Snälla..

Efter några få timmar i skolan så ska det självklart bli värsta jävla diskutionen om något helt onödigt! Visst diskutionen i sig är väl nödvändig men den hade kunnat bli så mycket kortare om alla bara kunde inse vissa saker! Ibland måste man helt enkelt acceptera att andra uppfattar vissa saker på helt anorlunda sätt än vad man själv kanske gör!
Man kan inte alltid bara se till sig själv i en grupp man måste även se till hur andra känner och man ska stötta varandra i en klass! Och om man alltid går in med inställningen att det kommer att bli skit om man alltid ska vara negativ så får man räkna med att resultatet kommer att bli negativt! Om man går in med åtminstonde en neutral attityd så kan det alltid bli bättre än vad det redan är!
Alla kanske inte vill sitta och berätta för hela klassen vad det är man har uppfattat som kränkande, jag skulle inte vilja göra det när vi har dom i klassen som då alltid ska säga att man har fel, att de inte alls va så eller alltid lägga in någon dum komentar om att dom inte tycker att man ska tro så. Då håller man hellre det för sig själv.
"Man ska inte alltid ta allt så himla hårt man ska ta saker med en nypa salt" är det någon som säger under diskutionen, visst ska man kunna ta saker med en nypa salt men man ska fan inte bara låta andra trampa på en och trycka ner en, man ska kunna stå upp och säga att det räcker någon gång och alla kan inte ta saker med en nypa salt. Bara för att någon inte tycker att det är så allvarligt så vet man inte om någon faktiskt tog väldigt illa upp! Snälla försök sätta dig in i andras situation så kanske du klarar dig när du blir äldre, för när du börjar arbeta så kommer du inte bara kunna se till dig själv längre! Det fungerar inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback