Vardagen är som en ost, full med hål!

Självklart så far jag till skolan en dag som denna, vi har inte ens något viktigt i skolan! VI sitter bara av tiden för att få gå på lov. Vi började dagen med en kort naturkunskapslektion och sen blev det en lång rast. Efter den här rasten så ska vi tydligen bara prata betyg med våran lärare och sen har vi ett extremt långt hål till nästa lektion, men som tur är så ska jag inte vara med på den lektionen eftersom att jag ska vara nagelmodell åt min kusin igen.
Denna gång ska hon göra gelenaglar på mig, jag ska till och med vara modell åt en till tjej samtidigt, så jag får väldigt snygga naglar idag.
Nu ska vi väl bara vänta på att få prata betyg och få tillbaka massa gamla prov sen i tvåan som hon inte har gett tillbaka till oss för än nu, sen blir det lunch och efter det en sväng ner på stan innan jag ska gå till nagelfixeriet.

Ha en bra dag!

Studiebesök!

Idag hade jag körlektion på morgonen och självklart så skulle vi ha det där seminaiumet som vi skulle ha haft i fredags idag. Jag skulle tydligen få någon annan uppgift men vi ser väl hur det blir med de. VI hade ett långt hål och sen hade vi naturkunskap, tyvärr så gjorde vi inte något roligt där utan vi hade spårsökning eller nått sånt. Jag träffade Julia innan och hon berättade världens roligaste sak. Jag trodde inte de va sant, visst de kanske inte va så roligt för Julia igår men idag kunde hon glatt skratta åt det! Sen bar det av till Strålbehandlingen, vi skulle äntligen få komma på det efterlängtade studiebesöket. De va rätt intressant att se maskinerna som dom använder.
Jag har lyckats skriva på svenskan, städa mitt rum och nu ska jag åka till Linus.

Ha en bra kväll!

platta hår och träna..

Ja, innan jag for på träningen så frågade min lillebror mig väldigt snällt om jag inte kunde hjälpa honom att platta hans hår. Så självklart gjorde jag de, det är ju inte varje dag som lillebrorsan frågar om sånna saker. Han har nu kommit in i en period då han inte vill ha lockigt hår, precis som jag har gjort. Men snart kommer han väl förhoppningsvis över den.
Träningen gick väl som den gick, jag har fortfarande ont i knäna så jag satt på rumpan idag igen. Jag vet inte riktigt om det är en stil osm jag skulle kunna börja använda mig av på match men den fungerar väldigt bra på träningarna! Men jag lyckades iaf köra lite styrka under träningens gång och det kändes så otroligt skönt!


Promenad i tofflor..

Under vårat långa hål idag så va jag och Frida snäll mot Jonas och följde med honom på hans promenad som han var tvungen att ta idag på idrotten. Jag kunde tyvärr inte ha på mig mina skor eftersom jag fick så ont i hälen idag, jag vet inte varför men jag tog promenaden i inneskorna. Det blev lite blött och kallt men det funkade och det känns inte mer än rätt att gå i tofflor snart eftersom jag hoppas på vår!


Slapp dag!

Jag och Linus vaknade lite väl sent i morse, så ja kom några minuter för sent men det gjorde inte något. Först va det idrottspsykologi och sen hade vi såklart hål från 10.00 till12.30, jätte roligt! Jag och Frida tog en promenad och sen va det dags att skriva cancer provet, sen fick vi sluta. Kändes väl inte riktigt som om det var så värd dag men man måste ju gå till skolan.
Jag borde städa mitt rum men det känner jag verkligen inte för att göra. Det är alltid drygt innan man har börjat men när man är färdig så mår man mycke bättre! Så ja kanske borde ta mig i kragen och göra de. Jag måste göra det innan träningen iaf för den slutar allt för sent.
Nu är det dags att äta lite middag.

Ha en bra kväll!

Programråd..

Sovmorgonen idag var välbehövd. Det kändes så skönt att få sova lite längre och ta det lungt på morgonen. Jag lyckades ändå spela in mitt sugetionsband och skriva lite på ECT behandlingarna.
Idag hade jag bara en lektion, vi fick göra bort våran redovisning på människan socialt och kulturellt och sen bar det av till stads huset i taxi för att sitta i programrådet tillsammans med Frida. Det kändes faktiskt som om alla lyssnade på oss och tog till sig av det vi sa. SÅ nu hoppas vi på någon sorts förändring. Vi kanske inte får vara med om den men kanske att förändringen sker inom något år.
Nu har jag bara kvar ett prov på cancer imorgon, samt ett seminarium om ECT och sen ska jag bara skriva färdigt min svenska uppgift sen är det verkligen lov! Det känns så underbart skönt! Nu är det bara ett fåtal veckor kvar i skolan och sen är man färdig med alla dessa år. Då återstår bara några år på universitet och sen är man helt färdig!
Nu ska jag bege mig till Linus, så får vi se vad vi hittar på. Men jag måste då verkligen plugga iaf.

Ha en bra kväll!

Tört!

De va ju grymt dumt att förlora mot Kågedalen med 4-2. När Sandra gjorde första målet efter 25 sekunder i första perioden så kändes det som om vi kunde ta det och sen när Fia satte 2-0 så kändes det verkligen bra. Men när Kågedalen fick göra 2-2 och Bumbi plockar ut mig för att spela 6-5 så gör ju självklart Kågedalen 3-2 och lite senare 4-2 i tom kasse ytterligaren en gång! Så jävla störande!
Men det är bara att bryta ihop och komma igen sen!
Nu måste jag försöka plugga lite så jag slipper stressplugga under veckan. ´

Ha en bra kväll!


Mot Skellefteå!

Nu är det snart dags att åka till SKellefteå för att möta Kågedalen! Hoppas att Jocke tar sig till matchen så vi kanske hinner säga hej till varandra nu när jag väl är där uppe.

Ha en bra dag!

Film och glass.

Det blev en trevlig kväll hemma hos Frida med film och glass. Vi bestämde oss för att åka och hyra film för att vi skulle ha något att göra. Vi valde att se Saw 4 och Boogieman, faktiskt grymt bra filmer. Vi köpte även med oss glass hem. Vi la oss i Fridas utbäddade soffa och såg på våra filmer, pratade och åt våran super goda glass. En helt klart lyckad kväll. Vi lyckades även komma på att Tapio vet hur man dricker cola i ett glas.

 

I stan har man börjat grusa med frigolit, iaf utanför våran skola.

  

Mina nya inköp:

  
Shorts: Billabong
Tröja/tunica: Bondelid


Jobbig kväll!

Jag trodde verkligen att jag skulle dö igår kväll! Jag fick så ont i magen, det kändes som om jag var på väg att bli magsjuk och förkyld samtidigt. Men till slut så somnade jag och fick sova tills jag drömde en mardröm om en geting. Kände även då att jag hade ont i magen. Jag låg vaken rätt länge och kollade på tv sen kom grannars katt på besök på min fönsterbräda. Men ännu en gång somnade jag om och när jag vaknade igen så kändes allt mycket bättre. Jag trodde verkligen att jag skulle bli magsjuk och det skulle ju inte vara allt för roligt just nu när jag väl ska få spela min första match på så länge.
Men eftersom att jag mår mycket bättre idag och jag behövde aldrig kräkas eller så igår eller i natt så tror jag att jag kanske bara åt dålig mat eller något liknande.
Idag har jag i varje fall lyckats åka ner på stan med mamma och shoppa lite. Jag köpte en jätte fin tröja från MQ som Frida hittade åt mig igår och sen hittade jag även ett par Billabong shorts som jag köpte. (Bilder kommer senare)
Nu ska jag sätta mig vid tven och kolla på Sjukhuset och sen ska jag försöka plugga lite.

Ha en bra dag!

Champagneglaset!

Så skönt! Julia ringde för ett tag sen och berättade att hon satt och pratade med Isabelle från skolan, hon hade fått ett champagneglas med texten Izabelle! Hon har fått mitt glas och jag hennes. Så nu ska vi bara byta tillbaka så känns allt mycket bättre :)

Tack Jullan!

Äntligen!

Nu är det äntligen dags att få spela en match! På söndag är det min tur att spela, jag slipper bänken! Denna dag har varit rätt rolig men samtidigt så tråkig! Det har varit så tomt utan dig Frida hela denna vecka! Skoldagen gick rätt trögt, men jag fick iaf min studentmössa, självklart så har dom lyckats skriva fel på mitt champagneglas! Även fast jag hade beställt rätt så stavade dom fel, jag kan inte riktigt förstå hur tusan man tänker om man skriver Izabelle på mössan men isabelle på glaset?! Men de är ju lite sött.
Igår kväll kom jag och Linus på att vi skulle köpa en tandkrämstub och klippa upp den för att få se hur dom har tandkrämen där i för att den ska kunna bli randig när man trycker ut den. Men jag fattar ändå inte riktigt hur dom lyckas med det. Jag är imponerad!
Nu är det dags att läsa dödens biologi så att jag klarar av seminariumet imorgon.

Ha en bra kväll!

Förkylning och piggelin!

Söndagen innehöll träning och kvällen blev hos Linus. Redan på kvällen kände han sig inte så bra, han var stekhet! Och på morgonen va han ännu varmare. Linus stannade hemma men jag gick till skolan och väl där så gjorde vi som vanligt inte ett dugg! Efter skolan så gick jag och Frida ner till apoteket och köpte med oss lite förkylningsgrejer åt Jonas och Fredrik som låg hemma väldigt sjuka. Men på kvällen var det dags för träning, som gick så där för min del. När jag väl kom hem så duschade jag och sen åkte jag tillbaka till Linus. Vi hade en mysig kväll trots att inte någon av oss kände sig så pigg. Redan under naturkunskapen så hade jag börjat känna mig lite sämre men jag trodde väl att det skulle gå över, men när vi vaknade idag så mådde jag verkligen inte alls bra. Det blev piggelin och mys! Nu hoppas jag bara att jag inte blir så sjuk som pojkarna är eftersom jag ska jobba imorgon och jag vill kunna spela matchen i helgen!

Ha en bra kväll!


Party!

Igår kväll va vi några från laget som bestämde oss för att ha en trevlig kväll tillsammans. Vi satte oss hos Sussi och spelade lite Buzz och Sing star! Sedan gick vi vidare till Diana där vi pratade om allt möjligt och körde lite guitar hero. Sen fick jag och Biffen varsin födelsedagsmuffins av Malin och Diana.

   
En helt lyckad kväll, där Diana slapp vara med på någon bild!

Vår!

Jag var tvungen att ta mig en promenad i det fina vädret! Nu börjar man längta efter sommaren. Den mörka vintern är inte alltid så rolig men nu när solen lyser och snön börjar smälta bort så känns det alltid lite lättare! Jag vill bara att sommaren ska komma!



Nu måste jag sätta mig på cykeln i vardagsrummet och cykla lite!

Ha en underbar dag i solen!

1 vecka!

Jaha, nu har hela denna vecka gått. Jag har hunnit göra så otroligt många saker! Måndagen blev en helt vanlig dag, tisdagen var min födelsedag och då blev det till att öppna presenter och umgås med massor av roliga människor! Onsdagen blev väl rätt vanlig fast ändå så ovanlig, en väldigt trött dag. Torsdagen blev stressig för mig och Frida, men våran middag för Linus och Jonas blev helt perfekt! Sen var det fredagen som inte heller var så vanlig det blev mest bara att ligga i sängen, anmäla sig till högskoleprovet och på kvällen fara till hörnefors för att ordna ett disco för små barnen. Sen var det ju lördagen också, den började bra med en vinst mot Clemensnäs med 6-0 och sedan fortsatte den med lagfest hos Sussi och sedan vidare till Diana för att spela guitar hero i flera timmar. Det va nog jag som spelade mest men det är ju bara för att jag vill bli bättre så jag kan imponera! Men nu är det dags att lägga sig i sängen och sova vidare så att jag kan göra något roligt i morgon!

Grattis på 18 års dagen Malin!
image107 

Åh!

Snälla, kan mina knän någonsin bara bli bra! Jag orkar inte med de här igen! Antingen så står jag i dubbla knäskydd men då får jag så hemska skavsår i knävecken. Eller så står jag i bara ett par men då klarar mina knän inte mer än 5 minuter innan jag får så ont i dom att jag inte ens kan gå efter det. Hur ska jag lyckas?! Hur ska jag någon gång bli så bra som jag vill om mina knän bara ska jävlas med mig hela tiden?!!!
Klart att jag förstår att det är dumt att missa två träningar samma vecka, men vad ska jag göra?! Det är första gången på säkert 6 år som jag är hemma på min födelsedag, som jag inte är och tränar eller spelar match på min egna födelsedag! Till och med förra året då jag fyllde 18 så var jag och tränade! Jag vet att jag har valt att spela innebandy men bara för de så väljer jag inte bort ett annat liv! Det känns som om jag måste få leva utanför innebandyplanen ibland, och speciellt när det inte ens går att stå i mål för mig! Visst skulle jag kunna komma och träna imorgon men vad skulle det ge? Jag skulle ändå inte kunna vara med på hela träningen. Visst det är bara alla hjärtansdag på torsdag nog skulle jag kunna strunta i middagen men varför får jag aldrig bara vara borta från en träning? Jag har aldrig varit den som struntar i att fara på träningar, jag måste också någon gång få känna mig som en människa! Allt handlar om att jag är målvakt och då kan man inte vara borta någon träning alls, men det känns så fel att vi målvakter alltid ska känna oss så annorlunda, vi blir nästan aldrig uppmärksammande under en träning, vi ska heltenkelt bara stå där i målet och bli skjutna på! Ja självklart så älskar jag det annars skulle jag inte stå i mål, men jag känner bara att vi också måste få göra som vi vill någon gång. Och just nu är inte min motivation på högsta nivån!

Ny vecka...

Jaha, så va ännu en helg över. Den här veckan kommer inte att vara som alla andra! Denna dag har väl nästan varit som vanligt. VI har haft en vanlig måndag i skolan och ikväll blir det träning och efter den ska Frida och jag baka lite kladdkaka till imorgon. Men morgondagen blir en konstig skoldag, med ett grymt långt hål då jag och Frida ska jobba lite på vårat projektarbete samt försöka göra färdigt vårat psykiatriarbete. Sen blir det middag och fika hemma hos mig och sedan bär det av till pojkarna. Onsdagen blir väl rätt vanlig, fast det får vi väl se. Torsdagen blir en kort skoldag eftersom vi har jobbat ikapp på vårat projektarbete så slutar vi redan efter lunch, men då ska vi bara hem och börja laga våran fina alla hjärtansdag middag till pojkarna och sen blir väl fredagen förhoppningsvis ganska normal.
Ganska skönt att få göra lite annorlunda saker någon vecka iaf. Att bara få slipa samma gamla saker hela tiden!
Nu är det dags att äta något innan träningen och sen ska jag sattsa allt på träningen!

Ha en bra kväll!

Svårt!

Mamma frågade mig vad jag vill ha för middag på min födelsedag, men jag kan verkligen inte komma på vad jag vill äta. Så jag sa till henne att jag vill ha köttbullar och makaroner. Men va tusan är de för mat?! Någon som har några bra matförslag? :)

Så där ja!

Så otroligt skön vinst! Vi spelade väl inte på topp hela matchen igenom men vi vann med 5-3! Vi gjorde några riktigt grymma mål, tex. Pallan och Sickan som verkligen gjorde ett riktigt mål! Sen har vi Adde som först gr in och sätter en straff och sedan ett mål i öppen kasse! Ringen spelade så grymt jävla bra idag! Hon kämpade över hela planen och gav aldrig upp! Hela laget spelade så grymt bra idag, igen gav upp bara för att Övik fick göra både 1-0 och 2-0 på rätt kort tid! Alla tog sig i kragen och kämpade hela vägen ut! Precis som ett lag ska göra! Jag satt där på bänken extremt nerväs under dom sista minuterna, men när Adde satte straffen och gjorde de absolut sista målet med ca. 3 sekunder kvar så kunde jag slappna av och bara vara överlycklig! Tack för en riktigt bra spelad match tjejer!

Ha en bra dag!

Matchdag!

Idag ska vi ta oss an Övik kl. 13 på Vildmannnahallen! Jag har laddat rejält med gröt nu på morgonen! Vi måste tagga riktigt ordentligt idag eftersom vi vet att Övik är bra. Vi ska vinna idag och ta ytterligare 3 poäng!


Adde taggar!


Kom igen nu tjejer!

City akuten och blommor!

Vissa dagar är man bara så seg. Idag har jag kännt mig så otroligt trött så jag har verkligen inte gjort något vettigt Jag vaknade rätt sent och kände bara för att ligga kvar i sänge, men mamma fick med mig på buketten. Jag hittade två söta blommor och en till fin kruka som mamma köpte åt mig. Självklart så fick jag inte den dyraste orkiden eftersom jag vet att blommor inte klarar sig så länge under min skötsel. Jag brukar lyckas ha blommor levande några veckor men sen glömmer jag bort dom och då dör dom oftast. Så det blev en doft orkide och en senecio himalaya. Jag borde ha skrivit på mitt svenska arbete men jag har inte alls kännt för att använda min hjärna något så jag har kollat på massvis med avsnitt från city akuten! Jag tog mig även tid att kolla på Unerbar och älskad av alla. Den var rätt fyndig. Men nu ska jag sätta på ännu ett avsnitt City akuten och sen får jag väl se vad jag hittar på. Det är alltid lika tråkigt när du ska jobba helg Frida!

 

Ha en bra kväll!

Kom igen du orkar!

Efter träningen igår så tog jag mig en promenad till Linus. Idag hade vi friskvårdsdag på skolan så jag, Malin och Diana for på IKSU och gymmade. Väldigt skönt! Dom va extremt bra på att tagga mig att ta i allt va jag kunde! Så nu hoppas jag på riktigt träningsvärk imorgon! Alla måste ha funderat på om vi verkligen är helt normala idag, men vi hade det bara roligt.
Det blev hemfärd, in i duschen och sen städa mitt rum för det såg verkligen hemskt ut! Sen var det bara att ta bussen tillbaka till Ålidhem för att äta middag hos Diana. Det blev så klart tacos! Efter maten började jag med att fixa till Malins naglar för IVP galan som är imorgon. Och sen blev det innebandymatch, IKSU-Övik.
Och nu är det snart dags att gå och lägga sig så man orkar göra något imorgon, kanske att jag får vara med dig :)

   
Det blev ju lite bättre iaf :)

Ha en bra kväll!

Snyggt!

Tack för hjälpen Jenny!
http://jjennny.blogg.se/

Grymt!

Kvällen igår va trevlig. Vi hyrde två filmer, Flickan i källaren och Ond aning. Flickan i källaren var hur seg som helst så vi gav upp den redan efter ca. 30 minuter. Ond aning var en anging konstig men jag gillade slutet.
Jag sov hos Linus och denna dag har gått extremt snabbt! Vi fick besök från Kärnhuset på projektlektionen. Det va grymt roligt att lyssna på deras livshistorier. Man tog till sig varje ord som dom sa. Mycket intressant!
Sången som han spelade för att avsluta det hela var så extremt bra! Jag fick hurvens under hela låten!
Snacka om härliga människor!
Dom har verkligen lyckats med sina liv, dom har lyckats vända allt dåligt till något bra!
Ikväll blir det innebandy träning med förhoppningar om att knävecken inte ska göra så ont! Mamma och jag ska försöka fixa till mina knäskydd lite så då kanske det går bättre! Jag hoppas på speltid i helgen!

Ha en bra kväll!


Flytta?!

Man kanske måste ta och flytta till hösten då. Det kändes som att sjuksköterskeutbildningen i Luleå är bättre än i Umeå. Det känns nästan mer lockande att flytta dit upp och plugga faktiskt. Jag får väl se hur jag gör, men jag har lyckats bestämma mig för att plugga vidare till hösten och inte skjuta på det. Det skulle vara skönt att få göra bort allt plugg så snart som möjligt så man kan börja jobba med det man vill. Jag och Frida ska anmäla oss till en tvådagars resa upp till Luleå för att få kolla mer på Luleå teckninska universitetet. Så får vi se vad som händer till hösten.
Vi hade högskoleinformation på förmiddagen och sedan var vi bara några tappra själar kvar på klassrådet och omvårdnadslektionen. Vi hade väldigt roligt trots att det var lång tid att bara sitta och vänta på nästa lektion. Men vi kom på att vi kunde leka lite lekar så tiden gick snabbt. På onvårdnadslektionen pratade vi om döden. Det blev ganska låg stämmning i klassrummet men lektionen avslutades på ett bra sätt och vi blev på något sätt glada igen.

  

Ikväll ska jag vara med Linus, Frida och Jonas. Vi ska väl hyra film och sen får vi se vad vi hittar på! Något roligt blir det i varje fall.

Ha en bra kväll!

Skador?!

Kan det bli värre?! Ja men självklart så kan de bara bli värre för mig! Jag trodde verkligen att det skulle gå bra för mig nu med innebandyn, men jag ska ju absolut få skavsår i knävecken! Och det ska ju göra så pass ont att det inte ens går att ha på sig knäskydden! Jag testade att ta av mig dom övre skydden men då fick jag bara ont i knäna istället så då va de bara att kliva av träningen. Okej det kändes ganska skönt att få köra stegen en gång idag också och sen avslutades träningen med ett löppass! Det kändes grymt skönt att få springa och bara ge allt vad man har! Jag önskar bara så mycket att jag ska få slippa ha ont i knäna, knävecken eller i nacken! Jag vill bara kunna träna innebandy! Jag vill bara kunna ge allt jag kan och inte känna att det gör ont någonstans!

Jag skulle behöva ha någon som står och skriker åt mig när jag kör fys, någon som riktigt säger åt mig att jag är dålig om jag inte gör färdigt det jag ska. Någon som peppar mig att klara av att göra alla armhävningar eller rygglyft eller vad tusan det än är för fys jag ska köra! Jag måste ta och fixa någon som kan göra det, de bästa skulle nog vara om man lyckades få någon soldat från USA att skrika på en! Dom brukar ju vara ganska duktiga på det på film iaf. får försöka få tag på någon som kan hjälpa mig! Hoppas att Diana och Malin kan peppa mig lite på fredag om det blir att gymma på IKSU!

Nu är det dags att lägga sig i sängen och sova lite. Jobbigt med skola i morgon men nu är det bara onsdag och torsdag kvar sen är det trots allt bara en friskvårdsdag och sen är det helg!

Sov gott!

Glädje blandat med ångest!

Vilken jävla kombo! Ångesten trängde sig verkligen på där innan träningarna, men väl på första träningen så försökte jag släppa allt ur tankarna och bara köra på. Lyckades inte så bra men jag va grym i målet. Tror att jag hade ganska mycket ilska i mig så jag tog ut det under träningen. Grymt roligt att träna med Umeå City ikväll! Kändes skönt att få ha tankarna på något helt annat ställe. Jag fick några väldigt värdefulla tips av målvaktstränaren i laget och det kändes som att mitt liv nästan håller på att vända till det bättre inom innebandyn, nu äntligen! Jag kanske får chansen att luta mig tillbaka på innebandyn ett tag och bara känna att jag inte behöver leva ett liv någon annanstans. Det skulle kännas så skönt om jag kunde få träna varje sekund i mitt liv just nu. Bara kunna fokusera på något helt annat.
Nu ska jag fixa och trixa ihop lite saker och sen ska jag bara försöka somna så fort som möjligt innan ångesten tränger sig på för mycket!

Ha en bra kväll och sov gott!

Jaha..

Söndagen blev en ny upplevelse kan man lungt säga. Extremt roligt iaf, vi skrattade mest hela tiden. Många roliga tankar.
Men denna dag kommer att bli en seg dag, jag börjar fundera på om det ens kommer att gå att skriva naturkunskapsprovet idag. Det känns som om att det kommer att sluta med ett IG! Ikväll blir det iaf. dubbla träningar och det känns väldigt roligt! 3 timmar innebandy på vildmannahallen! Nu känns det äntligen som om man börjar komma tillbaka till sitt vanliga liv igen! Men det skulle va mysigt att vara med dig ikväll också, det blir dock väldigt sent efter träningen och då borde jag nog sova. Får mysa någon annan dag :)

Ha en bra dag!

