klass om dom kunde följa med henne: -Det är ingen annan som ställer upp och följer med så jag tänkte fråga er!
Hon är inte smartast! Jag kan väl säga så att det är inte många i klassen som tycker speciellt mycket om henne, och efter det här så tycker nog inte någon alls om henne!
Men dagen gick bra ändå och snart är det dags för träning! Måtte de bara gå bra på den så jag får stå i helgen!

Nu kan jag stryka ännu mer från planeringen och det är inte länge kvar till julafton!
v. 48 Fredag: Prov i medicinskterminologi
                         Lämna in samhällskunskapen
v.49 Måndag: Seminarium Religion
v.50 Måndag: Lämna in människan socialt och kulturellt
                         Prov i psykiatri (personlighetsstörningar)
         Tisdag:  Seminarium psykologi (Borderline)
        Onsdag: Fortplantningsprov
        Torsdag: Redovisning (socialomsorg)
                          Lucia!
        
Fredag:  Vara nagelmodel åt min kusin samt jobba
v.51 Tisdag:  Seminarium Samhällskunskapen (tamilska tigrarna)
         Fredag: JULLOV!

 

Lucia imorgon!

Nu har onsdagen flugit förbi och det är snart julafton! Nu kan jag stryka ännu lite mer från min planering, riktigt skönt!

v. 48 Fredag: Prov i medicinskterminologi
                         Lämna in samhällskunskapen
v.49 Måndag: Seminarium Religion
v.50 Måndag: Lämna in människan socialt och kulturellt
                         Prov i psykiatri (personlighetsstörningar)
         Tisdag:  Seminarium psykologi (Borderline)
        Onsdag: Fortplantningsprov
        Torsdag: Redovisning (socialomsorg)
                          Lucia!
        
Fredag:  Vara nagelmodel åt min kusin samt jobba
v.51 Tisdag:  Seminarium Samhällskunskapen (tamilska tigrarna)
         Fredag: JULLOV!

Jag tror dock inte att det gick så bra på fortplantningsprovet, vi får väl se någon gång efter jul hur det gick. Vårat socialomsorgs arbete går inte heller så bra, vi får inte tag på någon socialhandläggare som kan svara på våra frågor. Men vi kan ju inte få IG bara för att det inte går att få tag på någon, det är trots inte det arbete går ut på! Redovisning imorgon iallafall, så vi får väl försöka babbla på! Ikväll har jag varit med Daniel, vi for till Sara och Andreas. Mysigt med glögg och pepparkakor!  Imorgon är det lucia! Jag älskar luciatåg, det är så trevligt, massor med ljus och härliga jullåtar! Nu är det dags att fixa naglarna och sen är det bara att lägga sig i sängen och hoppas på att mamma kommer och lussar imorgon!


Sara

Träning

Så va träningen slut och jag har lyckats se lite av Nobelmiddagen! Alla har så fina klänningar och det ser så roligt ut! Tränings upplägget var, målvaktsträning på mig i 40 min, och sedan var överraskningen Fotboll! Vi kanske inte är bäst på att spela fotboll, men vi spelar fan snyggast av alla! Riktigt rolig träning, vi får ta och göra om det någon fler gång!
Nu blir det till att läsa lite på psykologin (Borderline) och sen bara sova lite!

Tisdagkväll

v. 48 Fredag: Prov i medicinskterminologi
                         Lämna in samhällskunskapen
v.49 Måndag: Seminarium Religion
v.50 Måndag: Lämna in människan socialt och kulturellt
                         Prov i psykiatri (personlighetsstörningar)
         Tisdag:  Seminarium psykologi (Borderline)
        Onsdag: Redovisning socialomsorg
v.51 Tisdag:  Seminarium Samhällskunskapen (tamilska tigrarna)
         Fredag: JULLOV!

Så fick man stryka ännu mer från planeringen! Snart är det dags för träning, tydligen skulle vi köra målvaktsträning på mig första halvan på träningen och sen skulle vi få nån överraskning. vi får väl se vad det blir!

Petra

I fredags så hade petra misslyckats helt med sin lugg, den ville inte ligga som hon ville att den skulle ligga!
Under lunchen hade vi väldigt roligt åt den! Även Petra själv skrattade väldigt mycket åt den och hon bestämde sig för att hon måste införskaffa en plattång!

 

Söndagkväll

Nu har jag äntligen lyckats göra färdigt uppgiften som vi fick på människan socialt och kulturellt för nån vecka sen.
Då kan jag stryka det från planeringen.

v. 48 Fredag: Prov i medicinskterminologi
                         Lämna in samhällskunskapen
v.49 Måndag: Seminarium Religion
v.50 Måndag: Lämna in människan socialt och kulturellt
                         Prov i psykiatri (personlighetsstörningar)
         Tisdag:  Seminarium psykologi (Borderline)
        Onsdag: Redovisning socialomsorg
v.51 Tisdag:  Seminarium Samhällskunskapen (tamilska tigrarna)
         Fredag: JULLOV!

På något sätt så känns allt fortfarande så lätt och roligt. Även fast vi har så mycket i skolan så känns allt lätt och allt bara flyter på, det är en helt underbar känsla!

Tillbaka i Umeå

Lördagen avslutades med att jag åkte hem från vännäs, Fast jag for inte hem till mig själv utan det blev direkt till Malin i mitt lag. Några i laget hade ätit tacos tillsammans och jag kom precis till efterrätten! Jag hann precis äta upp den så ringde Daniel, han ville komma. Så efter att dom hade kört runt hela Tomtebo innan dom hittade rätt så for vi till Sara ett tag. Sen åkte jag och Daniel till mig för att få sova lite. Vi vaknade av att min lillebror stod utanför min dörr och pratade väldigt högt. Vi åt frukost och sen var det bara att åka till Musköten för att spela match mot IBF Dalen. Tyvärr så fick inte jag stå. Självklart är jag förbannad över de, men samtidigt så vann vi och det måste man ju vara glad över! Och det kändes bäst att vara glad och peppande från bänken så att min surhet inte gick ut över resten av laget och Cilla. För vinna vill man alltid. Men jag och Cilla bestämde att på tisdag blir det snacka med tränarna om hur vi tycker att dom borde ha skött match uttagningen.
Vi låg under med 3-0 innan vi kunde vända och vinna med 3-5! Så skönt!

Ikväll blir det en lugn hemma kväll efter att ha farit runt och gjort massor hela helgen! Jag måste även plugga lite inför mitt psykiatriprov som jag har imorgon! (Personlighetsstörningar)

Hela helgen har heltklart varit otroligt rolig och väldigt mysig!

Vännäs

Så va man i vännäs! Jag och Stephanie har lyckats nålat upp hennes julgardiner och städat i lägenheten!
Vi har även varit på vårdcentralen och kollat hur Stephanies mamma Ofelia mår, vi måste åka in till stan senare för att hämta hem henne från akuten. Nu håller vi tummarna så att det inte är något farligt!
Stephanies mage har vuxit väldigt mycket nu sen sista vi sågs! Snart är det dagsför Neo att komma till världen!


V. 25!

Fredag!

Så va de fredag igen! Tiden går så snabbt, det känns som om man inte ens har hunnit vara med den här veckan!
Men nu är det dags att fara till skolan, har två korta lektioner idag och sen blir det bussen till vännäs! Jag längtar redan!

Mer om fortplantningsorganen idag

Så va de redan torsdag eftermiddag. Helt sjukt vad tiden går fort! Idag fortsatte vi prata om fortplantningsorganen och dess sjukdomar. Idag höll vi oss mer på rätt spår och kom inte iväg på en massa villovägar. Ikväll blir det träning! Och imorgon har jag två lektioner sedan tar jag bussen till Stephanie, det blir idolfinal med Stephanie, Sebastian och Daniel! Jag längtar!

Nu ska jag försöka skriva färdigt nån inlämningsuppgift till Människan socialt och kulturellt!

Fortplantningsorganen

Ja, det känns som om vi har suttit hela dagen och bara pratat om fortplantningsorganen och könssjukdomar. Ganska tråkigt, men på nått sätt så hade alla i klassen väldigt roligt! Först säger våran lärare Lotta att man kan använda fil mot svamp i underlivet, ingen fattar speciellt mycket just då. Men på eftermidaddan har vi Helena i sjukvård och hon fortsätter prata om ungefär samma saker som Lotta just gjort. Och då säger även hon att man kan använda fil mot svamp i underlivet. Då fick alla i klassen en bild i huvudet om hur tusan man skulle få in fil i underlivet. Jag gissade på att man skulle göra ett hål på filförpackningen och sedan bara trycka in alla fil. Men så var de inte man gjorde.
Alla började skratta och vi började istället prata om olika huskurer mot olika problem. Vissa kanske fungerar men jag vet inte om man vågar testa alla!
På något sätt känns allt så lätt för mig idag även fast det är dåligt väder och fast jag halkade och slog min armbåge och rygg imorse, jag vet inte varför. Det kan bero på att jag har lyckats göra bort Samhällskunskapen och Psykologin. Men det kan vara en annan sak också. Jag tror att det är för att jag har något väldigt roligt att tänka på. Jag sitter bara och tänker på det hela tiden!

Snart kommer lille Neo! Men jag tycker fortfarande att du ska kläma ut honom lite tidigare Stephanie!!! typ i Februari!

Måndagkväll

Så var helgen över och skolan har börjat igen! Jag har haft en riktigt rolig helg. Fredag framför tv för att se idol med Ida. Lördag blev det match mot Kågedalen och vinst med 8-1! Och efter det snabbt hem och fixa sig iordning för att fara till vännäs. En heltklart extremt lyckad kväll. Ruskigt roliga människor och de slutade väldigt bra! Söndagen spenderade jag i vännäs, jag fick åka skoter tillsammans med Daniel och sen åkte vi till Stephanie och Sebastian, såg på film och gick på "stan", skylt söndag i vännäs. Sen så blev det måndag och jag har hunnit med att träna och nu är jag nästan helt färdig med mitt samhällskunskapsarbete, visst det är några dagar försenat men det får Sven heltenkelt stå ut med!
Nu är det dags att gå och lägga sig så får vi se vad tisdagen har att bjuda på.

Tagga Match!

Så va de lördag! Fredagkväll va trevlig, satt hemma hos min kusin Ida! Vi såg idol och snackade om allt möjligt. Nu är det dock lördag och det blir match  mot Kågedalen. Och yes! Jag ska stå. Äntligen! Det har nu gått två helger med borta matcher, en i Övik och en i Skellefteå och jag har fått följa med på båda men jagh ar suttit på bänken båda matcherna! Väldigt drygt! Men nu är det min tur att stå och jag ska göra det ritkigt bra!
Efter matchen blir det snabbt hem, fixa till mig och sen ska jag köra till Vännäs med Pappa, ska vara med Stephanie. Vi får se hur kvällen slutar, men det blir säkert jätte roligt som vanligt!

Nu är det dags för mig att tagga match!