Snusfri!

Full rulle hela helgen.. Och fortfarande snusfri! Det känns faktiskt jätte bra att äntligen klara av det. Det har hänt mycket under helgen och Ida du är för rolig. Imorgon är det min första dag utan inskolning på jobbet så vi får se hur det går. Biffen och jag har även börjat planera på våran resa ner till Uppsala, än så länge så känns det som att våra planer håller ganska bra. Vi måste dock få klartecken från våra vänner som vi ska besöka, för utan dom blir det ingen resa. Men de skulle vara grymt roligt att åka dit. Nu ska jag försöka sova lite så jag orkar med morgondagen, de kan bli en jobbig vecka.

 

Hoppas att alla får en underbart bra kväll!

Lycka!

Att få ligga där tillsammans med någon och lyssna på Lars Winnerbäck, de måste vara något av det bästa just nu! Alla låtar fick en gladare klang i sig, på något sätt så kändes det som om man svävade!

Jordgubbar och grädde!

Oj, vilken härlig dag och kväll. Igår var det min andra lediga dag och jag tog min cykel till O. Jag trodde väl kanske att jag skulle cykla hem någon gång under kvällen. Men så blev det inte riktigt, klockan blev väldigt mycket och vi hade fortfarande extremt mycket att prata om. Jag la ut den sista snusen i snusdosan ungefär vid klockan 01.00. Och jag tänkte inte så mycket mer på det, men när vi väl vaknade idag så kom jag fram till att det va lika bra att sluta. Så idag har ja hållit mig hela dagen från att ta någon snus. Visst har det varit jobbigt, men samtidigt så länge som det har funnits saker att göra så har tiden flugit förbi och jag har glömt bort hur jobbigt det har varit. Tack för stödet O! Nu när jag kom hem från jobbet så fick jag jordgubbar med grädde! Snacka om sommar smaker! Och vi låg trots allt och pratade om just jordgubbar och ovispad grädde igår. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova lite så jag orkar med dagens arbete. Man har inte allt för mycket krafter kvar i kroppen efter 3 timmars sömn och sen en dag på jobbet.

Hoppas att alla får en underbar kväll!


Mer!

Nu har jag gjort min helg på jobbet och nu har jag förtjänat två lediga dagar. Känns så skönt att få sova ut imorgon och inte behöva vakna en speciell tid. Men ändå så känns det som att jag lätt skulle kunna kliva upp tidigt imorgon och fara för att jobba mer. Men det finns nog bara en bra anledning till det och det är än så länge bara du Emelie som vet varför jag skulle göra det. Och så få det förbli ett tag till. Jag va förbi och kollade på våran träning ikväll, de såg så roligt ut men jag har verkligen ingen ork till att träna, kanske är det för att jag är lite sjuk. Men det såg helt underbart ut. Nu ska jag lägga mig i badet ett tag och slappna av lite.

Hoppas att alla får en bra kväll!

Så otroligt söt och omtänksam!

Kladdkaka!

Har haft en jätte bra dag på jobbet idag. Mitt hjärta slog några extra slag ett par gånger under dagen. På något sätt så känns det skönt men lite skrämmande är det. Kvällen har spenderats med Emelie. Vi tog en promenad, bakade kladdkaka och självklart så åt vi lite. VI satt mest och pratade om allt och inget, precis som vi brukar. Det är så underbart att kunna göra det. Inga måsten och inget tvång, man kan bara prata om allt och utelämna det man inte alls vill prata om. Vi satte oss även och lyssnade på Flight of the Conchords, så grymt bra. Sen visade Emelie mig en sida där man kan komma på 43 olika saker som man vill göra i sitt liv och sen försöka utföra dom. Riktigt intressant.
Men nu måste jag verkligen lägga mig i sängen och försöka sova lite så jag orkar med min sista dag innan två lediga dagar.



Hoppas att alla får en bra kväll!

Helt underbart!

Än så länge så har min helg varit helt underbar på sjukhuset. Jag har börjar få in alla SÖV tider och alla kontroll tider som finns. Allt känns så mycket lättare nu och jag trvis så otroligt bra. Det kanske inte är precis som på Kirurgen, men jag får helt nya erfarenheter och samtidigt så har vi ändå carotis patienten precis som på kir. Jag stormtrivs och jag hoppas att jag kommer göra det hela sommaren. Imorgon väntar en ny dag, ytterligaren en på jobbet. Det är bara två dagar kvar med tidiga mornar och sen har jag två dagar ledigt. Jag började fundera lite idag på att skolan är över, jag kom fram till att jag inte mer kan säga hon i min klass, utan snarare hon som gick i min gamla klass. Och jag kom fram till att det inte bara är någon vecka tills vi ska tillbaka in i klassrummet. Efter varje lov så har det alltid kännts som om det bara har gått någon dag och sen är man tillbaka i skolan. Men nu kommer det inte att vara så mer. Jag vet inte om jag ska vara rädd eller glad. Jag får helt enkelt ta det som det kommer...

Så söt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka få lite sömn så jag orkar med morgondagen. Hoppas att alla får en underbar kväll och en bra dag imorgon!

Glad midsommar!

Hoppas att alla får en underbar midasommar! På något sätt känns det skönt att det regnar men det är bara för att jag ska jobba idag. Men jag hoppas för alla andras skull att det klarnar upp och blir soligt till i eftermiddag :) Nu är det snart dags för mig att ta cykeln till sjukhuset för att få vara en kväll till med mina underbara patienter.

Hoppas att alla får en underbar kväll!

En lycklig dag som slutar i sorg.

Jag hade en underbar dag idag tillsammans med min kusin Ida. Vi låg och solade på nydala och vi hann till och med ta vårat första dopp för året. De va riktigt kallt i vattnet men vi simade några simtag iaf. Jag kom hem och när mamma kom hem så såg jag att hon inte såg ut som vanligt. Han hade tårar i ögonen och då fortstod jag ganska direkt vad som hade hänt. Olle, min älskade lådsas morfar har gått bort. Han somnade in igår och nu vaknar han inte mer. Jag har bestämt mig för att den här kvällen ska få bli min sorgsna kväll.

 

Hoppas att alla får en bra kväll!

En ny snäll dag.

Idag har jag varit riktigt snäll mot min lillebror, jag följde med honom på stan för att vara smakråd i jeans köpandet. Vi sprang runt på alla affärer som vi kunde komma på. Efter en timmes letanden så hittade vi dom perfekta jeansen till honom. Han blev helt nöjd och vi kunde fara hem igen. När vi kom hem så stack det ut ett paket ur brevlådan. Min kort har kommit! Så nu kan jag scrappa lite mer.. Nu sitter jag bara och väntar på att jag ska fara till jobbet. Hoppas att det blir en lika bra dag som igår.

 

Hoppas att alla får en bra dag idag!

Bilder från balen.

Jag fick några fina bilder av Sandra från balen! De är iaf några bilder där jag inte ser helt blåst ut.

 







Jag trivs jätte bra på strokecenter och jag hoppas att det håller i sig hela sommaren. Men nu är det dags att lägga sig i sängen så man orkar med morgondagens arbete.

Sov gott!

Dagen efter!

Torsdagen blev en väldigt lugn dag i sänge. Jag va inte alls bakis men jag kände att ja behövde vila lite. Jag klev bara upp och åt frukost, mer blev det inte på hela dagen. Men senare på kvällen kom A och hämtade mig. Vi for till honom och såg på film hela natten. Inte för än vid ungefär 5 så la vi oss i sängen för att sova. Vi vaknade sent på fredagen och då va ja tvungen att fara förbi skolan och lämna in mitt kontonummer så dom kunde sätta in pengarna från mitt Stipendium som jag fick. På kvällen tog jag det lungt.
I lördags så tog jag bilen till Vännäs för att äta en sen Studentmiddag tillsammans med Stephanie. VI åt och såg på lite fotboll, men sen förslyttade jag mig till Umeå igen för att fortsätta se fotbollen hos Suss. Massor med folk och fotboll.
Idag har det bara varit en lat dag. Jag har pockat upp på mitt rum och bara tagit det väldigt lungt. För imorgon börjar verkligheten. Imorgon börjar jag jobba. Vi får se hur det känns...

Hoppas att alla får en bra kväll!


För jag har tagit studenten!

Nu är det äntligen färdigt! Jag har tagit studenten!!! Skolan är över, 12 långa år har nästan flugit förbi! Det känns så skönt men ändå så hemskt. Nu står man helt ensam och nu ska man börja jobba. Nu kan man inte luta sig tillbaka på skolan och hoppas att någon lärare ska hjälpa en. Nu är det dags att stå på egna ben och ta mer ansvar för allt! Studenten blev en underbar dag tillsammans med klassen och släkten. Dagen började med att några från klassen samlades för att tillsammans ha en champagne frukost. Det var riktigt mysigt att sitta där tillsammans och äta jordgubbar och dricka champagne. Sen fick vi åka en fin buss till skolan där fotografering väntade. Vi fotograferades och sen satte vi oss i klassrummet och väntade på lärarna och våra betyg. Sen skyndade vi oss iväg till aulan där massor med framträdanden ägde rum, visst var det roligt men det blev påtok för mycket rap, dans och deprimerande låtar. Vi ville bara få sjunga "Den blomstertid nu kommer" och sen springa ut! Vi skyndade oss tillbaka till klassrummet för att säga hejdå till lärarna och sen var det dags att springa ut, men våran klass va inte så updaterade om vart vi skulle springa ut ifrån så vi tog närmaste dörren. Vi va den andra klassen att komma ut och ca 10 minuter senare kom alla andra klasser från ett annat håll. Men vi hade det roligt iaf. Efter att alla blommor och saker hade hängts runt halsen på oss så var det dags att kliva upp på vår extremt snygga vagn. Det skreks och dracks en hel del där uppe. Vi klev av på stan efter ca 3 varv och då var det dags att åka hem för att äta smörgåstårta. Efter presenter och fika så fick jag skjuts av pappa till flyplatsen där vi skulle städa av vagnen och sen for vi till Mariedal där förfesten hölls. Vi åt lite mer och festade på tills det var dags att förflytta sig till Studentskivan på Corona. Där fortsatte festen hela natten lång. Jag träffade många som jag inte har sett på flera år. Jag blev förföljd av en kille, men Jonathan räddade mig från honom. Kvällen var riktigt trevlig och jag kommer aldrig att glömma studenten! Tack för tre roliga år OP3 05!

Champagnefrukosten hos Emmi!
   

Påväg till skolan!
 

En evig väntan!
    

Sen va det dags att åka vagn!
      

En underbar dag!


Så mycket!

Igår kväll kom M och hämtade mig med lastbilen. Så för första gången i mitt liv så fick ja åka lastbil, grymt roligt! Vi åkte till N och tankade och sen vidare för att lasta spån i Rundvik innan vi tog bilen till N igen. Jag fick även åka traktor! Snacka om upplevelser! Jag gillar det! Vi kom hem rätt sent och jag fick inte så många timmars sömn men det räckte för att jag skulle ta mig upp i morse och ta bussen tillbaka till stan för att fara på inskolning på Strokecenter. Det känns som att det kommer att bli en trevlig sommar där, men det känns ändå inte riktigt som att det är min grej. Kirurgen passar mig bättre. Men det ska bli intressant att få se lite nytt. Jag kom hem och åt lite mat sen la jag mig i sängen för att vila, självklart så somnade jag. Men när jag vaknade så tog jag bilen till Vännäs för att hämta mina smycken som Ofelia har köpt i Filliphinerna. Sen for jag förbi stan och hämtade upp min lillbror. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och försöka vila lite till eftersom att det kommer att bli en slitsam dag imorgon.

 
                                  Mina pärlor!
  
Biffen för chipong!             Malin och Die!                  Lucas älskar att vara naken!

Imorgon är det STUDENTEN! Jag förstår inte att det redan har gått tre jävla år! Jag är lycklig men ändå så rädd, nu är det dags att bli vuxen!

Hoppas att alla får en bra kväll! Samt att vi får bra väder imorgon!

Tacos!

Igår kväll blev det tacos hos Malin, men Malin, Biffen, Diana, Sandra och Frida. Det va riktigt trevligt att bara sitta och äta, prata, se på film och massera. Innan jag for dit så kom Östen, Rita och Kasper förbi för att gratulera till studenten i förskott. Jag fick ett otroligt fint armband! Idag har jag suttis hos min kusin tillsammans med Stephanie och Lucas. Det har varit nagelfixar dag. Tack Ida för att du är så otroligt snäll! Jag klarar mig inte utan dig kussen! Efter middagen tog jag cykeln till sjukhuset för att se efter vart tusan det är jag ska vara imorgon på inskolningen, jag tror iaf att ja har hittat rätt men om ja inte har det så får någon väl hjälpa mig på rätt ställe. Nu väntar jag mest bara på att få åka till N.

  
Fler bilder kommer senare!

Hoppas att alla får en underbar kväll!


Fotboll och grillning.

Gårdagen blev väl som den blev... Först var jag ner på stan med Ida ocg Camilla, vilket va jätte roligt men på slutet blev jag så trött i mina ben. Jag hittade iaf hårprodukten som ja ville ha, en tunica samt en tröja. När jag kom hem så tog jag det lungt och sen tog jag cykeln till Ida igen. Efter att ha hjälpt henne med tvätten så cyklade jag vidare för att möta upp Malin. Vi shoppade lite på Ålidhemscentrum och sen for vi till Malin Larsson. Där blev det grillning och fotboll. Sen bestämde vi oss för att fara förbi Diana för att se om festen där va nå rolig. Men på något sätt så blev ja så himla trött/ledsen/besviken, så vi va bara där ett tag och sen skulle vi börja bege oss hemåt. Men ja tänkte först följa med Malin Larsson hem men ångrade mig just bara för att jag inte fick något svar så ja kände att ja likagärna kunde cykla hem och sova. På något sätt så kändes det bara som om ja ville försvinna ett tag, kände mig så ledsen även fast ja inte hade behövt göra de men ja funderade på hur skönt de skulle vara att flytta bort från Umeå ett tag och prova på något annat medans jag cyklade hemåt. Egentligen skulle jag fara till N igår men då blev det ju som sagt inte, vilket kändes tråkigt.. Jag tror att de va delvis därför som min kväll slutade som en besvikelse, funderar även om det va för att du inte sa något när jag kom. Det kändes mest bara som en pinsam situation att träffa dig igen.. Men nu ska jag ta nya tag igen.. ska försöka tänka på annat. Funderade starkt imorse på att strunta i att höra av mig, men ja klarade inte av det. De går bara inte, så ja va tvungen... Men nu sitter ja i den tråkiga situationen igen, bara väntar på svar men får inget och blir bara mer ledsen över det...

Helvete, jävla skit!

Kvällen igår blev tyvärr inte så lugn som jag hoppades på att den skulle bli. Jag skulle köra in bilen i garaget när jag kom hem och vad fan lyckas jag med! Jo självklart så går allt bara fint tills jag hörde ett högt skrapande ljud! Jag hade repat upp något som jag tycker va mycket men tydligen så va de inte as mycke. Men min första tanke var att bara lämna bilen i garaget och inte säga nått till varken mamma eller pappa, men när jag kom in så kunde jag inte hålla mig. Pappa blev så klart förbannad och mamma försökte lugna honom lite. Jag gick raka vägen in på mitt rum och stannade kvar där hela kvällen, tillslut så kom pappa in och sa att det inte gjorde nått. Han har ju faktiskt också lyckats repa bilen flera gånger. Pappa har dock inte vågat gå ut och kolla på bilen eftersom han säger att han kommer att må så dåligt..
Idag blir det iaf Nydala med Ida och Camilla, jag gissar på att det kommer att bli as roligt!

Hoppas att alla får en underbart härlig dag i solen!

Bilder på bilen kommer kanske senare!


Mer sol!

Solen skiner och det är extremt varmt! Men man ska inte klaga, det känns skönt att sommaren verkligen är påväg nu! Idag har det varit en fullspäckad dag, jag tog cykeln till skolan där jag samlade in ytterligare lite pengar till maten och sen cyklade jag upp till NUS där jag tog bussen till Vännäs för att scrappa lite. Sen tog jag bussen tillbaka till stan eftersom att jag hade klipptid på Clip room! Jag klippte mig och sen cyklade jag hem. Nu så väntar jag på maten och sen blir det en lugn kväll.

Hoppas att alla får en underbar dag!


Barnvakt åt världens sötaste!

I måndags var jag bara på skola ett kort tag eftersom jag fick en tid på City mottagningen. Läkaren där va trevlig och han sa åt mig att ja inte skulle cykla på ett tag, vilket känns tråkigt. Men om jag gör det så kommer allt bara att bli värre och det kommer att ta ännu längre tid att läka ut. Så jag vilar ett par dagar och sen får jag se hur det går. På kvällen åkte jag till Vännäs eftersom att jag skulle sitta barnvakt åt Lucas på tisdagen. Sitta barnvakt gick hur bra som helst, men det är nog bara för att Lucas är så himla lugn och snäll. På tisdag kväll blev det scrapbooking och sen tog jag bussen hem till stan igen. Idag blir en lugn dag i solen, jag börjar inte förän 13.30 så jag tänkte lägga mig i mammas nya solstol och bara ta de lungt. Sen får vi se vad som händer ikväll, är lite osäker än på hur det blir.


Hoppas att alla får en bra dag i solskenet!

Helvete!

Jaha, är det verkligen tänkt att ja ska få lyckas. Tävlingen startade och det gick undan för mig och pappa. Vi tog oss snabbt upp i täten och där höll vi oss i ca 3 mil. Sen släppte jag pappa och gruppen för att ja började få ont i höften igen. Jag hittade en annan grupp att rulla med men redan någon kilometer efter det så var ja tvungen att släppa även dom. Pappa upptäckte att ja hade släppt så han vände om för att se om jag hade vurpat eller något. Vi cyklade till Vännäsby men där var jag tvungen att bryta hela loppet. Min höft klarade inte mer, jag kunde inte trampa runt utan det var bara vänster benet som gjorde något. Jag stannade vid en funktionär och ringde hem till mamma som snabbt kom och hämtade mig. När jag väl kom hem så bestämde jag mig för att ringa sjukvårdsupplysningen för att försöka få en tid på city mottagningen. Förhoppningsvis får jag komma till dom någon gång under veckan för att få ett läkarintyg på att jag inte kan cykla Vättern Runt. Helvete! Jag har varit så inställd på att cykla, men nu blir det inte så. Jag ska försöka vila upp höften lite och kanske att det är någon cykeltävling här i stan under sommaren som jag kan vara med i. Men nästa år ska jag göra ett nytt försök med Vättern.

Här kommer lite bilder från resan igår.