31 juli.

Sjukt rolig kväll igår med Frida! Det kändes lite som för några år sen.. vi stod på bangården med pärlan och kollade in lite bilar och bara pratade, en sväng förbi Klockarbäcken och några varv runt stan. Jag gillar´t!! Nu väntar en kväll på jobbet, skönt att det regnar det kanske inte blir så varmt inne på alla salarna då. Får se vad kvällen sen erbjuder, kanske en sväng till med Frida!

30 juli.

Så har ännu en månad gått och nu återstår bara augusti denna sommar, sen kommer hösten, kylan och mörkret. Men jag gillar't!! I onsdags så blev det lunch tillsammans med Malin på Göteborg, alltså inte i Göteborg utan restaurangen i Umeå. God västerbottens paj!! Det blev en snabb sväng på stan för att inhandla lite smink på Make up store och ett par skor. Jag bokade även en klipptid på WOW, jag blev så glad när dom hade en tid som va igår innan jag skulle börja jobba så jag klippte håret lite kortare igår. Jag är jätte nöjd, tänkte först bara toppa lite men insåg att håret va riktigt slitet och det kan ju vara roligt att göra något lite nytt. Jag kommer absolut att gå tillbaka till WOW och klippa mig hos Carro igen, sjukt duktig och trevlig!

Idag har jag jobbat och slitit men nu är jag ledig till imorgon eftermiddag så ja ska snart fara och hämta upp Frida på tågstationen och kanske hitta på något med henne. Ja ska försöka ta med mig kameran lite så jag kan lägga upp lite bilder!

Som en ny människa..

Ja de är precis så som jag känner mig nu efter ryggmassagen hos Malin. Det är så sjukt härligt när man känner hur allt släpper i ryggen, när det knakar till lite och när knutarna försvinner. Det blir fler gånger!! Efter massagen blev vi kaffekärringar och passade på att prata om allt och inget. Vi bestämde oss även för att ta lunch på Göteborg imorgon innan vi börjar jobba. Det är roligt att vi är lediga ungefär samtidigt någon gång så vi hinner ses. Jag tog med mig kameran och tog lite bilder.


27 juli.

Idag har jag hunnit med en hel del. Jag började med att cykla iväg till banken för att fixa med internetdosan. När jag tryckte ut min nummer lapp så insåg jag att det var 25 nummer kvar tills det blev min tur, men jag hade turen att hitta en pall som satte mig på. Det tog inte så jätte lång tid faktiskt men man blir ändå lite uttråkad av att sitta på banken, inte jätte mycket att titta på. Sen cyklade jag hem och beställde min nya kamera, jag inväntade order bekräftelsen som skulle komma till min mail, 5 minuter senare hade jag den i handen och tog cykeln upp till Cyber photos lager här på Ersboda och ut kom jag med kameran i handen. Efter det blev det en sväng ut på media market för att köpa ett minnes kort och en kameraväska samt en pennficklampa till jobbet. Så nu sitter jag här hemma med kamerabatteriet på laddning och väntar på att fara till Malin för lite välbehövlig massage! Denna dag kan nog inte bli bättre!

Fick veta igår att jag får gå på en timrad på jobbet efter att mitt sommarvikariat gått ut!! Lyckan är gjord! Malin kommer snart hem från Norge!! Allt går perfekt nu och det finns inte något som kan få mig på dåligt humör just nu!!

25 juli.

Helgen har varit fullspäckad med olika saker, fredagskvällen spenderades tillsammans med Camilla och Johanna. Det blev en heldel alkohol och kvällen avslutades på Olles. Sjukt trevligt som vanligt! Träffade även en gamla vän som jag inte har sett på länge, riktigt mysigt! När jag vaknade igår morse så mådde jag som jag förtjänade men man kan ju leva på att kvällen innan va riktigt rolig. Jag var otroligt bakis men tog bussen ut till Holmsund för grillning med kusinen Åsa, hennes man, Åsa D från jobbet, hennes man och en kvinna som jobbar på kirurgen 1 och hennes man. Jag var den enda som inte tog någon man med mig.. Jag och Åsa passade på att sola lite innan alla andra kom så vi satte oss med varsin öl i handen ute på deras baksida och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen startades grillen och det hackades grönsaker. Alkoholen dracks med stor glädje och bakisheten från tidigare var som bortblåst. Vi åt jätte god mat och pratade till långt in på natten sen blev det taxi tillbaka till stan för att fara hem och sova. Idag har jag mått riktigt bra och nu väntar jag bara på att innebandyträningen ska börja, ser fram emot den så sjukt mycket! Alltid roligt med träning! Bäst att börja med middagen nu, det blir kycklingwok med nudlar!

Storbråk i touren.

Ja vad ska man tycka om allt bråk som pågår i Tour de France. Det är något nytt varje dag och jag blir inte riktigt klok på vad allt handlar om, men det kan inte bara handla om det som skrivs det måste ligga något mer bakom allt tjafs. Contador ber om ursäkt för att han körde vidare när Schlecks kedja hoppade, Rui Costas och Carlos Barredo tar till knytnävarna och cykeldäck efter målgång och hjälpryttare vill inte lämna sina däck när kaptenen har fått punktering utan kör bara förbi. Det är helt oförståeligt.

http://video.eurosport.se/cykel/tour-de-france/2010/rui-costa-vs-carlos-barred_vid141567/video.shtml
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/cykel/article7498377.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/cykel/article7495117.ab

20 juli.

Snart är min lediga dag slut, men jag har utnyttjat den till max. Började dagen med att åka iväg och kolla på kameror. Jag tror att jag har bestämt mig för vilken det blir, det va inte jätte lätt att bestämma sig men man måste ju lite på första känslan och med lite hjälp av Oskar så har jag nu närmat mig mitt beslut. Så när lönen kommer in på kontot så beställer jag en Canon 450D. Jag ser fram emot att få plocka upp den ur kartongen och börja knäppa lite kort. Sen blev det en sväng till Vännäs med pappa för att lämna in hans cykel för lite finjusteringar av växlarna. Vi passade på att gå in i hobby butiken där jag hittade fina papper till mitt scrapbookande och en väggdekoration. Sen blev det lite fika innan vi körde tillbaka till Umeå. Strax innan jag skulle äta middag så fick jag ett väldigt trevligt besök, sjukt roligt att träffa vänner man inte har sett på länge. Tror det va 2-3 år sen vi sågs sist men det kändes lite bra som förr.

Nu blir det nog en liten promenad och sen kanske lite kvalitetstid tillsammans med Frida! Vi måste kolla upp lite mer om vilket fjäll som blir vårat första försök.

18 juli.

Idag är det söndag och det innebär arbete för mig, jag skulle ha jobbat 06.45-16 idag men Elin behövde byta så jag tog på mig kvällen istället. Det gör mig inte så mycket för då får jag iaf lite sovmorgon. Men jag missar innebandyträningen. Men nästa söndag blir det innebandy. Idag blåser det som aldrig förr och det blåser självklart åt fel håll så jag har motvind till jobbet men mamma är så snäll så hon tänkte köra mig och min cykel till jobbet så får jag cykla hem istället. Då hoppas jag bara att vinden inte har vänt för det brukar ju oftast bli så, men då kanske det inte blåser lika mycket.

Jag och Frida har börjat planera en fjällvandring, vi tänkte först bestiga Kebnekaise men insåg att man inte ska börja med det största så vi tänkte ta någon vandringsled efter kungsleden. Vi ska sätta oss ner tillsammans och läsa lite mer och bestämma en helg och en led vi ska följa, det blir nog övernattning i tält också. Jag ser fram emot detta sjukt mycket. Jag håller tummarna för att jag har fått min systemkamera lagom till denna helg för det skulle vara roligt att få ta lite fina kort under resan. Men det är ganska mycket som ska fixas innan vi kan bege oss iväg, vi måste först och främst hitta oss ett tält, ett par bra skor och en karta kan vara fördel. Vi får fila på idéer under veckan. Nu är det dags att börja bege sig till jobbet.

16 juli.

Jag kan knappt förstå att tiden kan gå så snabbt! Min lediga dag är snart över och det är då dags för tre dagars arbete innan jag ytterligare en ledig dag. Jag blev lite bitter i morse när jag vaknade eftersom det va så mycket moln på himlen, jag hade hoppats på stek i solen. Men istället drog jag och mamma till Media markt och köpte mig en ny mp3 eftersom min gamla gick sönder, vi kollade även på lite systemkameror men det är en djungel så jag bestämde mig för att vänta och fråga Oskar som har lite koll på sånt. Sen blev det en sväng förbi Clip Room för att inhandla lite hårprodukter. Efter så hämtade vi upp min moster och åkte ut till Strömpilen där blev det en ansiktsmask, mat och massor med kaffe köpt. Nu har jag tagit mig en härlig kall dusch efter en skön långpromenad.

Nu är det inte länge kvar till Malin kommer hem, kan knappt bärga mig!!! Eftersom det är jobb som står på mitt schema i helgen så blir det ingen utgång, men det är planerat inför nästa helg! Så om någon är sugen att hänga på så är ni mer än välkomna!!

14 juli.

Franska nationaldagen idag, det har med säkerhet firats ordentligt av mina släktingar. Själv så har man jobbat hela dagen och när jag kom hem så hade jag en hemsk huvudvärk så jag la mig i sängen och vilade någon timme, nu känns det lite bättre men jag är inte så trött nu så vi får se hur det går med att sova i natt då. Huvudvärken beror på att jag har druckit dåligt idag när det har varit så varmt och kvavt. Dumt gjort, men ibland glömmer man bort att ta hand om sig själv. Ska bli skärpning med det, imorgon tar jag med mig en vattenflaska till jobbet!!

Det är helt underbart med sommaren, värmen och solen. Nu önskar jag verkligen att jag var ledig lite oftare så man kunde utnyttja solens strålar och havet lite mer. Har inte hunnit med något dopp än, men det blir väl på fredag eller till veckan då jag är ledig några dagar. Snart är Malin tillbaka i Umeå igen och det är efterlängtat! Då blir det party, sol och bara vara!! Vi har redan bokat in en tisdagsrex i augusti, ser fram emot att äntligen ha henne hemma i Umeå!

11 juli

Nu var det ett tag sen jag skrev något, jag har haft fullt upp med arbete. Och självklart så börjar den nya veckan med massor av mer jobb. Men om jag ska vara ärlig så är det så roligt på jobbet så det gör inte så mycket. Jag har faktiskt fått vara ledig i helgen så jag passade på att gå ut på krogen i fredags, men lördagens planer på utgång blev det inget av. Jag var helt enkelt för bakis. Lördagskvällen spenderades tillsammans med Frida framför tvn, ganska skönt ändå. Lite gotta och en rolig film så är kvällen gjord. Idag har solen strålat på som bara den och jag har bränt mig lite fint i ansiktet.

Jag har precis duschat efter ett träningspass i en varm hall med varma målvaktskläder, ingen höjdare när svetten rinner ner i ögonen. Men det var sjukt roligt att träna. Jag älskar verkligen att kliva in i hallen och känna lugnet. Inte en tanke mer än att jag ska vara bäst på plan, jag ska prestera mitt bästa. Känslan av att plocka bollen med en hand precis när den är på väg in i krysset, det finns inte ord för att beskriva hur underbart det är. Jag längtar riktigt mycket tills nästa söndag då det är innebandy träning igen! Men jag längtar nog mest tills säsongen drar igång på riktigt!!

3 juli.

Gårdagen vad som sagt sjukt trevlig även fast solen inte ville tränga genom molnen. Idag lyser solen med sin frånvaro tack vare dom tunga mörka molnen. Men det gör väl inte så mycket eftersom jag snart ska iväg och jobba. Så nu sitter jag inne och bara väntar på att cykla iväg mot sjukhuset för en trevlig kväll på jobbet. Funderar på om man ska dra ner på stan en sväng efter jobbet och kolla in alla bilar men jag vet inte riktigt om man kommer att ha orken till det. Får se hur mycket det är på jobbet, hur många jourfall vi får in... Om det blir allt för mycket så far jag nog hem och tar det lugnt eftersom jag ska jobba imorgon också. Nu ska jag passa på att ta mig lite jordgubbar så det inte tar slut innan jag kommer hem ikväll.

Jag längtar som bara den tills Malin och Sandra kommer hem!!

inte alltid som man tänk sig.

Jag hade ju som sagt tänkt att lägga mig ute och pressa idag, men när jag väl hade lagt till mig ute i solstolen så kommer det sjukt stora och mörka moln. Jag ligger kvar ute och håller tummarna för att molnen snart försvinner men jag inser rätt snabbt att det bara kommer mer och mer. Så jag tar mitt pick och pack och går in. Skickar iväg ett sms till Malin för att höra om hon vill ta en sväng på stan, hon nappade direkt. Lunch och 4 nya bhs till mig. Sen cyklade jag förbi mammas jobb så vi kunde cykla tillsammans hem. Väl hemma så blev det tacos till middag och sen ett klädombyte för att åka iväg till Malin. Det blev ett glas gott vin, melon, glass, ost och skorpor! Sjukt trevlig dag även om den inte blev som jag först tänkt mig. Men solen skiner väl förhoppningsvis någon annan dag, kanske imorgon då jag inte börjar förrän 13. Håller tummarna. Nu väntar sängen på mig.

2 juli.

Nu har jag precis ätit lite frukost och ska snart gå ut och lägga mig i solen, men det ser ut som om det kommer att börja regna snart. Stora mörka moln rullar sakta in, men jag håller verkligen tummarna för att vi slipper regn. Jag vill ju ligga ute i solen och steka nu när jag äntligen har en ledig dag. Får se senare om det kommer några fler inlägg, beror helt på vädret.

1 juli.

Redan juli, jag kan inte komma på vart juni tog vägen. Igår va jag så sjukt trött efter jobbet, inte för att vi hade jätte mycket att göra men jag gillar verkligen inte att kliva upp tidigt på morgonen och nu har jag gjort mina fyra dagar. Nu är jag ledig tills på lördag eftermiddag. Men idag är jag glad över att jag jobbade eftersom det har regnat och varit riktigt tråkigt väder. Men som jag önskade så har det utlovats solsken och 22 grader imorgon på min lediga dag!! Så jag ska lägga mig i solstolen och inte röra mig en cm. under dagen. På kvällen blir det nog ett glas vin med Malin. Ikväll ska jag bara vila och ta hand om mig själv lite. Känner att det är dags för det. En liten spa kväll kanske?! Har precis bäddad rent i sängen och en dusch med lite peeling och ansiktsmask skulle ju inte sitta helt fel.

Igår kväll när jag satt vid datorn så hittade jag en underbar blogg med jätte fina smycken, till sjukt bra priser. Så jag passade på att lägga in två beställningar, ett halsband och ett armband. Ser fram emot att använda dom.
http://heyli.blogg.se/
Nu är det dags för lite middag!!