23 augusti.

Helgen har varit otroligt trevlig, nya härliga människor! Vi badade i havet, i badtunnan och bastade massor, grillade och skrattade hela helgen. Precis så som man vill spendera en helg. Väskan packades upp igår och allt slängdes i tvättmaskinen eftersom det luktade en heldel rök och friluftsliv, inte helt min stil. Nu måste jag dock packa om väskan till imorgon eftersom det då bär av till Trondheim med Malin. Men först blir det ett innebandy pass på älskade Ersäng! Idag har jag bara varit och handlat mat som vi ska ta med oss på våran resa i den super smarta kylboxen som jag ska försöka koppla in i bilen. Ett av pappas mindre bra köp eftersom det nu är första gången vi använder den. Men tur att vi hade den nu då, den går att koppla in i ett vanligt vägguttag så vi kan använda den som kylskåp när vi kommer fram. Men jag har även skrivit ut 30 st. personliga brev och CV som åker ner i väskan, det gäller ju att vara förberedd. Min älskade kamera åker även den med, för bilder ska det tas. Det är ju våran lilla mini semester.
Dags att göra sig i ordning för träning!

20 augusti.

Nu är väskan packad och snart ska jag äta lite middag innan det är dags att åka iväg till Byske skärgård! Bara två timmar kvar tills jag blir upp hämtad. Har hunnit träffa Frida en stund nu innan hon åker hem till byn för att jaga björn, något jag inte riktigt tycker om. Men hon lovade att vara försiktig och skjuta innan hon blir uppäten.

Nu ska jag lägga mig i soffan och tagga, taggar även tisdagens roadtrip med Malin till Trondheim!
Bjuder på en bild från i tisdags!

Slutkörd!

Träningen avklarad, det gick faktiskt rätt bra. Synd bara att jag kände av mina knän lite på slutet, men nu tror jag att det är för att jag inte är van vid att köra tre pass i veckan. Det var ju ett tag sen. Så jag håller tummarna för att skydden fortfarande fungerar. Det är så otroligt härligt att träna på Ersäng, finns ingen bättre hall. Så många innebandy minnen man har därifrån. Helt underbart. Körde några extra rundor av fysrundan eftersom jag inte va på topp igår, kändes skönt att köra ur sig det sista innan det nu är helg och ingen träning förrän måndag.

Nu laddar jag för morgondagens äventyr! Måste bara packa lite imorgon så är jag redo sen, 17.00 blir jag upp hämtad. Taggar till tusen, tar dock inte med mig kameran ut eftersom vi ska åka båt till ön och jag är alltid lite överdrivet rädd för att tappa ner något i vattnet eller om båten sjunker. Kanske lite överdrivet tänkande men sådan är jag. Kanske att man får träffa dig...

19 augusti.

Tisdagskvällen blev väldigt lyckad, hade sjukt roligt! Vi gjorde i ordning tacos hemma hos Vickey, tog oss några glas vin och snackade en massa skit, skrattade och hade det extremt trevligt. Sen blev det en cykeltur ner på stan för att besöka tisdagsrex! Lyckad kväll! I går mådde man dock som man förtjänade, lite tacos som blev kvar från kvällen blev bakismat och sen intog jag ryggläge i soffan hemma! Sov några timmar innan träningen, dock gick inte träningen riktigt så bra som man kan önska men när man är bakis så kanske man inte kan räkna med att man ska sköta sig så bra. Efter träningen blev det en dusch och sen väntade sängen.
Idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än att lägga in alla bilderna från tisdagskvällen på datorn. Men ikväll väntar ytterligare en underbar träning som jag ser fram emot, måste ju ta igen lite förlorad träning från igår. Funderar på om jag ska ta cykeln till bolaget för att inhandla lite tills i helgen, kan vara smart att göra det idag så man bara kan packa imorgon. vet dock inte vad jag ska köpa, får ta en runda inne på bolaget och planera lite.
Bilder från i tisdags!

17 augusti.

Innebandyträningen igår gick jätte bra, det är så sjukt roligt att träna! Älskade Ersäng, det finns inte någon bättre hall än Ersängshallen. Golvet är perfekt, ljuset klockrent och när man hör folk prata på planen så får man gåshud. Längtar till imorgon då det är träning igen. Efter träningen så planerade jag och Maria en promenaddejt. Hon kom till mig vid 9 tiden imorse och vi tog oss en långpromenad runt Ersboda. Sen blev det havregrynsgröt med blåbär tillsammans. Mycket trevligt, det blir fler gånger. Sen begav jag mig en sväng förbi Coop för att inhandla lite till kvällens middag med Julia, Linn och Victoria. In på bolaget för lite vin till kvällen. Ser fram emot kvällen, måste bara hitta nå kläder som känns bra ikväll. Nu har jag precis lagt upp min lillebrors bil på lokus, hoppas nu bara att det är någon som vill köpa den.

16 augusti.

Nu har jag gjort mitt sista arbetspass på kirurgen 3, tråkigt men sant. Jag önskar att det var några veckor kvar, känner att jag precis har kommit in i allt på riktigt. Hoppas nu på att dom behöver mig senare. Helgen har varit lugn eftersom jag mest har sovit bort hela dagarna, dock legat ute i solen lite. Men i morse var det så otroligt kallt ute, trodde att vintern hade kommit. Jag hade behövt vantar och mössa nästan.
Ikväll är det innebandyträning som gäller! Ska äntligen få testa mina nya knäskydd så får vi se om dom är bra, håller tummarna för det så jag slipper leta mer. Telefonen ringde precis och jag får veta att även Julia har gjort sitt sista arbetspass så nu har vi semester, eller vad man nu ska kalla det. Jag blev inbjuden på ett glas vin imorgon för att fira att vi klarat sommaren och för att snacka en massa skit, så imorgon blir det glada miner tillsammans med Julia, Vickan, Linn och Alex. Sen får jag börja tagga inför helgens bravader i Byske och nästa veckas semester i Trondheim med Malin.
Dags för lite mat nu innan träning! Taggad till tusen!

13 augusti.

Så var det fredag och helgen kommer att spenderas på jobbet. Inte mig något emot, kan behöva en vit helg. Hoppas nu bara att det blir rätt lugnt, men inte helt dött för då vet jag inte mo jag kommer att kunna hålla mig vaken. Jag satt uppe i natt i hopp om att molnen skulle blåsa bort och det skulle bli stjärnklart eftersom man då skulle kunna se en massa stjärnfall. Men molnen var starkare än min vilja, jag gav upp vid halv tre. Då kände jag att sömnen var ett ont måste och jag tror inte att molnen skulle ha gett sig i första taget. Får hoppas att det är stjärnklart nästa år istället. Idag tog jag mig lite sovmorgon och när jag vaknade kom jag på att jag måste baka, ska väl ha något att bjuda på på söndag då jag gör mitt sista arbetspass. Usch, va tråkigt det kommer att bli. Jag vill jobba kvar! Jag vill inte att sommaren ska vara slut nu, jag vill vara kvar på Kirurgen 3! Men jag får hoppas att jag kanske behövs under året. Jag hoppas även på lite små ledtrådar från dig om hur du känner, skulle vara så skönt att veta vad du vill.

Nu ska jag iväg med mamma en sväng och försöka hitta lite småsaker.

12 augusti.

Nu har jag precis varit på Team Sportia med Andreas och Jenny och plockat ut ett par knäskydd som jag ska testa nästa träning. Jag har aldrig tidigare sett ett par knäskydd som ser ut som dessa men dom ska tydligen vara bra så jag ska testa och se om dom fungerar för mig, annars får vi hitta någon annan lösning. Håller tummarna för ett bra resultat!! Fick även veta att vi ska få nya hjälmar... hmm, ja jag vet inte riktigt vad jag tycker om det! Tydligen så får jag inte använda min älskade Pro mask... Jag gillar det inte! Men jag ska inte uttala mig än, har inte hunnit pröva X3M's hjälm så jag vet inte hur den är. Men den är lättare än min hjälm, inte för att jag vet om det gör någon större skillnad. Men vi får se när jag har testat den en träning, det brukar gå rätt snabbt att döma ut målvaktssaker.

Nu blir de en sväng på stan med Malin!!

Älskade träning!

Träningen ikväll gick jätte bra till en början, men mina knän ville inte riktigt vara med hela vägen. Fick vila en stund och sen kunde jag inte hålla mig borta från planen. Men imorgon ska jag hämta ut nya knäskydd på Team Sportia, kanske att knäna håller lite bättre då. Linda kom tillbaka till Umeå igår så hon va med och tränade idag, riktigt roligt att hon äntligen är hemma. (Hemma för att stanna enligt mig) Vi lyckades med det vi är bäst på, utkast från mig och mål av Linda. Precis som det ska vara. Jag älskar verkligen att fara på träningarna nu igen, det känns tråkigt när träningen är över och jag längtar redan tills nästa pass. Bara känslan av att sitta där i målet och skrika det som behövs för att få försvaret att hålla. Det är svårt att beskriva det med ord men sjuukt underbart är det!

Varför kan då inte allt vara så lätt som innebandy?! Jag vet inte hur du tänker/känner, lite svårt de där. Känslor är inte lätt, men ibland önskar jag att man bara kunde få veta. Jag hoppas iaf att du vill som mig. Det får helt enkelt ta sin tid, man får hålla sig till tåls. Svårt när man helst vill att det ska vara nu, håller mina tummar!

11 augusti.