IBK Söder - GUIF

Härligt med vinst idag! Man kan dock inte säga att vi spelade helt perfekt. Men vi vann och det är vinster som räknas! 4-3 är en vinst och det innebär 3 härliga poäng till oss!
Frukosten med laget imorse var mysig. Gott med frukt! Det var väldigt tråkigt att dom inte kunde ha gröt! Frukosten bestod av frukt och två smörgåsar samt två glas juice och en kopp te! Bra uppladdning till matchen!
Nu ska jag försöka äta lite lunch och sen ska jag läsa mer på naturkunskapen och sen blir det väl forhoppningsvis att fara till Linus.

Ha en bra dag!


Så skönt!

Det va grymt skönt att cykla!
Det blev en sen middag idag eftersom Robert hade en sen match, men jag va inte speciellt hungrig ändå så det gjorde mig ingenting. Jag har hunnit fixa till mina naglar nu äntligen! Jag blev nästan sugen på att fara ut och springa efter att jag hade cyklat färdigt, men när jag tittade ut så ångrade jag mig. Nu är det dags att lägga sig i sängen och läsa på naturkunskapen och försöka somna rätt snart eftersom det blir en tidig morgon imorgon. Vi ska fara och äta hotelfrukost tillsammans med laget innan våran match mot Guif imorgon.
Jag måste försöka få in allt jag bara kan om naturkunskapen ikväll eftersom det blir annat imorgon hela dagen. Jag har hunnit planerat att jag ska fara till Linus imorgon efter matchen. Och då lär jag inte lyckas plugga så mycket så det är bättre att plugga färdigt ikväll! Vi har dom perfekta planerna för imorgon så nu längtar jag!

Ha en bra kväll!

Cykla..

Eftersom att nästa alla roliga människor i stan inte är i stan i helgen så är det här en väldigt tråkig helg! Jag har haft så lite att göra så jag har städat på mitt rum, egentligen behövs det nog inte städas men vad ska man annars hitta på?!
Jag borde sätta mig och cykla, jag borde fara ut och springa och jag borde läsa lite på naturkunskapen. Cykla kan jag tänka mig att göra nu på en gång faktiskt, men att fara ut och springa i detta väder kändes inte alls roligt och att läsa naturkunskap kändes bara ännu värre. Jag tror jag skippar löpningen och naturkunskapen idag och ser om jag inte kan komma på något annat att göra.
Lika bra att byta om till cykelkläderna och sätta mig på cyklen så jag inte kommer på något annat att göra.

Ha en bra dag!

Filmkväll!

Dagen har varit väldigt lugn. Tråkigt bara att Frida var tvungen att vara borta idag för att vara på tråkigheter. Men du kommer ju iaf. hem snart sötaste! Det blev en trevlig filmkväll tillsammans med Malin. Vi skalade morötter och skar upp gurka och paprika vi gjorde även lite dip och sen satte vi oss ner och kollade på på spåret. Efter det så satte vi igång Kiss kiss bang bang. Den va bra kanske lite konstig men på något sätt ändå rolig. Några väldigt roliga skämt som jag bara måste komma ihåg så jag kan dra dom nån gång.
Eftersom att Malin ska gå på IVP gala senare i februari och jag har lovat att jag ska fixa hennes naglar så började vi redan nu med att pyssla om våra nagar och händer lite. Vi började med att massera in myraolja och solaroil på hennes naglar. Sen visade Malin mig en väldigt bra budget idée som jag deffinitivt kommer att använda mig av. Hon gick och hämtade Olivolja och strösocker. Jag vet att olivolja är bra för huden och naglarna men jag förstod inte riktigt vad vi skulle ha sockret till. Men vi gjorde våran egna peeling. Väldigt skönt och nu är händerna extremt lena! 
Än så länge så har jag inga planer för imorgon jag tar helt enkelt dagen som den kommer. Något bra borde den kunna komma med. Jag måste iaf fixa lite saker till min och Fridas idée!

Ha en bra kväll!