Saturday I love you like gold!

Två bra kvällar på jobbet blev det onsdag och torsdag. Och igår på dagen var jag på LEAN utbildning med några från avdelningen och många andra på kirurgcentrum. Jag trodde att det skulle vara långtråkiga föreläsningar och att man skulle somna eftersom man inte är van vid att sitta stilla en hel dag, men det började med att klinikchefen inledde det hela med lite fakta, smått och gott om kliniken. Sen var det dags för själva utbildningen, vi var tre lag som tävlade lite smått mot varandra. Eller vårat lag tävlade iaf, vi alla var väldigt tävlingsinriktade. Det var LEAN spelet som spelades, sjukt roligt. Men efter lunchen var vi alla lite trötta och fick till några riktigt dåliga omgångar, men när vi sen spelade finalomgången så skärpte vi till oss och vann.

Igår kväll fick jag mysigt besök av Peter, det blev dock ett lite kortare besök eftersom han började tidigt idag. Men på söndag ska vi vara trötta tillsammans och båda har sovmorgon på måndag. Ikväll är det dags för lite party med Frida, det blir lite utklädnad och mest troligt en sväng förbi Victoria och Anna. Helgens planer verkar bli perfekta.
Idag har det blivit lite shopping med mamma, jag hittade mig ett par perfekta arbetsskor, en ryggsäck så det blir lite lättare att cykla till jobbet, lakan och påslakan. Kanske inte det roligaste att shoppa men jag är nöjd med mina fynd.

Swimming in a deep sea of blankets

Träningen i måndags kändes väldigt bra, jag var på topp och det var riktigt bra tempo under träningen. Sjukt roligt när man känner taggen igen. Synd bara att det inte är någon match i helgen.

Igår efter jobbet cyklade jag så fort jag kunde hem för att lämna väskan och hämta bilen för att köra ut till Hörnefors. Det blev en väldigt mysig kväll, jag blev bjuden på middag och inte vilken mat som helst utan jag fick för första gången i hela mitt liv prova blodbröd, det smakade faktiskt väldigt bra. Inte riktigt som man hade tänkt sig, jag har väl föreställt mig en liknande smak med blodpudding men inte det. Vi såg på film och åt julskum, en väldigt mysig kväll. Jag hade tänkt mig hem under kvällen eftersom Peter skulle upp så tidigt idag, men det blev inte så utan jag stannade kvar i värmen. När Peter var tvungen att kliva upp i morse så låg jag kvar under det varma täcket ett bra tag till. Sen var det bara att skrapa rutorna på bilen och köra hem till stan igen.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig en promenad till bolaget för att inhandla lördagens dryck och kanske hitta mig någon lunch på coop. Ikväll väntar jobbet, vilket jag ser fram emot. Fast det hade förstås varit mysigt med ytterligare en kväll i Hörnefors. Men det får bli efter mina två kvällar på jobbet.

En underbar helg!

I fredags var det lite lugnare på jobbet men fortfarande saker att göra under hela dagen. På kvällen fick jag underbart besök, det blev lite film och mys i kylan och mörkret. Det snöade väldigt mycket så det blev lite ljusare ute, vi avslutade kvällen med att kasta snöbollar, mysigt. Lördagen började med arbete, mycket bättre dag. Vi hann med både fika och lunch. Efter jobbet fick jag mysigt besök igen, det blev ännu fler filmer och klockan hann bli rätt mycket innan vi bestämde oss för att sova. En helt underbar kväll/natt! Vi vaknade inte förrän vid 15.15 i morse, en skön sovmorgon. Vet inte om vi kanske överdrev den lite men det var välbehövligt att få sova ut och slippa en hemsk väckarklocka som ringer tidigt på morgonen. Lite middag istället för frukost och lunch blev det och sen lite mer mys innan det var dags att säga hejdå. En av dom bästa helgerna på väldigt länge och fler blir det förhoppningsvis. Det är så otroligt mysigt att ligga bredvid dig med dina armar om mig.

Nu sitter jag och letar lite efter rosa cykelkläder som jag planerar att jag ska ha på mig under Vättern runt. Pappa tycker inte att jag ska ha rosa men jag vill ju sticka ut lite. Så jag har tänkt mig rosa tröja, byxor, sockar, hjälm och skor.
Det kanske blir den här.

Jag känner mig så trygg hos dig.