Mina två nätter är gjorda och jag har nu 2 dagar ledig, eller jag börjar inte jobba förrän på fredag kväll så man kan nästan räkna det som 3 lediga dagar. I helgen så gör jag 3 nätter och sen är mitt sommarvikariat slut, det känns riktigt tråkigt men jag hoppas att jag hittar något roligt att prova på sen. Ser fram emot min lilla semester med Malin i Trondheim riktigt mycket, ska bli skönt att komma iväg ett tag och slappna av lite, bo på hotell och bara göra vad man vill. Det blir bilresa dit och hem, vilket innebär bra musik och en massa skit snack.

Idag har jag tagit det rätt lugnt, en promenad runt Ersboda fick det bli och nu inväntar jag middagen för att sen fara i väg till innebandyträningen som jag har sett fram emot riktigt mycket. Det känns roligt att säsongen snart drar igång vilket betyder lite fler innebandyträningar varje vecka!! Imorgon har jag inte planerat in något för hela dagen, men det dyker säkert upp något att sysselsätta sig med.
Lite bilder från helgen.

9 augusti.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än att boka in en liten semester med Malin!! Vi åker till Trondheim för att leta lite arbete. Jag har även hunnit med en kortare promenad för att trötta ut mig själv lite så jag kan sova nån timme nu innan jag ska upp för att jobba. Ser fram emot natten och hoppas att vi inte har fått in allt för många nya patienter.

6, 7, 8 augusti.

Jag har haft en sjukt trevlig helg med mycket skratt. Dock så har jag mått som jag förtjänar, men ibland är det värt det. I fredags blev det lite mer alkohol än vad som va tänkt, jag och Frida satt hemma hos mig, drack, lyssnade på musik och hade det väldigt trevligt, sen bar det iväg till Olearys. Där slöt vi oss samman med Hanna och Camilla. En trevlig kväll på taket. Lördagen började riktigt segt jag kände mig inte i form för en andra dag men Camilla kom hit och hejade igång mig så till slut så släppte det och jag va i full gång igen. Kvällen spenderades hemma hos Frida och igen så skulle kvällen sluta på Olearys, men jag träffade Bella och några av hennes vänner där och det blev efterfest, inte något man kan tacka nej till. Så idag har jag mått pyton, hela kroppen har varit trasig och jag lyckades somna sittandes i soffan och missade innebandyträning, vilket jag hatar mig själv för. Men jag tror att min kropp behövde det. För vid 22 så tog jag mig upp ur soffan för att göra ett trevligt besök, det blev filmmys i en annan soffa. Sjukt mysigt och trevligt det är så man ska förgylla sina bakis söndagar, fast gärna varje dag. Nu blir det lite sömn så jag orkar jobba imorgon natt. Men det kommer lite bilder från helgen senare.

-


3 augusti.

Planerna för kvällen har förändrats lite. Det skulle ha blivit utgång på rex ikväll men det blev en massa avhopp pga. sjukdom, arbete och skada så jag och Malin bestämde oss för att ses och kanske gå på bio, men då ringde dom från jobbet och frågade om jag inte ville sitta vak i natt. Och man har ju lite svårt för att säga nej till att tjäna lite extra pengar. Så de blir arbete för mig i natt, men innan jag börjar far jag nog förbi Malin och kramar om henne lite nu när hon äntligen har kommit hem igen! Jag taggar nu för helgens bravader, utgång och all in.. Det känns inte som att helgen kan sluta på något annat sätt än bra. Jag ser fram emot helgen som bara den, hoppas nu bara att vi lyckas få till det Hanna. Det kan behövas. Gårdagens middag med Hanna va otroligt trevlig, det blev kina mat och glass till efterrätt, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och upptäckte att klockan va 23.50 så vi bestämde oss för att gå mot cyklarna för att ta oss hem men vi fastnade och pratade ännu mer och insåg vid 00.20 att det va dags att säga hejdå och fara hem för att sova. Vi började planera lite för i helgen!!!

Nu blir det en dusch och sen lite sömn så jag orkar hålla mig vaken hela natten lång.

2 augusti.

En kan ju inte klaga när solen skiner på min lediga dag! For en sväng ner på stan med mamma och bror för att kolla på jeans åt bror. Men han hittade inte något, det gjorde däremot jag. Det blev en söt klänning på MQ, tror att jag ska ha den på mig imorgon på tisdagsrex!! Jag har lite planer för denna härliga vecka, ikväll blir det middag tillsammans med Hanna nere på stan, imorgon är jag ledig och då ska jag umgås med Malin och på kvällen blir det rex tillsammans med henne! På onsdag så går jag på natten och jag går av på fredag morgon, då min lillebror tyvärr flyttar ner till Nyköping! Jag ser inte fram emot det eftersom jag kommer att sakna honom så otroligt mycket! Fast det ger mig en bra anledning till att åka neråt i Sverige. I helgen blir det mest troligt utgång med Frida och Hanna! En tvådagars kanske?! Skulle inte sitta helt fel nu när man äntligen är ledig lite.

Nu ska jag sätta mig i solen för att njuta och invänta att klockan blir 17 då ja ska träffa Hanna! Ikväll följer kameran med!