Mycket gjort på en dag.

Igår for jag till Oscars mamma och pappa och åt lite sen lunch, det blev fisk och potatis. Riktigt gott faktiskt trots att jag inte brukar tycka om fisk men det börjar ta sig. Klappade inte några hästar under besöket men jag kollade på dom genom bilrutan när vi åkte hem igen. Sen blev det en tripp till gymmet för att köra ett pass tillsammans med Sandra, Linn och Maria. Träffade även Camilla och Markus där. Många som hade tagit sig dit. Efter det så drog jag mig hemåt för att kolla på hockeyn, Färjestad imponerade inte speciellt så mycket men en vinst är alltid en vinst.

Idag klev jag upp hyfsat tidigt för att hinna med allt jag hade tänkt. Jag började med att springa en runda, det blev väl inte jätte långt men det kändes bra att komma ut och springa lite. Sen tog jag cykeln till mackarna här bredvid Herrhagen för att pumpa mitt bakdäck, men det fanns ingen pump till min ventil så jag gick in på en motorcykelaffär och frågade snällt om dom kunde pumpa mitt däck. Så nu har jag luft i däcket och igår hjälpte Oscar mig med att byta bromsarna och tramporna, så nu är min cykel nästan som ny. Efter det slängde jag mig in i duschen för att sedan tvätta lite kläder. Medans maskinerna var igång så började jag med våran super goda middag, det blev renskavsgryta och makaroner som uppskattades mycket av Oscar.

Efter maten så tog vi bilen iväg till Kil där Oscar skulle hämta lite öl och sen fick jag mig en liten historialektion på tillbaka vägen, han visade mig vart det en gång i tiden har gått ett järnvägsspår. Och nu har jag bara suttit och kollat på tv medans Oscar är och spelar poker men jag ska strax kila över till Annie där jag och Elin ska färga håret på Annie. Imorgon väntar en dag på jobbet och efter det en trevlig stund tillsammans med Emma, det kanske blir hockey. Vi får allt se vad för roligt vi hittar på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback