Lördagens påhitt.

I lördags blev det en sen inflyttningsfest samt firande av vinsten. Kvällen började i lägenheten och fortsatte sen med att vi sammanståralde med några ur herrlaget och sedan vidare till Nöjes. Kvällen blev riktigt lyckad och det togs en hel del bilder. Här kommer några av dessa.


 

 
 


Nostalgi med Emma.

Dagarna flyger förbi och snart har en hel månad av det nya året gått. För mig har det nya året börjat riktigt bra, timvikare fungerar bra för mig, innebandyn börjar gå bättre och bättre, jag är på bra humör tack vare vissa saker och livet känns i stort väldigt bra.
Jag har jobbat måndag och tisdag men idag var jag på deligeringsutbildning och jag va väl lite orolig igår över att jag inte hade läst häftet med papper som jag fick av chefen allt för många gånger. Men det visade sig att det inte spelade någon större roll. Sköterskan som hade utbildningen idag gick igenom allt riktigt ordentligt och provet som vi fick var nog bland de lättaste proven jag har gjort. Man skulle bara kryssa i rätt eller fel. Och frågorna var väl inte direkt på någon högskolenivå. Med alla rätt på provet så ringde jag sköterskan som har gett mig min tidigare deligation och frågade om jag behövde komma in med provet och visa henne det, men hon ville bara veta hur det hade gått och sen sa hon att min deligering gäller för ett år så nu är det gjort.
Tog mig även i kragen och gick till Nordea för att lämna in ett papper så jag kan få min nästa lön inbetalad på mitt konto så jag slipper komma in för att föra över den sen. Jag upptäckte förövrigt när jag kom hem innan träningen igår att vi i vårat hyreshus nu ska börja sortera matavfall, vet inte riktigt vad jag ska säga om det men Emma fick sig ett gott skratt innan hon kom på att även hon får hjälpa till med det.
Nu har jag betalat mina räkningar och sitter mest bara och väntar på att något ska hända, Emma kommer förbi senare och då blir det lite nostalgi med skärgårdsdoktorn. Vad resten av kvällen har att erbjuda får jag ta reda på sen.

Vinsten smakar bra!

Idag var det dags för både Skattkärrs herrar och damer att ta 3 poäng var, herrarna började och vann sen var det våran tur. Motståndet stod Köping för. Matchen gick jätte bra för hela laget och vi vann med 6-2, en härligt seger som bara var förfesten! Nu är det snart dags att bli spjut, så vi taggar för en underbart intressant kväll. Min egna presation i matchen kan jag sammanfatta med att det kändes riktigt bra, jag var på topp och  turen var på min sida.

Nu kommer snart tjejerna så det kanske är bäst att plocka bort lite innan dess. Hoppas att alla får en bra kväll/natt, för de vet jag att vi kommer få!


Pengarna rullar in..

Hela denna vecka har tillbringats på jobbet. Rätt tungt just nu men det ger iaf. pengar. De två träningarna som jag har varit med på har gått förundrandsvärt bra och det känns verkligen som att jag är på väg tillbaka till det jag hade förut. Idag blev det bara ett kort arbetspass på Orrholmen och sen hem för att tvätta, självklart så somnade jag till en stund medans jag väntade på att tvätten skulle torka. Jag kom fram till att jag inte har hunnit vara något med Emma under denna vecka så när hon kom till träningen så började vi samtidigt prata om att vi inte hade setts på länge så vi bestämde oss för en sväng på stan imorgon efter jobbet och sen blir det tv kväll efter det. Nu ska jag ägna lite tid åt City Akuten innan jag lägger mig för att sova.

Busfröna!

Skattkärr har fått två busfrön under veckan.. Tisdags träningen va sent så Emma och jag var riktigt otaggade och övertrötta vilket innebar att våra hjärnor gick på högvarv. Vi va endast 7 st. på träningen och alla gick ut för att värma upp men inte emma och jag så när vi satt i omklädningsrummet kom vi på att man kunde hänga upp innebandyklubbor i taket vilket vi gjorde. Jojo var offret denna gång. Det roligaste var att hon inte märkte något när hon kom in i omklädningsrummet, det slutade med att jag och Emma skrattade så tårarna sprutade och Jojo skrattade med oss tills hon upptäckte klubban. Igår tog Helen med sig cykeln in i omklädningsrummet för att hon inte hade något lås på den lånade cykeln. Det var inte allt för smart att göra detta eftersom att vi ville fortsätta vårat bus, vi låste in hennes cykel på toaletten medan Helen var ute i hallen. När hon kom in och upptäckte att cykeln var borta så blev hon förkrossad och hon började genast anklaga alla förutom de två som stod för allt. Emma satt till och med ner på huk naken i duschen samtidigt som tårarna sprutade ner för kinderna, själv låg jag halvt på bänken och halvt på golvet med tårar i ögonen. Roligast va att Måpa blev den misstänkta... Undra just vem som kommer att bli utsatt för något nästa träning...
Ikväll skulle Nina klippa mig och Emma undertiden som vi kollade på Let's dance, men planerna verkar ha blivit ändrade. Det blir nog så att vi åker till Forshaga för att kolla på ytterligare ett derby mellan GS och Lesjöfors.

Denna dag har spenderats tillsammans med Emma, vi träffades nere på stan för att gå och kolla på lite bilder som Motherland hade tagit på Emma för att kanske ha med på framsidan av Universitetskatalogen, sen drog vi runt i lite olika affärer innan vi tog oss till gymmet. Trappmaskinen blev vårat första offer och sen blev vi lite uttråkade så vi tog pilatesbollen. Väl hemma igen så tog jag tag i att städa min lägenhet som faktiskt har sett ut som ett helvete. Men nu känner jag mig hyfsat nöjd över min prestation. Nu ska jag invänta ett sms och sen fortsätta planera inför kvällen.

Äntligen!

Igår åkte vi till Husqvarna för att spela, tyvärr så blev bussresan hem en något tråkigare pga. förlusten med 7-3. Idag har jag skruvat ännu mer med min cykel, jag hittade en cykelaffär som hade bra och rätt billiga ventiler till däck och sen tog jag mig en promenad med cykeln till Statoil och pumpade upp däcket och nu verkar det fungera bra. Jag skruvade även bort fästet till mitt gamla stöd och nu har jag suttit och kollat runt lite på internet efter ett liknande stöd. Tyvärr så har jag inte hittat något men jag hittade några cykelaffärer här i Karlstad som jag ska besöka för att kolla lite mer. Men det får jag göra på Fredag. När jag vaknade imorse så märkte jag att dom hade ringt från Karlstad Hemtjänst samt från Sätter Korttidsboende. Jag ringde genast upp och fick veta att Hemtjänsten ville att jag skulle komma in och jobba imorgon och även att deligeringsutbildningen hade blivit flyttad och därför ville dom att jag skulle gå inskolning på Orrholmen på onsdag så jag kan få mer tid som vikarie. Sätter undrade om jag kunde jobba på torsdag. Så jag tackade självklart ja till alla dagarna. Jag har även testat ringa till ytterligare ett ställe idag som Marcus tipsade om igår under bussresan, eftersom de sökte fler timvikarier. Och för bara en stund sen så ringde min mobil igen och denna gång var det från Carema Hemtjänst, de ville att jag ska komma på intervju på måndag för att de vill se betyg och dylikt samt berätta lite om Carema och vad de gör. Så nu väntar kanske ytterligare två extrajobb för mig. Allt börjar lösa sig riktigt bra nu.
Ikväll väntar en innebandyträning som jag ser fram emot och sen ska jag bara ta det lugnt så jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon.

Hoppas att alla får en bra kväll!

Snabba pengar!

