Solsken!

Idag har solen varit på topp precis som jag! Jag tror att mitt humör har berott på solskenet! Det börjar kännas som att våren verkligen är på väg nu, men man ska inte ta ut något i förskott för rätt som det är så snöar det imorgon.
Idag har jag varit på gymmet, kände mig dock väldigt uttittad när jag skulle köra mage och rygg. (Det satt fyra killar och kollade på mig konstant medan dom stretchade) Men det sporrade mig bara att ta i lite mer. När jag kom hem gjorde jag och min lillebror lunch tillsammans och sen tog vi cyklarna till Coop för att handla lite saker till middagen. Det roligaste är ändå att vi åt tacos till middag idag och imorgon blir det tacokväll hos Diana. De blir mycke taco i helgen men vad gör de när de smakar bra?!
Nu taggar jag bowling till tusen, det blir en kväll med Diana, Malin, Biffen och Anna. Vi får väl se om min nacke klarar av att bowla men på något sätt ska jag väl få iväg det där klotet.

Ha en bra kväll!


Mardrömmar!

Jag har vaknat två nätter i rad av att jag drömmer mardrömmar! Och de är verkligen helt sjuka mardrömmar! Jag hoppas att jag kan få sova någon natt utan att drömma om hemska saker som att bli jagade av barnjättar tillsammans med Frida, eller ligga på golvet i mitt eget rum och gömma mig för något motercykelgäng. Näe nu ska jag ta och klä på mig och sen tar jag cykeln till USM för att gymma lite.
Solen skiner idag och jag mår rätt bra!

Ha en bra dag!

Spinning och en heldag på stan!

Jag började ju som sagt dagen väldigt bra med spinning, sedan tog jag och min kusin en heldag på stan. Jag hittade efter många om och men ett fint mönster till min balklänning! Jag köpte även skjortan! Det fanns bara en kvar i rätt storlek och den sprang jag snabbt fram till och tjingade. Så nu har jag den! Jag köpte även ett par strumpbyxor och ett par leggings. Något mer blev det inte för dagen, men jag är nöjd med mina inköp.
Nu börjar huvudvärken infinna sig så det är bäst att lägga sig i sängen och hoppas på att det går över så jag kan göra något ikväll.

Ha en bra kväll!

Uppe med tuppen!

Jag vaknade så otroligt tidigt idag, trodde att jag skulle få sova ett tag till iaf men när nacken börjar göra ont så kan jag glömma sömn. Jag låg kvar i sängen ett tag och sen var jag tvungen att kliva upp och gå runt lite för att försöka bli av med smärtan. Jag lyckades somna om och sov vidare i 30 minuter eller något sånt. Sen var det bara att kliva upp, jag hörde dock att jag inte var ensam om att kliva upp tidigt. Min lillebror bestämde sig för att kliva upp tidigt för att fara och gymma så vi satte oss ner och åt frukost tillsammans. Rätt trevligt att ha någon att prata med på morgonen. Nu har han dragit sig i väg till tenton och jag ska snart åka ner till stan som sagt så ska jag springa på MQ och hoppas på att skjortan finns kvar! Sen blir det spinning på USM!



Ha en bra dag!


Trevlig kväll med Julia!

Dagen har spenderats till största del hos kusinen för att få extremt snygga naglar samt hos Julia. Det har varit en trevlig kväll, vi tog en promenad förbi H&M. Jag hittade ett jätte snyggt linné, men självklart så fanns inte min storlek och sen hittade jag världens snyggaste skjorta, men ja som vanligt för stora storlekar! Jag önskar att det alltid fanns kvar en i rätt storlek till mig. Men de är nog lite svårt att få till. Jag hittade dock ett par fina örhängen som jag köpte. Jag bestämde mig även för att jag måste köpa skjortan från MQ imorgon innan spinningpasset så att den inte tar slut den också.
Efter spinningen imorgon så ska jag följa med Julia till SHE så hon kan få komma igång med Cambridge och sen ska jag kolla lite snabbt med min kusin om vi hittar något snyggt mönster samt snygga tyger till klänningen. Sen hoppas jag väl på att jag får veta det jag vill veta så jag slipper gå och fundera mer.

Ha en bra kväll!

Nacken!

Jag klev upp extremt tidigt imorse, okej klockan var väl kanske 08.10. Men det är tidigt för ett lov. Jag var tyvärr tvungen att kliva upp då eftersom jag skulle ringa till vårdcentralen. Jag måste få en tid för att kolla upp nacken igen, det går som inte att leva med smärtan hur länge som helst. Och nu ska jag anmäla det till trygghansa och sen ska jag åka till min kusin och fixa naglarna. Sen får jag väl se vad dagen bjuder på mer, jag har inte planerat någonting ännu, men jag hoppas ju på en sak.

Kvällen med Emelie och kladdkakan var extremt trevlig. VI hade så mycket roligt att prata om så tiden bara rann iväg. VI hann iaf bestämma att vi ska ha singstar kväll allihopa igen snart. Sen får vi ju se om vi lycas med det eller om de inte blir av. Vi pratade om allt mellan himel och jord och det är väldigt roligt att prata med Emelie om saker och ting eftersom hon lyssnar och förstå de man pratar om.

Ha en bra dag!

Spinning!

Jag höll på att få riktig ångest idag eftersom jag inte tränade igår, så eftersom att jag hade bokat ett spinningpass idag så for jag iväg på det och sen tog jag en vända nere i gymmet efteråt. Gud så skönt det va! Det är verkligen helt underbart att få ta i allt vad man kan under spinningen och sen fortsätta ta i lite till nere i gymmet innan man får gå och duscha! Spinningpasset idag var rätt hårt, banan handlade mest om backar men det kändes så skönt när vi bara hade en sista backe kvar och man visste att man kunde ta i allt man vad kunde för sen var det slut. Så skönt att vara igång med träningen på riktigt nu igen. Jag har dock väldigt ont i min nacke just nu så jag måste nog åka och kolla upp hur skadan ser ut. Men det får bli en annan dag för nu ska jag ställa mig och baka lite kladdkaka till ikväll, jag och Emelie måste ju ha något att mumsa på när vi sitter och snackar.

Ha en bra dag!


Städat rum = underbart!

Nu har jag verkligen städat mitt rum, jag dammtorkade allt och dammsög riktigt ordentligt. Det är alltid så skönt när man har lyckats göra rummet fint. Nu vågar jag ju iaf. ta hit människor. Det går att vara i mitt rum, det går att ta sig fram på golvet och det ser allmänt trevligt ut. Jag ska bara bädda till sängen och plocka bort kläderna som hänger på stolen och sen är det så rent att jag nästan inte ens vågar gå på golvet.
Nu ska vi snart äta och sen ska jag fara och träna lite på USM. Jag måste verkligen få in rutiner i mitt liv, jag måste försöka få lite mer struktur på min vardag. Man kan ju inte bara ligga i sängen till klockan 15 på eftermiddagarna och sen börja städa rummet eller så. Okej vissa dagar måste man få vila lite mer, men jag måste försöka sova på nätterna och vara vaken på dagarna och göra något nyttigt.

Ha en bra kväll!

Påskhelgen!

Den här helgen har inte varit direkt lugn, det har hänt så otroligt mycket. Det började med födelsedagsfest för Frida. Det blev riktigt roligt och det hände nästan lite för mycket. Men samtidigt så kan man inte gör så mcyket åt saker som händer. Vissa grejer ska bara hända. Lördagen blev en riktig segdag! Men det va as roligt ändå! Så va de söndag idag och jag vet inte riktigt vad jag ska just nu, men det skulle ju vara bra om jag städade mitt rum och sen kanske läste lite i idrottspsykologin.

Ha en bra dag!


Så otroligt jobbigt!

Jag vet att det alltid kommer att finnas svåra och jobbiga beslut att ta. Men det här va nästan bara för jobbigt, jag visste inte om jag skulle klara av de här. Så tack för att du fanns där och hjälpte mig, tack för att du är så stark och förstående! Tack för att du lyssnade på mig och försökte sätta dig in i min situation och förstå hur svårt det va. Tack för att du finns här för mig!


Påsklov!

Nu har vi äntligen gjort bort den här helvetsveckan! Vi skrev vårat sista prov idag och de gick väl sådär. En fråga som var värd 40 poäng. Förhoppningsvis så tog man några av dom poängen. Nu är det ett härligt påsklov i en vecka och sen är det bara kvar en vecka i skolan innan vi går ut på praktik. Det känns så otroligt skönt!
Nu ska jag slå in Fridas födelsedagspresenter som hon ska få imorgon. Sen ska jag fara till Haga för att se på film ikväll.

Ha en bra kväll!

Värt!

Jag drog mig upp ur sängen imorse. De va inte speciellt lätt eftersom jag hellre hade legat kvar! Jag va så otroligt trött!! Och självklart så far jag på skolan, kommer i tid och vad får jag veta?! Jo att vi så klart har sovmorgon! De är inte sant! Jag orkar inte med skolan nå mer nu, de skulle va så skönt att hoppa av men samtidigt så är de så kort tid kvar så de rä väl lika bra att kämpa vidare.


Trevlig kväll hos Julia

Ikväll har jag bara pluggat och varit med Julia. Kändes skönt att bli färdig med idrottspsykologi uppgiften men sen vet jag ju att den inte alls blev så bra. Hade annat i tankarna! Men när jag väl va färdig med den så tog jag cykeln till Julia. Vi satt mest och pratade och kollade lite på sjukhuset samt en dokumentär om världens största pojke. Den va rätt sjuk. Men vi hade de trevligt iaf, de är alltid roligt att bara sitta hemma med dig Julia och prata om allt möjligt. Det finns alltid något nytt att prata om! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på 100 höjdare :) Sen måste jag somna snabbt så att de kan bli imorgon fort!

 
  
Lite bilder från i lördagskväll!


Ha en bra kväll!

Plugg och tankar!

Jag borde plugga men det går verkligen inte just nu, jag har annat som snurrar runt i mitt huvud. Många andra trevligare tankar än skolarbetestankar. Jag hoppas att min lärare har överseende med mitt arbete, de kommer bara att vara en massa konstiga menigar som inte alls fungerar så bra ihop men min hjärna vill helt enkelt inte fokusera på idrotspsykologi utan på något mycke trevligare. Men imorgon så får mina tankar iaf vila ett tag för då tar alla andra sinnen över för ett tag. Men ja tror att onsdagen kommer att bli jobbig igen för då kommer mina tankar bara ligga kvar från kvällen innan, då kommer jag bara sitta i mina egna tankar och inte lyssna någonting alls på vad alla lärare säger. Deras ord kommer bara att flyta iväg och aldrig nå min hjärna! Jag trivs i dom här tankarna, dom är så otroligt mysiga. Jag mår så bra just nu, mitt liv känns på topp!

Räkor, rostbiff och rött.

Fredagen blev väldigt lugn, men lördagen blev en helt annan sak. Jag började med att fara till strömpilen med mamma för att lämna in min lillebrors mobil. Sen när vi kom hem så hann jag bara duscha och sen åkte jag till Biffen. Jag hjälpte henne med att locka håret (tyvärr så ville hennes hår inte vara lockigt så senare plattade vi det). Sen sprang vi till Ålidhems centrum för att handla middagen tillsammans med Malin, Diana och Maria. Vi åt middag hemma hos Diana. Jag fick sminka alla samt hjälpa till med hår så när det väl var dags att åka till Rött för mer fest så kom jag fram till att ja inte hade hunnit sminka mig själv. Men det gick ju bra ändå! De va väldigt roligt på rött, men kvällen slutade inte när rött stängde utan vi åkte vidare på efterfest. Sen kördes det runt hela stan innan vi tillslut kom hem till Diana igen. Min natt slutade hemma hos Diana, Bella och Thom. Extremt trevligt och mysigt! Söndagen blev en sovmorgon och sen hem för att fösöka mig på lite plugg. Men jag har inte alls lyckats med det, har haft annat i huvudet som har snurrat runt!

Ha en bra kväll!

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Jag och Frida for till Luleå i måndags. De va hur roligt som helst, vi fick se så otroligt mycke. Jag är helnöjd med Luleåresan! Vi fick se jätte många intressanta saker under så kort tid, jag är nästan förälskad i Luleå Teckniska Universitet! Förstå att dom har ett enormt gym mitt på campus! Just nu känner jag att jag vill flytta dit på en gång, jag vill börja på LTU nu på en gång.
Vi fick lära oss Hjärt och lung räddning (HRL), alla ställen på kroppen som man kan ta pulsen på, hur man lindar en stukad fot och rullstolstekniker. Vi fick en jätte god middag med väldigt trevligt sällskap och vi hade de allmänt roligt hela tiden!
Vi kom hem igår vid 17 tiden, då tog jag mig en promenad till Linus. När vi vaknade imorse så skulle Linus till skolan och jag for hem för att packa upp alla saker från Luleå och sen for jag på gymmet för att träna lite.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få säga hej till henne och sen ska jag fara tillbaka till Linus.

    

Ha en bra kväll!

Packat och klart!

Allt är packat och färdigt för Luleå resan imorgon. Nu sitter jag hemma hos Linus och gör just nu inte speciellt mycke. Vi har spelat lite WoW, ätit middag, kollat på hockey och lite annat. Tråkigt att Löven inte kunde vinna mot Borås, men om jag ska vara ärlig så spelar det mig abslout ingen roll hur dåligt det än går för Björklöven. Är inte så stort fan av dom.
Jag köpte en skjorta på Åhlens idag, har kollat på den några gånger men idag bestämde jag mig för att jag vill ha den så jag passade på att köpa den innan den tog slut. Jag känner mig riktigt nöjd över den! Jag lägger väl ut någon bild på den när jag har kommit hem från Luleå.
Imorgon blir det skola och efter det en runda på stan med Frida samt middag innan vi sätter oss på bussen.

Ha en bra kväll!

LOV!

Nu är det sista dagen på det här sportlovet. Jag börjar redan längta till påsklovet, fast på något sätt så gör jag det inte. För efter påsklovet så går vi bara skola i en vecka och sen går vi ut på våran sista praktik i sex veckor, sen har vi bara kvar tre veckor i skolan! Sen tar vi studenten! Jag kan inte förstå att tiden har gått så fort, det va ju nyss som vi satt där första dagen i klassrummet, alla kom från olika skolor. Det va bar några få som hade med sig någon gamal klasskompis. Alla satt där helt tyst när våra nya lärare kom in, men nu så går det nästan inte ens att få tyst på våra klass. Vi ska alltid bara prata färdigt innan vi kan lyssna. Vi har en grymt rolig klass, den blev mycket bättre efter sommarlovet i 1:an. Visst vi kanske inte har den abslout bästa sammanhållningen men på något sätt så har vi ändå det. VI hjälper alltid varandra och vi har så jävla roligt!
Sista dagen på lovet ska jag spendera väl. Jag ska packa för Luleå resan, jag ska plocka upp lite på mitt rum, jag ska kanske åka till dig. Vi får se om det dyker upp nått mer.

Ha en bra dag!

Perfekt.

Spinningen gick jätte bra, det kändes så skönt att sitta på cykeln och ta i på riktigt! Efter passet så åkte jag och mamma till Strömpilen och shoppade lite, sen fortsatte vi till Team sportia och Intersport. Jag hittade ett par nya träningsbyxor och ett par skor.
Jag kom hem och tog ett långt bad och sen har jag bara legat framför tvn ett tag. Men nu ska jag väl hjälpa till lite med maten och sen får jag väl se vad som händer ikväll. Jag hoppas fortfarande på att du kommer hem för de är så otroligt tråkigt här utan dig. :)

Uppe med tuppen.

Nu sitter jag här och taggar spinning! Jag klev upp rätt tidigt imorse, fast ändå inte! Men tidigt för att vara lov! Nu ska jag bara ta på mig träningskläderna och packa väskan och sen ska jag fara på USM!

Ha en bra dag!


Ny färg!

Så har man äntligen ny färg på håret igen. Eller den är väl inte direkt ny, har ju haft samma färg tidigare. Men jag slipper vara så ljushårig! Tack för hjälpen Frida!
Jag är så glad för eran skull! Nu äntligen har det blvivit som jag har gått och hoppats på! Nu är det som jag vill att det ska vara :)


Slappaste jobbet!

Vi har bara 7 boende på jobbet och vi är ändå 4 som jobbar morgon. De är så otroligt slappt, våra boenden klarar sig inprincip helt själva dessutom. Så de enda vi gör är att servera mat, hjälpa till med det som behövs, prata med dom och baka. Jag har bakat två dagar i rad nu, först blev det Pitekaka och sen blev det kärleksmums. Alla blir så glad när det är nybakt till fikat. Men snart blir det lite ändring på jobbet, vi ska flytta över våra boenden till 3:an så då får vi 15 patienter på en och samma avdelning och sen flyttar alla därifrån så småning om. Snart står hela Umebyggden tom. Det känns väldigt tråkigt att man snart inte ska fara dit och jobba mer, men livet går vidare.
Det spökar trots allt i huset så det känns lite skönt att komma därifrån. Vi var tvungna att gå ner till våran gamla avdelning idag, men det blev lite för läskigt så vi sprang upp till 4:an igen. Sen tog vi oss en promenad till 5-6:an, där ska det tydligen spöka extremt mycket. Man kan höra folk sjunga och nynna, någon som går omkring i korridorerna osv. Jag har aldrig tidigare varit där, men det va väldigt fint där, stora rum, stor matsal och breda korridorer. Vi varken såg eller hörde några spöken där och det va väl tur de!
Nu är det dags att ta cykeln till Jonas och Frida så jag kan få mitt hår färgat. Imorgon blir det ett spinningpass på USM och sen hoppas jag att du kommer hem.

Ha en bra kväll!

Snygga naglar!

För snart en vecka sen så var jag och fixade mina naglar hos min kusin Ida! Hon håller just nu på att utbilda sig för att göra gelenaglar. Mina naglar blev hur fina som helst, men hon måste ha fler personer att öva sig på så hon har bestämt sig för att ta 300 kr för att göra gelenaglar på folk.( Vanligt pris brukar ligga på runt 700-800 kr.)

  

Om du skulle vilja få dina naglar fixade så är det bara att du kontaktar mig på [email protected] så ordnar jag en tid för dig hos min kusin.


Talang, folle, och mycket mer..

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar. Anledningen till detta är att jag har varit borta och gjort mycket annat under några dagar. I måndags var jag och jobbade från 06.45 - 13.00 och efter jobbet så åkte jag till Emelie J för att låna en innebandyklubba av henne. Sen bar det av till träningen där jag spelade ute medan Maria och Biffen stod i mål. Efter träningen for jag till Linus, vi spelade WoW. Tidigt på tisdags morgonen åkte jag med Linus mamma till Umeå-Vännäs trafikskola för att ha min lilla uppkörning. Den gick hur bra som helst. Efter den åkte jag tillbaka till Linus, jag trodde att han skulle ligga och sova när jag kom tillbaka men när jag kom in i hallen så hörde jag en främmande röst i från köket säga: Hej Izabella. (Med en härlig dialekt) Linus morbror hade kommit på besök och väckt upp alla. Tisdagen fortsatte med lite WoW och sen var det dags att åka ner till stan för att träffa Frida och Jonas. Vi gick in på IDUN där det va packat med folk! Vi stod som inlagda sillar i säkert 30 minuter innan vi fick komma in i salen där Talang 2008 skulle spelas in. Jag måste säga att det var grymt drygt och rätt tråkigt. Det enda jag kunde glädjas åt var att i satt precis bakom juryn (Bert Karlsson, Sofia och Tobbe Trollkarl). Men jag kommer verkligen inte att göra om det! Efter ca 4 timmar på IDUN åkte vi fyra till Jonas och pojkarna där det folle och lite mer WoW. Sen va det dags att ta sig en promenad hem till Linus för att sova lite.
Idag har vi fortsatt spela WoW, vi lyckades ta oss till level 70! Jag fick även en egen "gubbe", men den va mest bara för att jag skulle få pröva göra allt själv från start. Vi får se om jag senare börjar egga WoW. Faktiskt extremt roligt!
Nu är det bara att sova lite och göra sig redo för morgondagen. Jag ska nämligen jobba mellan 7-12 och sen ska jag fara till USM och köpa mig mitt gymkort, sen ska jag väl stanna där ett tag och gymma lite och senare på kvällen blir det ytterligare en träning ute på planen med någon annan i mål!

  
                Maria som målvakt 

  
                                  Tobbe, Sofia och Bert

Ha en bra kväll!

Naglar, lov, match mm.

Jaha, nu var det efterlängtade lovet äntligen här! Det började bra med fina naglar. (Bilder kommer senare) Sen blev det fest hemma hos Linus  under fredagskvällen. Sen var det dags för innebandy match mot IBF Dalen, tyvärr så förlorade vi denmed 4-0. Men vi lyckades ändå bli 3:a i serien! Lördagskvällen blev en lugn kväll hemma hos Linus, jag sov väl bort nästan hela kvällen, men det gick bra ändå.
Imorgon blir det jobb, lämna in CV till landstinget och träning på kvällen. Sen får vi se vad mer lovet har att erbjuda, jag hoppas på en massa roliga saker. En grej som jag redan vet om är att på tisdag ska jag, Frida, Linus och Jonas fara på Talang 2008 och sitta i publiken.

Ha en bra dag!