Arbetssökande!

I lördags vann vi matchen mot Linköping med 2-1. Jag började matchen i mål men stukade den så det blev bara 1 perio för mig. Men det kändes riktigt bra med en vinst. Kvällen fortsatte tillsammans med laget hemma hos Linn. Jag stormtrivs i Skattkärr, alla är helt otroligt trevliga och det är en bra stämmning.
Jag är fortfarande arbetssökande och dagarna går väldigt sakta men jag ska strax fara på arbetsförmedlingen. Ikväll är det träning igen och jag ser fram emot det.
Imorgon ska jag få fara på inskolning ute på Sätter, jag har sån tur så att det går en buss på morgonen och sen en på eftermiddagen så jag tar mig hem. Men på onsdag tar jag mig bara dit och inte hem så jag får fundera en stund på hur det ska lösa sig.
Jag saknar verkligen Umeå just nu när jag har fått höra att det har kommit snö och det blivit lite ljusare, här är det mörkt om kvällarna och ingen snö än så länge.

Hoppas att alla får en bra dag!


Karlstad

Nu har jag bott i Karlstad ett bra tag och jag börjar lära mig smarta vägar till olika ställen samt vart de viktiga ställena ligger. Tiden går rätt sakta på dagarna när man inte har något jobb så jag är i full gång med att leta. Jag fick faktiskt ett samtal idag från en av cheferna på Sätter om att jag ska få komma och gå inskolning två dagar nästa vecka, vilket betyder att extra jobb är på gång, hon frågade även om jag kunde tänka mig att arbeta två dagar till så det betyder att jobb är på gång.
Jag har nu gjort fyra träningar med mitt nya lag Skattkärr och det känns fortfarande jätte bra. I lördags så hade vi match mot Köping och jag skulle spela men självklart så blir jag matförgiftad så det var bara för mig att ligga kvar i sängen hemma medans laget åkte iväg oc spelade. Tyvärr blev det förlust med 5-3 men vi får ta nya tag inför i helgen då vi har hemma match mot Linköping.
Idag regnar det för fullt, jag hade tänkt ta cykeln ner till stan för att gå in på arbetsförmedlingen, men det kändes väldigt tråkigt att cykla i detta väder så det får bli imorgon istället.

Hoppas att alla får en underbar dag!

Så ja...

Nu har Izabelle flyttat långt bort. Äntligen är jag framme med alla mina saker, mamma, pappa och jag hyrde ett släp, packade det fullt och körde ner till Karlsta! Nu är allt upp packat i min nya lägenhet och än så länge så trivs jag jätte bra.Tyvärr så har jag inte så mycket på mina väggar så det ekar lite, men snart är et åtgärdat. Igår gjorde jag min första träning i mitt nya lag, det kändes riktigt bra och laget känns härligt.
Sen fick jag det bekräftat, jag är inte bra på att följa vägbeskrivningar. Jag fick så bra beskrivet hur man skulle cykla till Tingvallahallarna och jag trodde verkligen att jag skulle hitta men jag cyklade åt helt fel håll och hamnade långt ut i skogen. Jag hittade rätt till slut oc kom bara 15 minuter sent till första träningen. Men alla fick sig ett gott skratt åt det hela.
Nu bär det av ner till stan.

Hoppas att allt är bra hemma i Umeå!