Jag påbörjade städningen lite idag i alla fall, plockade bort lite små saker. Men sladdtrasslet får vänta till nästa helt lediga dag eftersom det kommer ta en stund, känslor kommer att komma. När mamma kom hem så startade vår kväll i köket, vi började med middagen som blev en väldigt god sallad med granatäpple och stekt halloumi. Sen blev det kafferast innan vi fortsatte med lasagne som vi tänkte frysa in så vi har några matlådor i framtiden. Eftersom vi inte brukar vara så duktiga på att komma på nya maträtter så håller vi oss till enkla som ger många matlådor. Imorgon blir det röd lasagne till lunch och kanske vanlig lasagne till lunch på torsdag. Rena lyxen enligt mig som älskar lasagne. Jag önskar att man kunde anmäla sig som frivillig att göra såser till Nobel middagen, för jag vet att jag skulle få jobbet. Mina såser slår alla andra. Men man ska nog inte vara den sölmajan som jag är i köket och man kanske skulle ha varit utbildad kock. Önska kan man alltid göra. Och det är precis det jag gör just nu, jag önskar att tiden går just lite snabbare nu så det blir fredag jätte snabbt. Men när fredag väl kommer så får tiden gå hur långsamt den vill, för då får vi äntligen mysa! Jag har varit lite olaglig och laddat hem några filmer, men vi får se hur resultatet blir, antingen så får vi väl ljud eller bild. Men jag hoppas väl att jag har lyckats. Jag vet att vi kommer få det mysigt, du, jag och våra älskade blå kattbarn. Nu väntar boken och sängen på mig, måste vara riktigt utvilad imorgon.

Just get back up when it knocks you down.

Sista lediga dagen innan jag äntligen får fara och jobba igen. Det är skönt att vara ledig men när man har fyra lediga dagar i rad så känns det som om man har varit ledig i två veckor. Jag vet att dom flesta patienterna kommer att vara nya för mig och att det säkert inte kommer att vara lika lugnt på avdelningen som det var på fredag då jag gjorde mitt sista pass innan ledigheten. Men nu har jag vilat upp mig och jag är redo för mina fyra arbetspass denna vecka. Det ska bli roligt att få kliva upp tidigt imorgon och få cykla iväg till jobbet. En av anledningarna till att jag är så positiv nu för tiden är nog för att jag har tankarna på en speciell person, som får mig att må bra och bli glad. Jag har inte gjort så mycket vettigt under mina två sista lediga dagar, bara tagit det lugnt. Men man kanske skulle satsa på att städa lite. Jag vet inte om jag är så sugen på det egentligen men det är alltid så skönt efteråt.
Jag har suttit och tittat på mina spinningskor ett tag nu och kommit fram till att jag måste försöka ta tag i att bestämma mig för vilket gym jag ska välja. Det står mellan Tenton och USM. Det är ett svårt val, men jag borde börja med att testa ett spinningpass på Tenton så jag vet om det är något för mig eller om dom inte alls har lika bra pass som USM. Jag får ta mig i kragen nu för varje träningspass är lika viktigt inför Vättern Runt nästa sommar. Jag kan inte bara sitta hemma och tänka på cykling, det räcker tyvärr inte för att ta sig genom dom 30 mil som väntar. Men just nu får det bli hög volym på musiken och lite städning.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

En ledig dag innebar sovmorgon för mig, otroligt skönt när man egentligen inte har något man måste göra under dagen utan bara kan ligga kvar i sängen och njuta av morgonen. Det hade dock varit mysigt om det var vi två som låg och och njöt tillsammans. Men till helgen kommer nog en sådan morgon. Längtan efter dina mjuka läppar är stor! Jag blev inbjuden på kaffe hos Johanna, så det blev en sväng på cykeln i blåsten. Vi satt och snackade en massa skit, åt lunch, drack massor av kaffe och var ut till tvättstugan. Skrattade i massor så om man vaknar med träningsvärk imorgon så är det därför. Nu sitter jag bara och väntar på att träningen ska börja. Underbart med lite innebandy idag igen.

Matchen igår är nog en av dom konstigaste matcher jag har varit med om, det går inte ens att förklara hur vi spelade. Allt var bara konstigt, tills i tredje perioden då vi tog oss i kragen och höjde tempot ordentligt. Vi bara krigade på och brydde oss inte så mycket om att vi låg under, vi ville bara göra mål och inte ge oss. Vilket gav utdelning, matchen slutade 9-8 till oss. Skönt med tre poäng men nu vill man inte riktigt tänka mer på matchen utan bara på att vi vann.

Underbart!

Efter en ordentlig sovmorgon igår så tog jag bilen ut till Hörnefors för lite mys i hösten kyla. Vi såg på film och hade det extremt mysigt. Helt klart en av mina bästa kvällar på riktigt länge. Det blev rätt sent så jag valde att inte köra tillbaka till stan utan sov kvar. I morse när vi vaknade så ville jag inte alls kliva upp ur sängen, det var så otroligt mysigt. Men jag visste att vi var tvungna att kliva upp, tyvärr. Men det kommer fler mornar då vi kan ligga kvar och bara njuta. Nu sitter jag och taggar inför match, idag står Gullänget för motståndet. Jag är så sjukt taggad!! Just nu är jag på topp och inget kan ta ner mig. Jag svävar på moln! Musiken är på högsta volym och det pirrar lite i magen. Precis som det ska göra! Nu kör vi tjejer!!

Take all your big plans and break them!

Vi fick se lite av vintern idag, där vid 9.30 satte vi oss i fikarummet och då upptäckte vi att det snöade. Inte stora flingor men det snöade! Jag blev överlycklig men trodde väl att det skulle sluta rätt snabbt. Men nej det blev bara större och större flingor som dalade ner mot marken. Helt underbart! Då önskade jag att våran avdelning låg på bottenplan så man kunde ha gått ut en sväng och känt snön smälta i ansiktet. Men när jag nu cyklade hem från jobbet så insåg jag att det fortfarande ligger kvar lite snö på gräsmattan. Jag gissar dock på att det kommer att vara borta till imorgon.
Det har varit en härlig dag på jobbet idag med, inte allt för slitsamt men samtidigt finns det alltid något att göra. Ikväll är det träning som står på schemat, tyvärr så är det sen träning ikväll vilket inte är så omtyckt av mig som ska upp tidigt imorgon igen. Men det får helt enkelt gå bra ändå. Jag vill ju stå i helgen så det är bäst att prestera idag och inte vara negativ. Men jag har svårt för att vara negativ nu, jag gillar livet och det finns inte mycket som får mig att bli irriterad. Jag tar allt med en klackspark och ler. Jag ser fram emot lördag så otroligt mycket, ska bli mysigt.

13 oktober

Jag somnade med ett leende på läpparna igår och vaknade upp pigg och utvilad trots dom få timmars sömn som det blev i natt. Jag studsade upp ur sängen fortfarande med ett leende på läpparna. Kvällen igår spenderades i Hörnefors, tre filmer hann vi med innan det var dags för mig att åka tillbaka till stan igen. En underbart mysig kväll! Det har varit en hyfsat lugn dag på jobbet, härligt när alla är pigg och glad. Jag fick mig ett sött sms under dagen och leendet blev större. Jag längtar så till nästa myskväll.
Nu sitter jag och taggar för träningen, idag är det 110% som gäller hela träningen igenom! Det är min match i helgen och jag tänker ge allt för att ta den.

12 oktober

Igår tog Linn tag i mitt hår, så nu är det lite mörkare än tidigare. Alltid skönt till vintern att få det lite mörkare. Det blev riktigt bra och jag är jätte nöjd. Sen var det dags för träning, men det gick inte jätte bra för mig. Måste verkligen skärpa till mig på onsdag, jag kände inte riktigt peppen under hela träningen igår. Men på onsdag är det 110 % som gäller genom hela träningen. Efter träningen väntade underbart besök hemma, kvällen var räddad. Det hanns med tre filmer, en hel del snack och kvällsfika med denna underbara person. Hösten är bra just nu, solen skiner och jag kan inte annat än se fram emot dom mörka kvällarna eftersom jag har så trevligt sällskap. Och ikväll får jag njuta ytterligare några timmar, det blir film och mys. Imorgon väntar en härlig arbetsdag på urologen och den ser jag även fram emot.

11 oktober

Tiden bara flyger iväg när man har roligt! Jag har hunnit jobba två veckor på Urologen, några mysiga höstkvällar har förgyllt mig i mörkret. Tyvärr så har jag missat två matcher i rad nu eftersom jag har jobbat helg. Men till helgen är jag ledig och jag kan vara med på veckans tre träningspass så jag är laddad till tusen, det är min match i helgen.
Jag råkade dock klanta till det lite förra veckan, jag skulle cykla hem från jobbet på onsdagen och jag hade medvind så farten var lite högre. Jag såg trottarkanten men tänkte mig inte för riktigt så där låg jag och cykeln bredvid varandra på marken. Jag studsade snabbt upp och kollade mig omkring för att kontrollera att ingen hade sett fallet. Turen var på min sida, inte en människa inom synhåll. Men det konstigaste är att jag inte blir sur över min klantighet utan jag sätter mig på cykeln och ler. Då kan vi snacka om bra humör. Men jag ska inte klaga på det, det är underbart när ingenting kan förstöra dagen. Några blåmärken var allt jag ådrog mig.
Idag är jag ledig och det känns underbart att solen tittar fram och förgyller dagen. Jag har inte planerat att göra något alls idag, bara ta det lugnt fram tills träningen och sen blir det nog en sväng till Hörnefors eller så kanske det blir fin besök här hemma. En promenad får det nu bli, måste ju utnyttja solens strålar innan vintern kommer.

2 oktober

Igår hade jag en ledig dag, men jag gjorde inte allt för mycket vettigt under dagen. Kvällen däremot va extremt trevlig. Det blev höstmys under en varm filt framför dom två första SAW filmerna. Så nu är det bara 4 filmer kvar som vi ska hinna med innan premiären av den 7e filmen, mysigt mysigt. När sista filmen var slut så var det bara att köra hem från Hörnefors för att hoppa ner under täcket och sova. Upp tidigt i morse för att fara iväg till jobbet, vilket var väldigt tungt. Men jag tog mig upp i tid och idag gick jag min första dag ensam. Det gick väldigt bra och jag tror det kommer gå utmärkt imorgon också. Jag ser fram emot varje arbetsdag, men även mina lediga dagar då jag har tid att umgås med dom vänner som man håller kär. Solen skiner och det gör den här hösten så underbar. Just nu kan inget göra mig på dåligt humör, jag njuter av varje sekund! Det enda som känns lite tråkigt är att jag missar våran match imorgon. Men jag får hålla ut, om två helger kan jag vara med igen!

Det är så underbart när alla tankar är positiva och när man får ljuspunkter i vardagen, så som igår kväll!