Idag var det sovmorgon på schemat efter gårdagens hemska cykeltur till och från träningen så förtjänade jag det. Har upptäckt att jag nog har pyspunka på båda däcken så på väg till träningen hade jag knappt någon luft i något av mina däck men på hemvägen cyklade jag förbi statoil och pumpade upp dom lite. Sen när jag kom hem och skulle ställa in cykeln i förrådet så gick mitt stöd sönder. Och idag när jag skulle cykla ner på stan för att träffa Emma så hade jag väldigt lite luft i mina däck igen så jag svängde förbi statoil igen. Svängen på stan blev rätt kort eftersom jag skulle till Tingvallahallarna för att vara domare i företagscupen. Nervositeten var rätt hög inför första matchen men båda lagen spelade hyfsat snällt så det gick bra, men sen kom de matcherna när lagen började spela riktigt fult. Jag tror att jag är hatad av många men samtidigt så har jag inte någon domarutbildning och de ingen erfarenhet av innebandy så vad ska man göra? Kvällen gick riktigt bra och det var snabba och lättförtjänta pengar.
Nu har jag suttit i källaren och skruvat lös mitt framdäck för att undersöka om det är punktering på det eller inte för jag hade ingen luft kvar i det nu när jag skulle cykla hem från innebandyn. Men bakdäcket verkar bättre så imorgon ska jag ta mig en promenad till statoil igen och pumpa upp det och sen hem och undersöka. Det blir även massor med innebandy imorgon tillsammans med Emma. Och på söndag åker vi NER till Husqvarna för att spela. Jag fick lära mig att Husqvarna ligger i närheten av Jönköping som jag vet ligger längst ner vid Vättern men jag trodde att Värnen låg nedanför Vättern så jag frågade hur lång tid det skulle ta att åka upp till Husqvarna. Men nu vet jag och nu kommer jag inte behöva göra bort mig mer.

Hoppas att alla får en fortsatt bra fredagkväll och att lördagen bjuder på lite sol.


Jag säger inget!

Nyårs bilderna får tala för sig själv!

     

Sälen och Åland, kan det bli bättre?!

Fler dagar på Hemtjänsten i Karlstad är nu genomförda och jag trivs som bara den. Ett härligt gäng arbetskamrater samt många trevliga kunder. Nu måste jag bara få min deligering så att jag kan börja jobba. För detta år har mycket att bjuda på men det är tyvärr inte gratis. Herr och damlaget åker till Sälen och det är ett måste och sen blir som i vanlig ordning en tripp till Åland med tjejerna från Umeå men i år blir det en liten ändring, Emma ska med och det kommer bli något alldeles speciellt. Men för att jag ska få vara med om dessa två extremt roliga händelserna så måste jag få jobba mycket så jag har råd.
 Måndagens träning gick jätte bra för mig, jag förstår inte vart allt kom från men jag börjar komma tillbaka till min vanliga form och det känns helt otroligt bra. Jag vet att jag skrattade högt åt dig Emma när du täckte bollen med något värdefullt men det va bara helt tokigt roligt. Ikväll är det ytterligare en träning och jag ser fram emot den och nu ska jag verkligen komma igång som vanligt igen. Denna dag har spenderats åt städning, diskning samt tvätt.

Och nu ska åter igen ner till källaren för att tömma maskinen.

Första dagen på nya stället!

Första dagen på Karlstad Hemtjänst gick jätte bra, jag trodde inte att det skulle vara riktigt som det var. Jag hade förväntat mig det som något tyngre än vad det var och jag var lite rädd för att man skulle komma hem till någon där det inte gick att ta sig in genom dörren pga en massa skräp och sånt men mina farhågor besannades inte. Jag ser fram emot morgondagen som förhoppningsvis har något att erbjuda. Och måndagen kommer jag att ytterligare ha en inskolningsdag på hemtjänsten och på kvällen väntar en efterlängtad innebandyträning.

Resten av kvällen blir lugn här framför datorn med tankarna på annat håll.

Tack Jonas för hjälpen med bloggen!
http://tinglev.nu

Slut på det gamla!

SÅ va de gamla året slut och det nya har precis börjat. Men detta år ska bli ännu bättre! Idag har jag varit rätt duktig, jag klev upp och städade hela lägenheten och sen gick jag ner och bokade en tvätt tid. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 14. Eftersom att jag börjar jobba för första gången på Karlstad Hemtjänst idag. Ska bli jätte roligt att få se hur det är att jobba inom hemtjänsten. Tyvärr så missar jag träningen som är ikväll men det är även träning på måndag så jag överlever nog.

Nej nu ska jag göra mig lite lunch och sen ska jag bara invänta jobbet.