Nu är det gjort!

Nu har jag äntligen lyckats skriva mitt personliga brev som jag har tänkt göra ett tag nu. Men jag har lyckats och det är iväg skickat. Får bara hoppas på att jag får en av tjänsterna nu!

I morse klev jag upp rätt tidigt så jag skulle hinna ner till stan innan det blev så otroligt mycket folk. Jag köpte koftan på MQ som jag bara älskar, ett par svarta skor på skopunkten, ett par jeansleggings på Vero moda och en mössa. Det är riktigt skönt att gå på stan när det inte är allt för mycket folk så man kan kolla på det man vill utan att behöva stå i kö för att komma fram till ett plagg.

Nu ska jag snart ner på stan igen för att träffa Emma en stund innan jobbet börjar. Sen väntar en kväll på Orrholmen, jag hoppas verkligen att det är lite lugnare än vad det verkar ha varit senaste veckan. Det blir sängen så fort jag kommer hem eftersom jag ska upp och jobba imorgon igen.

Bilder på kläderna kommer in senare.

Två vinster!

2 träningsmatcher spelade och vi har nu stoppat två vinster i våran stora vinstväska! Känns underbart att få vinna de första matcherna så vi får lite självförtroende. Igår spelade vi mot Sjöstad, matchen slutade 9-1. Idag stod Skattkärrs p-95 för motståndet och denna match slutade 4-0 till oss.
Imorgon kommer äntligen den efterlängtade lönen! Men imorgonkväll är det arbete som står på schemat, känner inte någon större glädje över det. Men alla måste vi arbeta.

Nu väntar sängen!

Bloggtorka.

Nu var det allt bra längesen jag skrev något, men sommaren har inte haft så där jätte mycket att bjuda på. På jobbet har det varit fullt upp, faktiskt så mycket så jag bara har velat kräkas på det. Men jag har tagit mig igenom sommaren och nu är jag tillbaka på kommunen igen.
Jag och Emma firade midsommar i Smögen och under mina lediga dagar har jag varit ute i solen när den sken som mest och nu under slutet av sommaren suttit inne och tagit det lugnt när regnet har öst ner. Mamma, pappa och min lillebror har varit och hälsat på och jag har satsat på träningen, både innebandyn och cyklningen. Pappa lämnade nämligen tävlingscykeln hos mig när dom va här. Så nu flyger jag fram på vägarna utanför Karlstad.
Sommaren går mot sitt slut och hösten börjar närma sig, jag hoppas att det ska bli en bra innebandysäsong med många vinster. Och att det löser sig med arbete, jag måste verkligen hitta nått mer timvikariat eller något fast arbete så jag kan dra in mer pengar.

Ikväll var det första träningen för veckan, vi var inte många men vi fick äntligen köra andra övingar än dom tre vi körde under hela förra säsongen. Visst jag kryddar väl lite när jag säger så men det kändes verkligen som att vi gjorde det. Det var även roligt att se några nya ansikten i laget, jag tänker då på Annie och Elin.
Nu väntar duschen och sen ska jag fundera ut om jag ska köra något träningspass innan innebandyträningen imorgon och i sådanfall vad jag ska köra för något.